Cenejše kampiranje v kampih v Nerezinah na Lošinju

Publication date
Category
Statistics

Kampa Lopari in Rapoča sta zaradi majhnosti in urejenosti priljubljena pri družinah. V obeh nudijo urejene parcele in najem mobilnih hišic, plaža pa je na delu tudi peščena in primerna za otroke. V juniju nudijo posebno akcijo na kampiranje in mobilne hiške, v glavni sezoni pa tudi popust na Avtokampi.si kamping kartico.

Kampe na otoku Lošinj zagotovo že dobro poznate, med najbolj priljubljene pa sodita kampakamp Lopari - Nerezine - avtokampi.si Lopari in Rapoča iz Nerezin, na samem začetku otoka. Kampa sta zelo priljubljena pri družinah z otroki, ki lahko uživajo na urejenih peščenih plažah, ljubitelji pohodništva pa radi obiščejo planino Osorščica (588m), od koder je lep pogled na Lošinj in Cres.

V obeh kampih so pripravili junijsko akcijo kampiranja in najema mobilnih hišic, kjer lahko z zgodnjo rezervacijo privarčujete nekaj denarja in uživate na kampiranju.

Kamp Lopari je večji od obeh kampov in lahko sprejme do 900 oseb. Kamp je do sedaj prejel številne nagrad, med njimi tudi Naj kamp Adria za sezono 2017.

Odločite se lahko za kampiranje na urejenih parcelah, tiste v prvi vrsti ob morju imajo ob elektriki tudi vodo ali pa za cenovno ugodnejši neparceliran del, kjer je tudi nekaj več sence.
kamp Lopari - Nerezine - avtokampi.si

V ponudbi kampa Lopari so tudi mobilne hišice, ki so od morja oddaljene 150 do 250 metrov. Gre za hišice za 4 – 6 oseb opremljene z lastno kuhinjo, kopalnico in dvema spalnicama. Letos so dodali še 20 mobilnih hišk tipa DeLuxe (4+2 osebi  - 35m m2), ki tudi z velikimi terasami sodijo v vrh ponudbe in udobja.

Plaža v kampu Lopari je kombinacija peska in proda, ob robu plaže je tudi nekaj sence. Ker v tem delu otoka tudi stalno piha veter je kamp dobra lokacija za ljubitelje surfanja, v samem kampu pa deluje tudi šola deskanja z možnostjo najema opreme. Otrokom je na voljo otroško igrišče, poleti organizirajo tudi animacijo, letos pa so postavili nekaj zunanjih fitnes naprav.

Kamp Rapoča - Nerezinekamp Rapoča - Nerezine - avtokampi.si
Če za letošnji dopust iščete majhen kamp, potem si oglejte kamp Rapoča, kjer je večina gostov iz Slovenije. Otroci se bodo počutili odlično, saj bodo hitro našli družbo, odrasli pa boste uživali na parcelah v senci borovcev ali pa na peščeni plaži.

Ob robu kampa imajo tudi nekaj mobilnih hišic za 4 – 6 oseb primernih za vse tiste, ki nimajo lastne kamping opreme in si želijo več udobja. Vsaka hišica je klimatizirana in opremljene z dvema spalnicama, lastno kuhinjo in kopalnico.

Plaža v kampu Rapoča je raznolika od peščenih delov, ki nudijo lažji vstop v morje, do betoniranih delov, kjer so urejeni prostori za sončenje. Velika prednost je, da je kamp majhen in da je od vsake parcele le nekaj korakov do morja, ob morju pa je urejena sprehajalna pot do samih Nerezin.
    kamp Rapoča - Nerezine - avtokampi.si
Akcijska ponudba kampiranja in najema mobilnih hišic
Kampirajte v kampu Lopari in Rapoča v juniju in izkoristite do 15% popust na ceno parcel Standard (samo v kampu Rapoča), Comfort in Superior.

Če pa se boste odločili za najem mobilne hišice, pa opravite rezervacijo do 30.6. za termine počitnic do 28.7. in dobili boste 20% popusta na najem hišice. Vse akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišk veljajo za minimalno bivanje 4 noči.

Avtokampi.si kamping kartica prinaša popust tudi v glavni sezoni

Če se boste odločili za kampiranje v glavni sezoni, potem si le naredite našo brezplačno Avtokampi.si kamping kartico, ki v kampih Lopari in Rapoča prinaša od 5 – 10% popusta na ceno oseb.

Več informacij o ponudbi kampov Lopari in Rapoča iz Nerezin dobite tudi na spletni strani www.losinia.hr