Hladnejši dnevi so pravi čas za uživanje v Termah 3000

Publication date
Category
Statistics

Obiskali smo kamp Terme 3000 v Moravskih Toplicah in uživali v kopanju v bazenih in wellnessu. Preverite vse novosti in uživajte s kamping kartico na kampiranju v termalnem kampu.

Ko se poletje zaključi, se številni ljubitelji kampiranja, predvsem lastniki avtodomov in počitniških prikolic odločijo za obisk slovenskih term. V Termah 3000 pa omogočajo tudi bivanje v novih hišicah pokritih s slamo – cimprače, ki tvorijo Prekmursko vas Ajda.kamp Terme 3000 - avtokampi.si

Naša ekipa si je sredi septembra ogledala Terme 3000 v Moravskih Toplicah in obiskala nekaj družinam zanimivih lokacij v Prekmurju. Oglejte si nove fotografije kampa Terme 3000 in video, ki je objavljen pod novico.


Kampiranje v kampu Terme 3000
V Moravskih toplicah je v okviru Term 3000 urejen tudi kamp, ki leži tik ob termalnem delu z notranjimi in zunanjimi bazeni. Gre za večji kamp, kjer je polovica parcel namenjenih individualnim gostom, druga polovica pa je zasedenih s pavšalnimi gosti. Parcele so večinoma urejene na travnati površini, nekaj pa jih je tudi asfaltiranih. Urejena sta dva sanitarna objekta, manjše otroško igrišče, skupen prostor z žarom in prostor za oskrbo avtodomov, vsako dopoldne pa deluje tudi pekarna.

Posebnost kampa Terme 3000 je tudi možnost All inclusive kampiranja, ki ob parceli z elektriko in kopanju v bazenih vključuje tudi polpenzion v hotelski restavraciji.

Prekmurska vas - Terme 3000 - avtokampi.siNovost v Termah 3000 je tudi zanimivo urejeno naselje hišic kritih s slamnato streho, ki tvorijo Prekmursko vas Ajda. Moderne hišice za 3 – 4 osebe vključujejo veliko steklenih površin, dnevni in spalni del, kopalnico ter kuhinjsko nišo, gostje pa so deležni polpenziona  v hotelu Ajda.

Nekaj hišic je opremljenih tudi kot apartma (4+1), kar je še posebej dobrodošlo za družine z otroki, ki si rade same kuhajo.

Kopanje v termalnih bazenih
Gostom kampa in hišic so na voljo bazeni v okviru termalne riviere. Notranji bazenski del je bil lani popolnoma prenovljen in z novim Prekmurskim mostom povezan s hoteli. Notranji termalni bazeni ter dva tobogana so odprti čez celo leto. Preostali bazeni in tudi najbolj adrenalinski tobogani, med katerimi je tudi Aqualoop s 360-stopinjskim obratom, pa so odprti glede ne vremenske razmere od junija do septembra. Na voljo tudi bazen s črno termomineralno vodo, ki je poznana kot naravno zdravilno sredstvo.bazeni Terme 3000 - avtokampi.si

Sprostitev in aktivne počitnice
Ljubiteljem sprostitve pa priporočamo obisk wellnessa Thermalium s številnimi masažami, med katerimi je še posebej zanimiva masaža z bučnim oljem.

V sklopu term je poskrbljeno za športne aktivnosti (tenis, košarka, nogomet, odbojka), omogočajo najem koles, lepo pa je urejeno golf igrišče Livada z 18 luknjami, ki obkroža celotne terme. V poletnih mesecih in med šolskimi počitnicami pripravijo tudi otroško animacijo z maskoto term Štrkom Vikijem.

park Vulkanija - avtokampi.si
Izleti v okolici
Prekmurje je z ravninskim delom zelo primerno za kolesarjenje. V okolici je nekaj urejenih kolesarskih poti, lokalne ceste pa so manj prometne, tako da je izlet primeren tudi za družine. V doživljajskem parku Vulkanija boste izvedeli vse o vulkanih na Goričkem, tropske rastline z vsega sveta in orhideje si oglejte v Tropskem vrtu v Dobrovniku, Bukovniško jezero z okolico pa nudi energijske točke in adrenalinski park, ki je primeren tudi za otroke.  Če pa bi radi uživali v razgledu na štiri države, pa se odpravite do razglednega stolpa Vinarium nad Lendavo.

Kampirajte z Avtokampi.si kamping kartico
Akcija za imetnike Avtokampi.si kamping kartice -  izkoristite posebno ugodnost kampiranja 2 oseb za 19€, ki velja v terminu 26.10. - 27.12. 2018 (pa tudi v terminih 7.1. - 29.3. & 27.5. - 30.6. & 19.8. - 30.9). Cena vključuje tudi do 3 otroke starih do vključno 5 let, psa in parcelo z elektriko.

Doplačilo za kopanje je 6€ na osebo/dan. V ostalih terminih je popust 10% na osebo ob min. 2 nočitvah, popust pa ne velja za All inclusive ponudbe.

Več informacij o kampu Terme 3000 izveste tudi na spletni strani www.sava-camping.com