Kamp Aminess Park Mareda ima nove parcele, hišice, restavracijo, recepcijo...

Publication date
Category
Statistics

V kampu Aminess Park Mareda Novigrad bodo letos uredili nove kamping parcele, mobilne hišice ob morju, nova bo tudi recepcija in restavracija ter beach bar. Preveri ugodnosti, ki ti jih nudi Avtokampi.si kamping kartica in popuste na najem mobilnih hišic v Novigradu.

Kamp Aminess Park Mareda se je v samo nekaj letih iz pretežno pavšalnega kampa spremenil kamp Aminess Park Mareda - Avtokampi.siv kamping resort. Tudi letošnje novosti sledijo temu trendu, saj bodo izboljšali gostinsko ponudbo, nekaj novosti pa bo tudi za kampiste.

Tako bodo v sezoni 2018, ko bo kamp odprt od 13. aprila do 30. septembra, uredili nove kamping parcele, mobilne hišice ob morju, nova bo tudi recepcija in restavracija ter beach bar.

Kampiranje v Novigradu
Kamp Aminess Park Mareda leži ob prodnati plaži 4 km pred Novigradom. Gostom v senci hrastovih dreves nudi lepo urejene kamping parcele opremljene z elektriko, nekatere pa imajo tudi vodo in odtok. Del kampa je še vedno neparceliran in tako najbolj namenjen gostom, ki kampirajo s šotori.
kamp Aminess Park Mareda - Avtokampi.si

Letos bodo na delu pod recepcijo uredili 115 novih kamping parcel, ki bodo opremljene z elektriko, vodo in odtokom, velike pa bodo od 100 do 120 m2. te parcele bodo namenjene predvsem gostom z avtodomi in počitniškimi prikolicami. Novo urejene bodo tudi kamping parcele Luxury v prvi vrsti ob morju, ki bodo dodatno opremljene s tušem, žarom in senčnikom. Kamping gostom bo na voljo tudi prenovljeni sanitarni objekt.


Najem mobilnih hišic v kampu Aminess Park Mareda
kamp Aminess Park Mareda - Avtokampi.si
V kampu Aminess Park Mareda omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 4–6 oseb (npr. Relax, Istrian, Mediterranean, Mirami), ki so postavljene v dveh naseljih na skrajno levem in desnem delu kampa.  V sklopu mobilnih hišic so urejeni tudi bazeni z igrali za otroke. V nekaterih mobilnih hišicah so dovoljeni tudi psi.

V sklopu naselja mobilnih hišic Mirami v poletnih mesecih izvajajo tudi izobraževalno otroško animacijo, ki je prilagojena starosti otrok od 4 – 14 let.

Letošnja novost so mobilne hiške ob morju - Amber Sea Luxury Village. S površino 34m2 nudijo dovolj prostora za 4 +2 osebi, ki lahko uživajo v udobju dveh spalnic, dveh kopalnic, dnevnega prostora s pomožnimi ležišči in kuhinjo. Na veliki terasi z ležalniki boste uživali v prekrasnih sončnih zahodih.
kamp Aminess Park Mareda - Avtokampi.si
Bogatejša dodatna ponudba kampa
V kampu Aminess Park Mareda vam ne bo dolgčas. Otrokom je namenjenih več otroških igrišč, za najstnike pa bodo uredili poseben prostor - teen room z lounge cono. Športnikom so namenjena igrišča za tenis, odbojko na mivki in mini golf. Letos bodo uredili tudi večnamensko igrišče za nogomet, košarko in rokomet ter zunanji fitnes. Poleti organizirajo tudi telovadbo na plaži, omogočajo pa tudi najem kajakov, SUP desk in pedalinov. Iz kampa ob morju vodijo poti za tek in kolesarjenje.

Ker so v kampu dobrodošli tudi psi, saj imajo urejeno plažo za pse, tuše za pse, dovoljeni so tudi v mobilnih hišicah, bodo letos uredili tudi ograjen prostor, kjer bodo kužki lahko prosto tekali.

Letos bodo v modernem stilu uredili tudi recepcijo, velika novost pa bo prenovljena restavracija ob morju, kjer bo urejena tudi nova trgovina. Gre za koncept restavracije s pripravo hrane pred gostom - show cooking, ki bo vključevala tudi ločeno grill cono s ponudbo zrezkov in burgerjev ter beach bar s ponudbo koktajlov in prigrizkov.

Cenejše kampiranje in najem mobilnih hišic v Novigradu
Kamp Aminess Park Mareda nudi posebne cene in popuste na Avtokampi.si kamping kartico. Kampirate lahko že za 19€ - cena vključuje 2 osebi in psa na parceli standard ali neparceliranem delu oz. 10% popust na ceno osebe na ostalih parcelah v terminih 13.4. - 29.6. & 1.9. - 29.9. V glavni sezoni pa kamp nudi 5% popust na ceno osebe

Za najem mobilne hišice pa pohitite z rezervacijo, saj omogočajo do 20% popust na zgodnje rezervacije, pripravili pa so posebne ponudbe tudi za prvomajske počitnice.

Več o kampih v Novigradu ter rezervacije parcel in mobilnih hišic lahko uredite na spletni strani:
www.aminess-campsites.com