Kamp Aminess Park Mareda z novimi parcelami in mobilnimi hišicami ob morju

Publication date
Category
Statistics

V kampu Aminess Park Mareda Novigrad bodo uredili nove kamping parcele in omogočili najem mobilnih hišic tik ob morju, izboljšali pa bodo tudi gostinsko ponudbo. Izkoristite ugodnosti, ki jih kampi nudijo na Avtokampi.si kamping kartico in popust na zgodnje rezervacije mobilnih hišic.

V kampu Aminess Park Mareda pri Novigradu tudi letošnjo zimo ne bodo mirovali, saj bodo uredilikamp Aminess Park Mareda -  Avtokampi.si nove kamping parcele in omogočili najem mobilnih hišic tik ob morju, izboljšali pa bodo tudi gostinsko ponudbo.

Z novostmi želijo v kampu svojo ponudbo še bolj prilagoditi družinam, ki so najpogostejši obiskovalci kampov v Novigradu. Če v preteklih letih več pozornosti posvetili animaciji najmlajših, bodo letos izboljšali ponudbo tudi za mladostnike.

Kampistom novih 113 urejenih parcel
Še nekaj let nazaj je bil kamp Aminess Park Mareda večinoma urejen kot neparceliran del, potem pa so vsako leto uredili nekaj novih parcel. Tako bodo v sezoni 2018 preuredili del kampa pod recepcijo, kjer bo 113 parcel površine od 100 - 120 m2 sedaj opremljenih z elektriko, vodo in odtokom.  Kamping parcelam v prvi vrsti ob morju -kamp Aminess Park Mareda -  Avtokampi.si parcele Luxury pa bodo dodali še žar, senčnih in solarno prho.

Popolnoma bodo prenovili enega od sanitarnih objektov, uredili ograjen prostor za sprehajanje psov, uredili večnamensko športno igrišče za nogomet, košarko in rokomet, prosto za druženje za mladostnike in sprehajalno pot ob morju s foto točko.

Velika novost bo tudi preurejena restavracija, katere koncept bo priprava hrane pred gosti s celodnevno ponudbo prigrizkov, istrskih specialitet, lokalnih vin in kraft piva. Gostom bodo na voljo tudi posebna ponudba zrezkov in burgerjev, v lokalu pa bodo ponudbo razširili še na koktajle.kamp Aminess Park Mareda -  Avtokampi.si

Nove mobilne hišice v prvi vrsti ob morju
Kamp Aminess Park Mareda je znan tudi po modernih tematskih naseljih mobilnih hišic ob katerih so uredili tudi bazene in otroška igrišča. V ponudbi so hišice za 4 osebe in družinske mobilne hiške s tremi spalnicami za 6 oseb, v sklopu naselja Miramì Family Village pa nudijo tudi izobraževalno otroško animacijo.

Nove mobilne hišice Amber Sea Luxury Village bodo postavili tik ob morju na skrajno desnem delu kampa. Gre za 25 modernih hišic za 4 +2 osebi s površino 34m2, ki bodo opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, prostornim dnevnim prostorom in popolnoma opremljeno kuhinjo. Vsaka hišica bo imela tudi veliko teraso, sedežno garnituro in dva ležalnika, v sklopu naselja pa bo urejen tudi manjši bazen. Gostom v hišicah nudijo tudi možnost enostavnega naročanja zajtrka.

Cenejše kampiranje in najem mobilnih hišic
Cene kampiranja, pavšala in najema mobilnih hišic v kampu Aminess Park Mareda si lahko ogledate pri opisu kampa na kampu Aminess Park Mareda.

Kamp Aminess Park Mareda nudi posebne cene in popuste imetnikom Avtokampi.si kamping kartice. Ugodnosti so -  19€ za 2 osebi in psa na parceli Standard / Neparcelirani del Standard in Comfort ali 10% popust na ceno osebe na ostalih parcelah v terminih 20.4. - 29.6. & 1.9. - 29.9., 5% popust na ceno osebe v terminu 30.6. - 31.8.)

Za najem mobilne hišice pa pohitite z rezervacijo, saj omogočajo 20% "early booking "popust.

Več o kampih v Novigradu ter rezervacije parcel in mobilnih hišic lahko uredite na spletni strani:
www.aminess-campsites.com