Kamp Bled z novostmi med najboljše kampe v Sloveniji

Publication date
Category
Statistics

Obiskali smo prenovljen kamp Bled in si ogledali vse novosti. Preveri celotno ponudbo enega najboljših kampov v Sloveniji

Številni domači kampisti še vedno ne vedo, da na Bledu oz. bolj natančno v Zaki deluje eden najboljših kampov v Sloveniji. Kamp Bled je malce odmaknjen od turističnega vrveža, kar je za goste dobrodošlo, saj je kamp miren, vabi pa predvsem ljubitelje lepe narave in športnih aktivnosti.kamp Bled - avtokampi.si

Kamp Bled je od urejene plaže ob blejskem jezeru oddaljen le 100m. Za urejenost in odlično ponudni je kamp dobil številna priznanja npr. nizozemski kampisti ga ocenili kot najboljši naraven kamp v Evropi.

Mi smo kamp obiskali v začetku junija in pod novico si lahko ogledate fotogalerijo in video posnetek kampa.

Kamp Bled z novostmi sledi kamping trendom

Kamp Bled gostom nudi okoli 280 urejenih parcel in letos so v povsem na novo uredili kamping parcele na začetku kampa. Gre za kombinacijo peščenih in travnatih parcel opremljenih z elektriko, namenjenih predvsem gostom z avtodomi in počitniškimi prikolicami. Velika novost je tudi prenovljen sanitarni objekt v osrednjem delu kampa, ki vkljkamp Bled - avtokampi.siučuje tudi družinsko kopalnico in možnost najema privatne kopalnice.

Kamp Bled je prepoznaven tudi po glamping ponudbi, saj v gornjem delu kampa omogočajo najem ličnih lesenih glamping hišic za 2 osebi. Ob hišicah so urejene lesene kadi, kjer gostje uživajo v nekakšnem naravnem wellnessu, v eni od hišic pa je tudi finska savna. Glamping na Bledu je zelo priljubljen tudi pri domačih turistih, saj je romantičen vikend zelo priporočano darilo ob kakšnem praznovanju.

Če pa si želite na Bledu udobno preživeti družinske počitnice, pa se lahko odločite tudi za najem mobilne hišice. Vse hišice imajo svojo kopalnico, kuhinjo, spalnico, dnevni prostor s pogradom in teraso s pogledom skorajda na celoten kamp.kamp Bled - avtokampi.si

Letošnja novost je ponovna ureditev plaže, prenova lokal in restavracije, ki z novim najemnikom dopolnjuje ponudbo kampa. Gostom kampa je na voljo tudi ponudba polpenziona. Otrokom so v kampu na voljo igrala, v poletnih mesecih organizirajo tudi animacijo, urejeno je športno igrišče za košarko, odbojko na mivki, na voljo so trampolini, na jezeru pa lahko najamete čoln ali SUP. Ker je kamp Bled prijazen tudi do kolesarjev, omogočajo najem koles, poskrbijo pa tudi za organizirane ture po okolici.

Kampirajte na Bledu z avtokampi.si kamping kartico

Kampiranje na Bledu je lahko cenejše, če boste imeli našo kamping kartico.  V terminih 30.3.- 15.6. & 10.9.-15.10. nudijo posebno ceno kampiranja 2 oseb - 19€, ki vključuje tudi otroke do vključno 5. leta, psa in elektriko. V terminu 15.6. - 10.9. velja 10% popust na ceno osebe ob min. 2 nočitvah.

Več informacij o kampiranju na Bledu dobite tudi na spletni strani www.sava-camping.com