Kamp Polidor z novostmi izboljšuje ponudbo

Publication date
Category
Statistics

V kampu Polidor Funtana so izboljšali ponudbo najema mobilnih hišic, tlakovali glavne poti in dodali pakete s kolesarskimi, pohodniškimi in ribiškimi izleti po Istri.

Kamp Polidor v Funtani je zagotovo eden najboljših in najlepše urejenih manjših kampov kamp Polidor Funtana - avtokampi.sina Hrvaškem. Kamp je od morja oddaljen 800m, vendar se lahko pohvali s privatno plažo z lokalom in ležalniki, do katere goste pripeljejo kar z lastnim vlakcem ali električnim avtomobilom, v samem kampu pa je urejen tudi bazen.

Za letošnjo kamping sezono so v kampu Polidor pripravili nekaj novosti, ki bodo še dodatno izboljšale ponudbo tega odličnega kampa.

Počitnice v kampu Polidor
Kamp je odprt čez celo leto in kampistom nudi 50 lepo urejene parcel opremljene z elektriko in vodo. Gostom je na voljo tudi skupen prostor z žarom, vrhunski sanitarni objekt z otroško igralnico in fitnesom.

kamp Polidor Funtana - avtokampi.si


Ob robu kampa je postavljenih 23 mobilnih hišic Adria tipov Comfort, Premium in nov model Delux. Gre za moderne in zelo prostorne mobilne hiške za 4 – 6 oseb, ki so klimatizirane in opremljene z lastno kopalnico in kuhinjo. V določenih mobilnih hišicah so dovoljeni tudi psi.


kamp Polidor Funtana - avtokampi.si



Če si želite posebne kamping izkušnje, pa vam priporočamo najem družinskih glamping šotorov za 5 oseb (40m2), ki so prav tako opremljeni s kuhinjo, kopalnico, dvema spalnicama in veliko teraso. Parom pa nudijo romantične glamping lesene hišice, ki so opremljene z zakonsko posteljo, mini terasico, hišice pa imajo ločen sanitarni objekt.

Kamp Polidor gostom z Avtokampi.si kamping kartico nudi 10% popust na ceno parcele v terminu 1.1. - 30.6. & 1.9. - 31.12. in 5% popust v terminu 1.7. - 31.8. Popust velja v primeru min. 2 nočitev. Kamping kartica prinaša 5% popust tudi na najem glamping šotora in velja v primeru min. 3 nočitev.

kamp Polidor Funtana - avtokampi.si
Novosti v kampu Polidor
Kamp Polidor je dobil 4 nove mobilne hišice Delux (4 osebe – 32m2), ki so za razliko od ostalih hišic dodatno opremljene z masažno kadjo – jacuzzi, ki je postavljen na terasi vsake hišice. Gre za najmodernejše hišice z bogato opremo, dvema spalnicama, dvema kopalnicama in prostornim dnevnim prostorom s kuhinjo. Hišice Delux bodo za najem na voljo od 29.3.

Ker so v kampu Polidor dobrodošli tudi kužki (urejena pasja plaža, tuš za pse…) bodo po novem v 7 mobilnih hišicah Premium omogočili tudi bivanje psov.

Da bo kamp izgledal še lepše, so glavne poti po kampu tlakovali. Novost v ponudbi kampa je organizacija izletov po Istri. Pripravili so posebne pakete bivanja v glamping hišicah v kombinaciji s kolesarsko & pohodniškim, kolesarsko & kulinaričnim in kolesarsko & ribiškim paketom.


Več informacij o ponudbi kampa Polidor dobite na www.campingpolidor.com