Kamp Slamni v ponudbo dodaja glamping šotore

Publication date
Category
Statistics

Kamp Slamni iz Klimnega na otoku Krk ob kampiranju in najemu mobilnih hišic v ponudbo dodaja še glamping šotore.

Kamp Slamni je urejen v vasici Klimno na otoku Krk in zaradi izredne urejenosti sodi med  kamp Slamni Klimno Krk - avtokampi.sinajboljše kampe na otoku in na Hrvaškem. Gre za manjši kamp, ki je urejen ob prodnato peščenem zalivu, ki v letu 2018 v ponudbo dodaja glamping šotore.

Gostom nudi 35 urejenih kamping parcel opremljenih z elektriko in vodo in možnost najema 12 mobilnih hišic, ki so postavljene ob robu kampa.

V kampu imajo vrhunsko urejene sanitarije, manjši otroški bazen, ki je urejen ob lokalu na plaži, otroško igrišče, prostor za balinanje, fitnes, trgovino ter restavracijo.

Imetnikom Avtokampi.si kamping kartico v kampu Slamni omogočajo cenejše kampiranje - 17€ za 2 osebi in psa na parceli z elektriko v terminih 20.4. - 18.5., 1.6. - 28.6. in 1.9. - 8.10. V terminih 18.5. - 1.6. in 28.6. - 1.9. pa velja 10% popust na ceno osebe v primeru vsaj 3 nočitev.

glamping šotori v kampu Slamni - avtokampi.si
Novi glamping šotori v kampu Slamni
V kampu Slamni bodo letos omogočili najem 5 velikih šotorov v bližini morja, ki jih bodo postavili v osrednjem delu kampa, ki ga bodo poimenoval Fisherman's glamping village.

Vsi šotori bodo klimatizirani, imeli lastno kuhinjo, kopalnico, dve spalnici, zunanjo teraso, največji šotori pa bodo imeli tudi lastne masažne kadi.



Najem glamping šotorov v kampu Slamni - na zgodnje rezervacije do 15% popusta

V ponudbi bodo trije različni tipi glamping šotorov, ki so različni glede na velikost in opremljenost:
 

glamping šotori v kampu Slamni - avtokampi.siGlamping šotori Safaritent Woody 27 so s površino 42m2 primerni za 4 osebe. Opremljeni so z dvema spalnicama (ena za zakonsko posteljo, druga s pogradom).

Glamping šotori Safaritent Woody 38 nudi 5 osebam veliko udobja, saj imajo na površini 53m2 urejeni dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga s pogradom in dodatno enojno posteljo).

Glamping šotori Luxury lodge 40
so s površino 55m2 največji v ponudbi kampa Slamni in so namenjeni 5 osebam. Ob dveh spalnicah (ena z zakonsko posteljo, druga s pogradom in enojno posteljo) imajo ti šotori na terasi tudi privaten jacuzzi.

Cene najema glamping šotorov so odvisne od tipa štora in termina bivanja. V času nizke sezone najem stane od 69 do 186 eur, v glavni sezoni pa od 212 do 295 eur. Na rezervacije do konca marca omogočajo do 15% popusta.

Več informacij o ponudbi kampa slamni dobite na www.kampslamni.com.hr