Kamp Straško - izkoristite ugodne cene kampiranja in najema mobilnih hišic

Publication date
Category
Statistics

Kamp Straško v Novalji je odprt še do 7. oktobra in omogoča cenovno ugodno kampiranje za 19€, ki vključuje dve osebi na parceli z elektriko. Preverite tudi ugodne cene najema mobilnih hišic.

Kamp Straško je letos presenetil kampiste z ugodno ceno kampiranja za imetnike naše kamp Straško Novalja - avtokampi.sikamping kartice. Akcija je veljala v pred sezoni (20.4. - 30.6.) in velja tudi v po sezoni. Tako lahko v terminu od 1.9. do 7.10. kampirate po posebni ceni 19€, ki vključuje 2 osebi na parceli z elektriko in psa. Izbirate tudi med parcelami čisto ob morju, rezervacije parcel pa niso obvezne.Avtokampi.si kamping kartica

Že sedaj pa lahko napovemo, da bo akcija veljala tudi v letu 2019, ko bo akcijska cena kampiranja 20€.



Ugodne cene najema mobilnih hišic v Straškem
Izven sezone so v kampu Straško zelo ugodne tudi cene najema mobilnih hišic in sicer lahko v terminu od 2.9. najamete mobilno hiško za 4 osebe že za 79€. V terminu od 9.9. je ta cena 49€, od 15.9. pa le še 39€. Cene mobilnih hišic čisto ob morju oz. hišic z bazeni pa so nekoliko višje.

Raj za otroke ob dolgi prodnati plažikamp Straško Novalja - avtokampi.si
Kamp Straško leži ob robu Novalje, do katere je 20 minut hoje, uporabite pa lahko tudi prevoz s turističnim vlakcem. Kamp navduši z odlično senco hrastovih dreves, dolgo plažo ter bogato ponudbo za otroke. Ta vključuje odlično animacijo, urejena igrala, bazene ob morju, notranjo igralnico, vodni park z napihljivimi igrali, del ceste ob morju pa je zaprt za promet, tako da lahko otroci brezskrbno kolesarijo, rolajo, tekajo in se igrajo.

Urejene parcele, mobilne hišice, glamping šotori
Kamp Straško sodi med večje in najbolje opremljene kampe na Hrvaškem. Vse parcele v kampu so opremljene z elektriko, vodo in odtokom, gornji del kampa pa je neparceliran, vendar je tudi tu omogočen dostop do elektrike. Preseneča izredna hortikulturna urejenost, saj ima kamp tudi sredi poletja veliko zelenih parkov, tik ob plaži pa se lahko sončite in počivate na travnati površini.
kamp Straško Novalja - avtokampi.si
Mobilne hišice v kampu Straško so za 4 osebe in dodatno lahko prespita še dva otroka. Hišice so postavljene na območjih v bližini morja. Lani so postavili še dodatne mobilne hiške Mediteran, ki so od plaže bolj oddaljene, zato so ob njih uredili dodatne bazene.

Če pa si želite nekoliko drugačnih počitnic, potem se lahko odločite za najem glamping šotorov Straško. V ponudbi imajo manjše šotore za 2 osebi in večje primerne za 4 oz. 6 oseb. Vsi šotori imajo lastno kopalnico, eno ali dve spalnici, večji šotori pa so opremljeni tudi s kuhinjo.

Aktivne počitnice na Pagu
Počitnice v kampu Straško nudijo tudi veliko aktivnosti, saj imajo v kampu igrišča za tenis, odbojko na mivki, nogomet, balinanje, namizni tenis in fitnes. V kampu deluje šola deskanja in potapljanja, nudijo pa tudi najem čolnov, skuterjev in koles.

Lokacija kampa je primerna tudi za tek ob morju, lahko pa se odpeljete tudi na kolesarski izlet po otoku. Priporočamo tudi obisk mesta Pag, povzpnite se na Sv. Vid, ki je s 349m najvišji hrib na otoku, oglejte si plaže v Metajni in obiščite nasade starih oljk v kraju Lun na severu otoka.

Več informacij o ponudbi kampa Straško dobite na spletni strani www.kampiranjehrvaskapag.com