Kamping oprema v trgovini NaZraku.si

Publication date
Category
Statistics

V trgovini NaZraku.si bodo poskrbeli, da nakup šotora ne bo stresen in da se boste odločili za šotor, ki bo služil vašim potrebam. Na voljo tudi vsa ostala potrebna kamping oprema - mize, stoli ležalniki, spalne podloge, plažni senčniki...

V trgovini NaZraku.si bodo poskrbeli, da nakup šotora ne bo stresen in da se boste odločili za trgovina Nazraku.si - šotori Kampa - avtokampi.sišotor, ki bo služil vašim potrebam tako glede velikosti kot tudi glede materialov.

Izbirate lahko med tremi znamkami kakovostnih šotorov: Kampa, Bertoni in Coleman, glede velikosti skorajda ni omejitev, saj imajo v ponudbi šotore za 2 - 8 oseb, dodatno pa tudi šotore za kolesarje in motoriste. Najnovejši so napihljivi šotori, ki imajo kar nekaj prednosti pred klasičnimi s palicami.

Ker tudi sami kampirajo s šotorom lahko iz lastnih izkušenj pomagajo in svetujejo pri nakupu šotora. Tukaj je v prvi vrsti pomembno izbrati pravo velikost šotora, še posebej če gre za družinsko kampiranje, kjer je potrebno računati, da morate ob spalnem delu imeti tudi dovolj velik "dnevni prostor".

trgovina Nazraku.si - šotori Kampa - avtokampi.siMed materiali boste našli šotore iz poliestra ali šotore iz zračnega tehničnega bombaža, ki bolje uravnava temperaturo in je tako primernejši za kampiranje ob morju. Da pa težav pri izbiri še ni konec so tu še klasični šotori s palicami, ki za postavitev potrebujejo nekaj več časa, in novejši napihljivi šotori, ki s pomočjo napihljivih komor omogočajo enostavno postavitev in trdnost tudi ob močnejšem vetru.

Nakup dodatne kamping in športne opreme
Med kamping opremo so vam v trgovini Nazraku.si na voljo tudi kamping omarice, mize, stoli, ležalniki, samonapihljive blazine, kamping postelje, spalne vreče, melaminska posoda... Ker bo poleti zopet zelo vroče, poskrbite za dodatno senco, ki vam jo zagotavljajo paviljoni.trgovina Nazraku.si - plažni senčnik Queedo - avtokampi.si

Novost v ponudbi so plažni senčnik Qeedo Quick, ki nudijo odlično senco na sami plaži. Zaradi praktične konstrukcije gre skorajda za šotor ali paviljon (odvisno od velikosti) za plažo. Kljub prostornosti je velikost pakiranja majhna in omogoča enostaven transport. Ker se postavi in tudi pospravi izredno hitro s sistemom Quick-up, bo vam in vaši družini omogočil sproščujoče počitnice na plaži.

Za vse ljubitelje vodnih športov in veslanja imajo odlično ponudbo napihljivih in trdnih kajakov ter kanujev, odločite pa se lahko tudi za napihljive SUP deske.


Celotno ponudbo trgovine Nazraku.si si oglejte na  www.nazraku.si