Najem avtodomov Adria in Sun Living pri Adria Holidays

Publication date
Category
Statistics

Zakaj se ne bi letos odpravili na popotovanje z najetim avtodomom Adria ali Sun Living? Poskrbite za zgodnjo rezervacijo avtodoma pri Adria Holidays.

Popotovanje z najetim avtodomov so želje vsakega ljubitelja kampiranja, ki še nima najema avtodoma Adria Holidays - avtokampi.sisvojega avtodoma. Nekateri se za najem avtodoma odločijo za družinske počitnice ob morju ali obisk zabaviščnih parkov, drugi za ogled zanimivih mest po Evropi ali kakšno turo po Balkanu, tretji za malce drugačno poročno potovanje... Avtodomi so primerni tudi za obisk smučišč, saj lahko v samo nekaj dneh obiščete več različnih smučišč in uživate na snegu.

Adria Holidays je podjetje, ki omogoča najem lastnih avtodomov znamk Adria in Sun Living. Letos so obogatili ponudbo najema avtodomov z najnovejšimi modeli votil Sun Living, tako da imajo sedaj kar 12 različnih tipov avtodomov za 2 do kar 6 oseb.

Pri najemu avtodoma je potrebno biti previden, saj to ni osebni avto in stvari, ki gredo na potovanju lahko narobe je kar nekaj. Zato je dobro, da se najem avtodoma opravi pri podjetju, ki je za to specializirano in omogoča avtodome, ki so redno servisirani in novejšega letnika.
 
najema avtodoma Adria Holidays - avtokampi.siNajem van avtodoma za pare in mlade družine
Vani so zelo primerna izbira avtodoma za vse pare in mlade družine, ki si želijo križarjenja med zanimivimi mesti in naravnimi znamenitostmi po Evropi.

Vani omogočajo veliko prilagodljivosti in hitre cestne premike, saj se vozijo skorajda enako kot običajen avto. Zelo primerni so tudi za obiske mest, saj na parkiriščih zavzamejo manj prostor kot pa večji avtodomi.

Običajno vani omogočajo prevoz 4 oseb, od modela pa je odvisno koliko ležišč imajo. Tudi vani so opremljeni z majhno kopalnico in kuhinjo, tako da omogočajo enako funkcionalnost kot večji avtodomi, samo vse skupaj je urejeno na manjšem prostoru.

Adria Holidays ima v ponudbi najema 2 večja vana -  Adria in Sun Living z možnostjo 2 ležišč za odrasle in dodatnih 2 ležišč v pogradu za otroke, dodatno pa še dva vana primerna predvsem za pare, saj nudita le dve ležišči.

najema avtodoma Adria Holidays - avtokampi.siNajem avtodomov za 4 -6 oseb
Večji avtodomi so primerni popotovanje več oseb, saj nudijo kar nekaj več prostora in posledično tudi udobja. Opremljeni so z zakonsko posteljo ali dvema ločenima posteljama v zadku vozila in posteljo za dve osebi v delu nad voznikom. Ta postelja je lahko fiksna ali pa dvižna, ki se po potrebi spusti, nekateri avtodomi pa omogočajo spanje dodatnih oseb tudi na ležiščih, ki se uredijo v sklopu sedežne garniture.

Vsi večji avtodomi imajo kuhinjski del z velikim hladilnikom, kopalnico s tušem, prednja sedeža sta vrtljiva, tako da omogočata druženje za skupno mizo, največji avtodomi pa imajo tudi ločeno sedežno garnituro. prednost večjih avtodomov je tudi v velikem prtljažnem prostoru, kamor lahko spravimo kolesa, smuči in vso potrebno dodatno prtljago.

Adria Holidays ima v ponudbi najema 5 avtodomov primernih za 5 oseb, en avtodom je za 4 osebe in en avtodom, ki je tudi največji in omogoča prevoz in spanje 6 oseb.

Akcijska ponudba najema avtodoma
V juliju je na voljo je še nekaj avtodomov Adria in Sun Living, ki jih lako najamete z 20% popustom - cene najemov že od 92€. Akcijska ponudba velja ob min. najemu za 4 dni.

Prosti termini in modeli avtodomov:
9.7. - 16.7.  Sun Living S 75 SL
9.7. - 20.7.  Adria Twin SHX
9.7. - 30.7.  Sun Living Flexo SP
12.7. - 20.7.  Adria Matrix Plus 670 SL


Več informacij o najemu avtodoma in cenah v določenih terminih dobite na www.adria-holidays.net