Najem mobilne hišice in glamping šotora pri Adria Holidays

Publication date
Category
Statistics

Adria Holidays omogoča najem mobilnih hišic v kampih ob hrvaški obali in v Italiji. Na voljo so v kampih Valkanela, Polari, Ježevac, Lopari, Kozarica... Omogočajo tudi najem glamping šotorov v resortu Olimia Adria Village in Chateu Ramšak.

Adria Holidays omogoča najem mobilnih hišic v kampih na Hrvaškem in tudi v dveh kampih v Italiji  - enem v bližini Benetk in drugem na Sardinij ter najem glamping šotorov v dveh resortih v Sloveniji.

AKCIJA - najem mobilnih hišic Adria v kampu San Francesco pri Benetkah - 15% popust 1.6 - 7.7. in 8.9. - 1.10.2018. Več o kampu pišemo v novici.

najem mobilne hišice Adria - avtokampi.siNajem mobilnih hišic Adria
Številni kampi omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic Adria. Gre za moderne hišice, ki jih največkrat najemajo družine z otroki. Z najemom mobilne hišic gostje dobijo standardizirano namestitev, ki vključuje dve ali tri spalnice, eno ali dve kopalnici, dnevni prostor s popolnoma opremljeno kuhinjo in teraso.

Vse mobilne hišice Adria so klimatizirane, kar omogoča, da gredo majhni otroci tudi sredi dneva na prijeten počitek. Kuhinje so dobro opremljene in vključujejo velik hladilnik z zamrzovalnikom, tako da lahko kakšno že pripravljeno in zamrznjeno hrano prinesete tudi s seboj. Ker so mobilne hiške postavljene v bližini morja ali bazena, v kampih pa so na voljo tudi trgovine in restavracije, gostom v času dopusta ni potrebno uporabljati vozila, saj je vse na dosegu rok. Tako namesto iskanja parkirnega mesta pri trgovini ali na plaži raje uživate skupaj z najbližjimi.

Adria Holidays omogoča najem mobilnih hišic v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji
najem mobilne hišice Adria - avtokampi.siV agenciji Adria Holidays  bodo poskrbeli, da boste lahko na enem mestu dobili ponudbo za najem mobilnih hišic v več različnih kampov.

Izbirate lahko med kampi v Istri in se odločite za najem mobilne hišice v kampih Valkanela, Veštar, Polari in Polidor. Na otoku Krku boste lahko najeli mobilno hiško v kampu Ježevac, na Lošinju v kampu Lopari in na otoku Rab v kampih San Marino in Padova.

Mobilne hišice so na voljo tudi v kampih v Dalmaciji v kampih Zaton pri Zadru, Park Soline v Biogradu, kamp Kozarica v Pakoštanih, Solaris v Šibeniku in kamp Belveder pri Trogiru.

Mobilnih hišice so namenjene za bivanje 4 odraslih oseb, dodatno na pomožnih ležiščih pa lahko prespita še dva 2 otroka. V kampih Valkanela, Veštar, Polari in San Marino imajo na voljo tudi mobilne hišice s tremi spalnicami za 6 odraslih oseb. V večini kampov imajo na voljo tudi bazene (razen v kampih Padova, Lopari in San Marino). V kampu San Marino na Rabu je otrokom na voljo lepa mivkasta plaža.
najem mobilne hišice Adria - avtokampi.si
Najem mobilne hišice v Italiji
Adria Holidays omogoča tudi najem mobilnih hišic v kampu Tiliguerta Camping Village na Sardiniji. Kamp leži ob prekrasni peščeni plaži na vzhodni strani otoka in je od Cagliarija oddaljen 60km. Mobilne hišice za 4+2 osebi so postavljene v bližini plaže, v kampu pa imajo urejene tudi bazene, wellness center, mini klub in športna igrišča.

V mesecu aprilu pa bodo nared tudi mobilne hišice Adria v kampu Villaggio San Francesco prI Benetkah. Kamp leži ob urejenih peščeni plaži, ima pa tudi bazene s tobogani in zanimivo animacijo.

najem glamping šotora Adria - avtokampi.siPočitnice v glamping šotorih Adria
Glamping je vse bolj popularen pri ljudeh, ki si želijo udobnih počitnic v naravnem okolju. Adria Holidays omogoča najem luksuznih šotorov za 2 in 4 osebe v glamping Olimia Adria Village. Gostom omogočajo kopanje wellness centru Termalia, v poletnih mesecih pa tudi v vodnem parku Aqualuna s številnimi bazenih in togobani.

Za ljubitelje dobre hrane in vrhunskega vina je v bližini Maribora odprt Glamping Chateu Ramšak, kjer lahko najamete glamping šotore za 2 ali 4 osebe, na voljo pa je tudi glamping šotor na drevesu, v kateri lahko prespijo 4 osebe. Ob šotorih so urejeni tudi privatni jacuzziji.

Glamping Chateu Ramšak je bil v letu 2017 v izboru Naj kamp Adria nagrajen kot najboljši glamping resort v Sloveniji. Gostom omogočajo degustacije vin v lastni vinski kleti, skozi celotno naselje pa teče potoček, ki se zaključuje v naravnem naravnem ribniku.

Več informacij o najemu mobilnih hišic in glamping šotorov Adria dobite na www.adria-holidays.net