Novo ime za kamp v Novigradu - Kamp Aminess Maravea

Publication date
Category
Statistics

Kamp Aminess Park Mareda v Novigradu bo v sezoni 2019 dobil novo ime kamp Aminess Maravea. Zgradili bodo tudi nov bazenski kompleks.

Iz Novigrada sporočajo, da se bo v sezoni 2019 kamp Aminess Park Mareda preimenoval v kamp Amineskamp Aminess - Maravea Avtokampi.sis Maravea, ob tem pa bodo dodatno izboljšali ponudbo.

Kamp Aminess Maravea z novim bazenskim kompleksom
V planu za novost sezone 2019 je ureditev velikega bazenskega kompleksa, ki bo postavljen v osrednjem delu kampa, tik ob letos prenovljeni restavraciji.

Sicer kamp Aminess Park Mareda oz. po novem Aminess Maravea že ima nekaj bazenov, vendar je bila večina urejena v sklopu naselij mobilnih hišic. Tako je gostom na parcelah na voljo le bazen z morsko vodo na sami plaži.

Ker predstavljajo družine z otroki veliko večino obiskovalcev kampa, želijo z novimi bazeni popestriti ponudbo, malce pa tudi razbremeniti samo plažo, ki je za vse goste premajhna. V sklopu bazenov bo tudi otroški bazen s manjšimi tobogani in igrali, ob bazenih pa bodo uredili tudi prostor za sončenje.


kamp Aminess - Maravea Avtokampi.si
Cenejše kampiranje v Novigradu
Ob koncu letošnje kamping sezone v kampu nudijo posebne cene imetnikom Avtokampi.si kamping kartice - 2 osebi lahko na parceli Standard ali neparceliranem delu kampirate že za 19€ na noč. Akcija velja v terminu 1. - 29. september. V ceno so vključeni prostor za kampiranje, elektrika, dve odrasli osebi in pes, dodatne osebe in otroci pa doplačajo po ceniku kampa.

Rezervacije za sezono 2019 - na vse rezervacije parcel in mobilnih hišic opravljene do 31.oktobra vam nudijo 10% popust. Promocijska koda za spletne rezervacije je MARAVEA2019.

Kampiranje ali najem mobilnih hišic v Novigradu
kamp Aminess - Maravea Avtokampi.si
Kamp Aminess Maravea gostom omogoča kampiranje na več kot 800 urejenih parcelah, od katerih je večina opremljenih z elektriko in tudi vodo, parcele ob morju pa imajo tudi lasten žar in tuš. Polovica parcel je urejenih na peščeni podlagi, v osrednjem delu pa so tudi parcele na travi, kar še posebej cenijo gostje s šotori. Sanitarni objekti so bili v zadnjih letih prenovljeni, letos pa so zgradili še enega v bližini prenovljene restavracije.

Odločite se lahko za najem mobilnih hišic v sklopu tematsko urejenih naselij za katere je kamp lani prejel nagrado Naj kamp Adria. Gre za mobilne hišice z dvema ali tremi spalnicami za 4 oz. 6 oseb, ki imajo v dnevnem prostoru tudi dodatni ležišči. Odločite se lahko za hišice v istrskem ali mediteranskem stilu, v sklopu naselja Mirami Familly Village pa so uredili tudi animacijski center s poučno animacijo za otroke različnih starosti.
kamp Aminess - Maravea Avtokampi.si

Vrhunec ponudbe kampa Aminess Park Mareda oz. po novem Aminess Maravea  je naselje 25 luksuznih hišic postavljenih tik ob morju - Amber Sea Luxury Village. Gre za moderne in zelo prostorne mobilne hiške z velikimi terasami in pogledom na morje, v sklopu naselja pa so dodali tudi bazen.

Igrala, odlična gostinska in športna ponudba
Za otroke so v kampu uredili kar nekaj otroških igrišč, prav tako so v enem od bazenov urejeni tobogani. Pohvalimo lahko tudi animacijo, ki je resnično zanimiva tudi za malce starejše otroke, saj vključuje tudi zabavno robotiko.

kamp Aminess - Maravea Avtokampi.si
Kamp je tudi odlično izhodišče za kolesarjenje, saj je do Novigrada urejena 4km dolga kolesarska pot, ki je primerna tudi za družinsko kolesarjenje, odločite pa se lahko tudi za številne kolesarske izlete po notranjosti Istre. V kampu omogočajo tudi najem koles, imajo pa tudi lepo urejen teniški center, novo igrišče za košarko in nogomet, lahko najamete SUP deske in kajake ali pa se odločite za igro mini golfa.

V kampu pa so izboljšali tudi gostinsko ponudbo, kar vključuje restavracijo in lokal na sami plaži, kjer vam bodo postregli tudi z burgerji in sočnimi zrezki, osvežili pa se boste s koktjeli ali izbranimi kraft pivi. Ob večerih pa je priljubljena nova restavracija Loop, kjer pripravijo hrano kar pred gosti - show cooking.

Več o kampiranju in najemu mobilnih hišic v Novigradu - www.aminess-campsites.com