Plava Laguna je prevzela kampe v Umagu in Savudriji

Publication date
Category
Statistics

Plava Laguna Poreč so pripojili podjetje Istraturist iz Umaga in sedaj ob hotelih upravljajo kar 9 kampov. V prenovo kampa Stella Maris bodo vložili več kot 11 milijonov evrov - kamp bo dobil nove parcele, moderne mobilne hišice, novo recepcijo in velik bazenskih del.

S 1. januarjem 2018 je podjetje Plava Laguna iz Poreča pod svoje okrilje združilo podjetje Istraturist, kampi Plava Laguna - avtokampi.siki ima v Umagu in Savudriji hotele, apartmajska naselja in tudi pet kampov (Park Umag, Finida, Stella Maris, Pineta in FKK Kanegra).

Za sezono 2018 napovedujejo veliko prenovo kampa Stella Maris, kjer bodo ponudbo kampiranja dopolnili z mobilnimi hišicami in velikim bazenskim delom - objavljamo prve računalniške fotografije bodočega bazena.

Ob združitvi so v Plavi Laguni, ki je lani praznovala 60 let delovanja, predstavili novo vizualno podobo in strategijo. Z novim konceptom "Naš odnos s šestimi zvezdicami" se želijo še bolj približati gostu, ob tem pa ne pozabiti na zaposlene, ki so kreatorji uspeha in zadovoljstva gostov. Nov logo združenega podjetja vključuje kozo kot tipično istrsko žival in kombinacijo rdeče in bele barve, ki sta osnovni barvi hrvaškega grba. Cilj podjetja Plava Laguna je ponuditi gostom več kot samo destinacijo, imeti vrhunsko storitev in zadovoljne goste.

Združeno podjetje Plava Laguna je sedaj eno največjih turističnih podjetij na Hrvaškem, ki vključuje 4 velika turistična naselja in 9 kampov, ki se bodo na trgu predstavljali pod skupnim nazivom IstraCamping by Plava Laguna. Gre za kampe v Poreču in Funtani - Bijela Uvala, Zelena Laguna, FKK kamp Ulika in kamp Puntica ter kampe v Umagu in Savudriji - Park Umag, Stella Maris, Finida, Pineta in FKK kamp Kanegra.


Novosti v sezoni 2018 - obogatena ponudba kampa Stella Marisbazen kamp Stella Maris - avtokampi.si
Plava Laguna bo nadaljevala z investicijami v izboljšanje ponudbe. Veliko prenovo bo letos doživel kamp Stella Maris v Umagu, kjer bodo v vložili 11,4 milijona evrov.

V kampu bodo uredili nove kamping parcele z elektriko in vodo ter v ponudbo dodali možnost najema modernih mobilnih hišic. Kamp bo dobil tudi novo recepcijo, ker pa je osrednji del kampa nekoliko oddaljen od plaže, bodo zgradili velik bazenski del s plavalnim in otroškim bazenom, kjer bodo gosti našli prostor za sprostitev in osvežitev. Ob bazenu bodo uredili tudi teraso za sončenje, restavracijo, športno cono z igriščem za odbojko na mivki in mini golfom ter prostor za animacijo in mini klub.

Ugodnejše kampiranje za Avtokampi.si kamping kartio

V kampih Plava Laguna imetnikom Avtokampi.si kamping kartice. V kampih v Umagu in Savudriji nudijo 15% popust na ceno osebe v terminih 20.4 - 6.7. in 1.9 - 30.9., v kampih v Poreču pa omogočajo 5% popust na ceno osebe, ki velja ob minimalno 3 nočitvah v terminih od odprtja kampa do 14.7. in od 3.9. do  zaprtja kampa.

Več informacij o ponudbi kampov IstraCamping by Plava laguna dobite pri opisih kampov:

Kamp Bijela Uvala - Poreč
FKK kamp Ulika - Poreč
Kamp Puntica - Funtana