V Termah Čatež zabava za vso družino

Publication date
Category
Statistics

Obsikali smo kamp terme Čatež, kjer imajo novo recepcijo, lepše urejene kamping parcele, prenovljen plavalni bazen in možnost najema mobilnih hišic.

Kampiranja v termah se najbolj razveselijo otroci, saj vedo, da so dnevi ob bazenih polni zabave. kamp Terme Čatež - avtokampi.siTako je tudi v kampu Terme Čatež, kjer so letos pripravili nekaj novosti, med katerimi je najbolj opazna nova recepcija s trgovino. Kamp Terme Čatež je bil lani nagrajen tudi z nagrado Naj kamp Adria, nemški ADAC pa ga je ocenil kot najboljši kamp v Sloveniji.

Nov vhod v kamp Terme Čatež
Naša ekipa je kamp Terme Čatež obiskala sredi junija in pod novico je na ogled tudi nov video. Na recepciji so ob našem obisku potekala še zadnja dela, sedaj pa je že odprta. Ob večjih in lepše urejenih prostorih vključuje tudi veliko parkirišče in polnilnico za električna vozila. V sklopu nove recepcije je urejena tudi trgovina.

kamp Terme Čatež - avtokampi.si

Za obiskovalce kampa in apartmajskega naselja pa je pomembna informacija, da je vstop v kamp sedaj pred bazeni oz. pri nogometnih igriščih / vrtnariji zavijete desno in po 200m vožnje boste prišli do recepcije.

Že lani so v novem delu kampa med Termalno riviero in novo recepcijo uredili nove kamping parcele namenjene predvsem gostom z avtodomi in prikolicami, saj so opremljene z elektriko in vodo. Ob parcelah je urejen nov sanitarni objekt, ki vključuje tudi pralnico posode in perila.

Na tem delu so dodali še moderne mobilne hišice Adria za 4 + 2 osebi, ki so opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo in veliko teraso. Zanimivi so tudi novi glamping šotori za 4-6 oseb, ki pa jih trži nizozemska turistična agencija.

Odločite se lahko tudi za najem zanimivih plavajočih gusarskih hišic in indijanskih šotorov, ki popestrijo družinske počitnice Tako lahko Terme Čatež obiščete tudi samo za vikend, saj ne potrebujete lastne kamping opreme. Hišice in šotori imajo tudi mini kuhinjo, tako da si lahko sami poskrbite za prehrano ali pa obiščete katero od številnih restavracij v termah.
kamp Terme Čatež - avtokampi.si

Da bi bil dostop do zunanjih bazenov in osrednjega dela Term Čatež čim bolj enostaven, so že lani zgradili povezovalni most s katerega je lep pogled na Termalno riviero.

Letošnja novost je popolnoma prenovljen plavalni bazen, ki so se ga razveselili ljubitelji nekoliko hladnejše vode in plavanja. Sicer pa še vedno velja, da na zunanjih bazenih ter toboganih najbolj uživajo otroci. Starejši se bodo zabavali na velikih toboganih, manjši pa na vodnih igralih in mirni reki. Zvečer pa sledi še zanimiva animacija, kjer se zberejo otroci iz celotnih term in je zanimivo spremljati, kako presežejo jezikovne razlike in skupaj se lepo igrajo.

Obisk Term Čatež pa lahko izkoristite tudkamp Terme Čatež - avtokampi.sii za ogled okolice npr. gradu Mokrice z golf igriščem in gradu Brežice ali pa se odpravite na kolesarski izlet po urejenih kolesarskih poteh. Več informacij o ponudbi okolice in prireditvah dobite tudi na spletni strani www.discoverbrezice.com

Z Avtokampi.si kamping kartico v Termah Čatež kampirate ceneje
Kampistom z našo Avtokampi.si kamping kartico v kampu Terme Čate omogočajo čez celo sezono 10% popust na ceno osebe, ki velja v primeru minimalno 2 nočitev. Na najem mobilnih hišic pa omogočajo 5% popust. Kamping kartico lahko brezplačno naročite tukaj.

Preverite tudi aktualne akcijske ponudbe, ki jih za posamezne termine omogočajo v Termah Čatež  www.terme-catez.si