Arena One 99 Glamping prejemnik turistične nagrade Zlatna koza 2018

Datum objave
Kategorija
Statistika

Novo odprti Arena One 99 Glamping v kraju Pomer na jugu Istre, ki ga upravlja družba Arena Hospitality Group je dobitnik nagrade Zlatna koza za najboljši turistični produkt v Istri v letu 2018.

Istra je turistično najbolj razvita hrvaška regija, kar je vidno tudiv ponudbi kampov. V celotni regiji deluje 59 kampov, v letu 2018 pa je bil odprt tudi edini samostojni glamping resort v Istri s ponudbo najema glamuroznih šotorov – Arena One 99 Glamping.

Denarno nagrado je družba Arena Hospitality Group namenila v humanitarni sklad »Uljanik za bolje sutra«.

Najem 8 različnih glamping šotorov

Arena One 99 Glamping je bil na lokaciji starega kampa Pomer odprt konec junija. Gostom nudi najem osmih različnih glamping šotorov, ki nudijo veliko udobja. Gre za različno velike moderno opremljene šotore, ki lahko sprejmejo od 2 pa do 6 oseb, skupno pa je v naselju 199 šotorov.

Glamping šotori imajo poleg spalnic tudi kuhinjo, kopalnico, klimatsko napravo, televizijo, internet, posebnost naselja pa je, da je s terase skorajda vsakega šotora lep pogled na morje.

Za maksimalno udobje in mirne počitnice po glamping naselju ni dovoljena vožnja z motornimi vozili. Tako so gostom na voljo tiha električna golf vozila.

Ob luksuzni namestitvi v glamping šotorih Arena One 99 pa gostom nudijo tudi vrhunski wellness urejen v mirnem delu resorta. Ob savnah in masažah je gostom na voljo tudi deževna soba, jacuzziji, prostor za sproščanje, jogo in zunanji fitnes.

Za otroke so uredili igrišča in bogat animacijski program, ki je prilagojen starosti otrok. Del animacije poteka tudi v dveh indijanskih šotorih – eden je namenjen najmlajšim otrokom, drugi pa nekoliko starejšim, ki uživajo predvsem v elektronskih igricah.

Več informacij o ponudbi glamping Arena One 99 dobite na www.arenacamps.com