Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1118 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Info

  Kako iz Slovenije na Hrvaško in nazaj - kdo gre lahko in kakšne dokumente potrebuje

  V Sloveniji in tudi na Hrvaškem se stanje glede covid-19 izboljšuje, zato v naslednjih dneh pričakujemo sproščanje nekaterih ukrepov za prehajanje meje. Slovenija trenutno še vedno zahteva negativen PCR test ob vstopu v državo, razen za določene izjeme kot so tudi lastniki nepremičnin, pavšalov, šolarji, dvolastniki zemljišč... Hrvaška bo ukrepe ponovno spreminjala konec tega tedna.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Tržič vabi na aktivne kamping in glamping počitnice

  Tržič številni poznajo po čevljarski zgodovini, Dovžanovi soteski in številnih hribih, ki ga obkrožajo. Ne vedo, pa da imajo v bližini tudi kamp, dve lepo urejeni glamping naselji s hišicami ter parkirišče za avtodome, tako da si lahko vsak izbere najbolj primerno nastanitev za aktivne počitnice.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Sproščanje ukrepov - spisek odprtih kampov po Sloveniji!

  Kampi po Sloveniji so lahko odprti z določenimi omejitvami. Vlada se je odločila, da bodo od 10. maja naprej za večino kampov omogočili odprtje večjega števila parcel, po novem pa bodo gostje odgovorni za izpolnjevanje pogojev glede negativnih testov, prebolelosti ali cepljenja.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Aktivne kamping počitnice v kampu Menina

  V kampu Menina bodo tudi letos poskrbeli za družinsko zabavo na kampiranju. Kamp je že odprt, pripravili so kar nekaj novosti, kampiranje in najem mobilnih ter lesenih hišic pa lahko plačate tudi s turističnimi boni.

 • Objavljeno v kategoriji Glamping dne

  Bled bo dobil kolesarsko glamping vas

  Kolesarjenje je v zadnjih letih vse bolj zelo priljubljeno in v Glamping Ribno Bled so se odločili, da uredijo naselje lesenih glamping hišic, ki bodo vključevale tudi wellness ponudbo, naravni bazen in vse potrebne dodatne storitve namenjene kolesarjem.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Kje na Hrvaškem lahko opravite PCR ali hitri test?

  Na Hrvaškem se pričenja turistična sezona in kampi ter hoteli so normalno odprti, enako tudi terase lokalov. Preverili smo, kje na Hrvaškem lahko opravite PCR in hitre teste za povratek v Slovenijo.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Odpira se kamp Terme 3000 v Moravskih Toplicah

  Iz Terme 3000 so nas obvestili, da bodo prve goste v njihovem kampu sprejeli v četrtek, 6. maja, ko bodo odprli prvih 30 kamping parcel. Kopanje bo možno v bazenu hotela Ajda, z Avtokampi kartico pa lahko kampirate ceneje.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Aktualne informacije o prestopu meja po Evropi

  Običajno se maja prične turistična sezona po Evropi, zato smo preverili trenutne razmere v nam bližnjih državah in kakšne so razmere glede potovanj in prehajanje meja. Trenutno brez vsaj negativnega hitrega testa prehod meje ni možen, nekatere države pa dodatno zahtevajo karanteno oz. druga potrdila.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Praktični nasveti za najem avtodoma in brezskrbno popotovanje

  Ste se odločili za počitnice z najetim avtodomom? Preverite, na kaj morate biti pozorni pri najemu avtodoma, da ne boste imeli težav in da bo popotovanje ter raziskovanje zanimivih turističnih krajev še lepše.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Istra Premium Camping Resort - bazeni, igrala, animacija in akcija na kamping kartico

  Funtana je dve leti nazaj dobila enega najboljših kampov na Jadranu. Kamp Istra Premium Resort z bogato ponudbo igral, animacije in bazenov z ogrevano vodo vabi družine na počitnice. Lahko se odločite za kampiranje ali pa najem mobilnih hišic ali glamping šotorov. Lokacija je odlična za sprehode in kolesarske izlete ob morju. AKCIJA na kamping kartico - dve osebi kampirata že za 36 €.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  NaZraku.si - akcijska ponudba šotorov za udobno kampiranje

  Nakup šotora za številne pomeni vstop v svet kampiranja. Če šotor kupujete prvič, potem se je priporočljivo obrniti na strokovnjaka v specializirani trgovini, ki vam bo znal svetovati glede velikosti, materiala in oblike šotora, ki je za najbolj primerna za vaš dopust.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic v kampih

  Najem mobilne hišice v kampu je vse bolj priljubljena oblika počitnic, saj so hišice opremljene s svojo kuhinjo in kopalnico, spalnim delom in teraso. Pripravili smo spisek akcijskih ponudb najema mobilnih hišic, ki se bo stalno dopolnjeval, tako da boste na enem mestu informirani o akcijah najema mobilne hišice.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Uporaba parkirišč za avtodome po Sloveniji je ponovno dovoljena

  V petek, 23. aprila, se odpravlja regijska omejitev, tako da lahko avtodomarji ponovno brez težav potujejo po Sloveniji in tudi uporabljajo parkirišča za avtodome. V ponedeljek pa se bodo lahko odprli tudi kampi, vendar le do 30 parcel, vendar le za osebe, ki imajo potrdilo o negativnem testu, prebolelosti ali cepljenju.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučišče Kanin bo odprto do začetka maja

  Smučarska sezona se počasi zaključuje, na Kaninu pa imajo še vedno 4 metre debelo snežno odejo. Smučišče bo odprto od petka, 23. aprila, do nedelje 2. maja.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kampiranje v raznolikih kampih Istra Camping v Savudriji in Umagu

  Severni del Istre je priljubljen pri slovenskih kampistih zaradi bližine, saj lahko kampe obiščejo tudi samo za vikend, nekateri pa se odločijo kar za pavšal in celo poletje preživijo v Savudriji ali Umagu. Na voljo so številni raznoliki kampi od zelo moderno urejenih z bazeni in številnimi igrali do bolj naravnih lokacij.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Odpira se kamp Lanterna Premium Resort pri Poreču

  Kamping sezona na Hrvaškem se pričenja in od petka, 23. aprila, bo odprtih večina kampov, med njimi tudi kamp Lanterna Premium Resort. Pripravili so akcijo kampiranja z Avtokampi kartico, omogočajo pa tudi cenejši najem mobilnih hišic in glamping šotorov.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Vipavska dolina vabi na aktivne kamping počitnice

  Lonely Planet je pred leti Vipavsko dolino uvrstil med 10 najboljših popotniških destinacij v Evropi. Preverili smo ponudbo kampov in postajališč za avtodome v okolici Vipave in Ajdovščine.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Proste pavšalne parcele v kampih na otoku Cres in Lošinj

  Iz kampa Slatina v Martinščici na Cresu in kampa Lopari v Nerezinah na Lošinju so sporočili, da je na voljo še nekaj prostih pavšalnih parcel. V obeh kampih so v zadnjih letih uredili nove parcele in prenovili sanitarije. Pavšalni najem parcel omogoča, da preživite poletne počitnice z družino ob morju. V obeh kampih imajo tudi dobro internetno povezavo, tako da lahko s parcele tudi »delate od doma«.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Spremembe pri pravilih vstopa v Slovenijo - nova izjema za lastnike nepremičnin

  Vlada je v sredo, 14.4., sprejela nov Odlok o določitvi pogojev vstopa v Slovenijo in z njim določila nekaj novih izjem pri vstopu brez karantene oz. brez testiranja. Med izjeme je dodana nova možnost prehajanja meje za lastnike nepremičnin s 3 dnevnim negativnim testom. Spremembe pričnejo veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu oz. že v petek, 16.4.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Od ponedeljka odprte terase lokalov v kar osmih regijah

  Vlada je v sredo, 14. aprila, sporočila, da se bodo v ponedeljek v kar osmih regijah odprle terase lokalov in restavracij. Vse ostale omejitve pa ostajajo, kar velja tudi za prehajanje statističnih regij. Je pa zopet dovoljena uporaba parkirišč za avtodome, vendar z upoštevanjem regijskih omejitev.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Strešni šotori iKamper - kampiranje pod zvezdami

  Bi si želeli kamping počitnice preživeti nekoliko drugače in bolj svobodno raziskovati zanimive kraje? Razmislite o nakupu strešnega šotora, ki bo poskrbel, da bo potovanje z avtom in vsakodnevno iskanje pravega mesta za prenočevanje postalo enostavnejše, hitra postavitev brez zabijanja klinov in zlaganje pa mačji kašelj.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučišča Krvavec, Vogel, Pohorje in Kanin bodo ponovno odprta

  Slovenska smučišča se po 12 dnevni zaustavitvi ponovno odpirajo v ponedeljek, 12. aprila. Snega je še dovolj, v ponedeljek in torek pa pričakujejo novo pošiljko, saj bo nad 1.000 metri zapadlo več kot 20 cm snega. V aprilu bodo odprta še smučišča Krvavec, Vogel. Mariborsko Pohorje in Kanin.

Prikazano: 1 - 24 od 1118 novic