Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1043 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Akcija

  Kamp Šobec – 60% popust na pavšal

  V kampu Šobec so pripravili posebno akcijsko ponudbo sezonskega pavšalnega najema kamping parcele. Gre za največji kamp v Sloveniji in enega najlepše opremljenih, ki se lahko pohvali tudi z bogato ponudbo aktivnosti ter otroške animacije.

 • Objavljeno v kategoriji Info

  Katero vinjeto kupiti za avtodom?

  Preverite, katero vinjeto morate kupiti za avtodom. Slovenske vinjete za leto 2021 so modro-zelene barve, cene pa ostajajo enake kot lani.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Hrvaška omejila vstop tudi za potnike iz EU

  Hrvaška je zaradi poslabšanja razmer glede koronavirusa s 1. decembrom omejila vstop v državo. Za prebivalce držav iz zelenega spiska je prestop meje nemoten, vsi ostali pa morajo imeti negativen PCR test.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Popestrite novoletno jelko z okraski prikolice in avtodoma

  December je mesec obdarovanja in prazničnega okraševanja doma. V trgovini Smile Concept Store v Ljubljani smo našli zanimive okraske za novoletno jelko, ki so zelo primerni tudi kot darilo za kamping prijatelje.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Black Friday ponudbe na kampiranje in najem mobilnih hišic

  Kampi so se odločili, da že konec novembra ponudijo akcijske popuste na zgodnje rezervacije kampiranja v okviru popustov na Črni petek. Preverili smo akcijske ponudbe, ki omogočajo, da bo kampiranje cenejše.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcijske ponudbe v kamping trgovinah

  Črni petek je zanimiv tudi v trgovinah s kamping opremo. Sedaj je konec sezone in trgovci so pripravili dodatne popuste. Sicer so fizične trgovine zaprte, je pa možno izdelke naročiti na spletnih straneh in jih po pošti prejeti na dom.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Ambia – osvežilci, razkužila in čistila za dom, avto in prikolico

  Na žalost so letos počitniška vozila malce bolj pri miru kot običajno in pogosto se v njih nabere vonj po vlagi. V podjetju Semago omogočajo nakup profesionalnih osvežilcev prostorov, čistil in razkužil Ambia. Tudi sami so lastniki počitniške prikolice in vedo, kako težko je odstraniti ta vonj ter trdovratno umazanijo, ki se čez zimo nabere na zunanji strani počitniških vozil. Za ljubitelje kampiranja ob nakupu izdelkov Ambia nudijo 20% popust.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcija črni petek - najem mobilne hišice do 50 % popusta

  Camping Adriatic by Valamar vključuje kar 15 kampov na Jadranu in v tednu "črnega petka" so pripravili posebno akcijo najema mobilnih hišic za sezono 2021 in brezplačno odpoved rezervacije!

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Cenejše smučarske karte pri Skipass Travel

  Prvi sneg je že pobelil visokogorska smučišča in pri Skipass Travel iz Kranjske Gore so tudi za letošnjo sezono pripravil akcije smučanja. Objavljamo spisek datumov, ko bodo cenejše smučarske karte za avstrijsko koroška smučišča in smučišča v Furlaniji Julijski krajini.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Menina – Black Friday ponudba najema hišic v sezoni 2021

  Kamp Menina v Savinjski dolini sodi med tiste kampe, kjer rečemo, da bodo gostje lahko uživali v aktivnem dopustu. Za Black Friday so pripravili akcijsko ponudbo najema hišic in 50% popust na vožnje s kajaki po Savinji.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Elektronske vinjete v Sloveniji že od decembra 2021

  Letos bomo še morali kupiti klasično vinjeto za vožnjo po slovenskih avtocestah, že od decembra 2021 (vinjete za leto 2022) pa ne bomo več lepili vinjet, saj jih bodo nadomestile elektronske vinjete.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Decathlon poskrbi za domači fitnes in jesenska športna oblačila

  Ob vseh ukrepih za zajezitev koronavirusa in zaprtju trgovin so se v Decathlonu hitro prilagodili razmeram in omogočajo telefonsko naročilo športnih izdelkov in oblačil iz direktno trgovine in dostavo na dom v 2 - 3 dneh.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Zimska oprema avtodomov in prikolic v Sloveniji in po Evropi

  Potrebujejo tudi avtodomi in počitniške prikolice zimsko opremo? Preverite za posamezne države, kakšno zimsko opremo potrebujete, da bo vožnja bolj varna in ne bo nepredvidenih težav. Zbrali smo informacije o zimski opremi v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Franciji, Švici, Nemčiji, Hrvaški, BiH, Srbiji...

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Ukinitev izjeme lastništva nepremičnine in pavšala pri prehajanju meje za 48 ur

  Koronavirus kriza se nadaljuje in celotna Evropa je že rdeče obarvana, zato se je Slovenija odločila še dodatno zaostriti pravila prehajanja državnih meja. Tako bo v ponedeljek, 16.11., ukinjena izjema prehajanja meja za 48 ur za lastnike nepremičnin, pavšalov in plovil, nekaj novih držav in regij pa gre na rdeči seznam.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  CEWE nudi lepa praznična foto darila

  Z uporabo mobitelov vsako leto naredimo veliko lepih fotografij, na katere pa potem hitro pozabimo. Zakaj ne bi za božično - novoletne praznike naredili unikatno foto darilo in ga podarili svojim najdražjim. Izbirate lahko med CEWE koledarjem, fotoknjigo, fotoalbumom, s fotografijo lahko okrasite skodelico ali ovitek za mobitel.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Čikat na Malem Lošinju omogoča zimsko kampiranje

  V številnih kampih se je sezona že zaključila, kamp Čikat na Malem Lošinju pa že tradicionalno ostaja odprt čez celo leto. Cena kampiranja za 2 osebi samo 15 €, najem mobilnih hišic ob morju pa nudijo po ugodnejših cenah.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Cene pavšalov na Hrvaškem za kamping sezono 2021

  Preverili smo cene pavšalov v hrvaških kampih ob morju za sezono 2021. Nekateri kampi so cene nekoliko podražil, številni pa so se odločili, da bodo cene pavšalov pustili na enaki ravni kot lani.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Vrsar omogoča aktivne kamping počitnice ob morju

  Vrsar je zanimivo mesto v osrednji Istri, ki leži na severnem delu Limskega kanala. Če številne ostale istrske kraje krasijo veliki hoteli, pa je Vrsar znan po petih kampih, ki ležijo na 7 km obale.

Prikazano: 1 - 24 od 1043 novic