Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 977 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Vreme

  Vremenska napoved za kampiste

  Začetek tedna bo po Sloveniji in na severnem Jadranu zelo spremenljiv s pogostimi padavinami in tudi nevihtami. V torek zvečer bo zapihala močna burja, ki bo oslabela šele v četrtek.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Gebetsroither v Termah Tuhelj odprl Glamping Village

  Avstrijski Gebetsroither je v kampu Vita – Terme Tuhelj odprl moderno naselje mobilnih hišic z bazeni Glamping Village Terme Tuhelj. Gre za drugo fazo prenove kampa, ki je bila vredna 3 milijone evrov. Rezervirajte počitnice v Termah Tuhelj do 31.7. in izkoristite super popuste!

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Šobec - z enim turističnim bonom do mini družinskih počitnic

  Kamp Šobec v Lescah je največji kamp v Sloveniji in v zadnjih letih bil kamp lepo prenovljen. Navduši z urejenostjo in prekrasno naravo. Pripravili so akcijsko ponudbo , ko štiričlanska družina z enim turističnim bonom kampira kar 4 noči.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Nakup mobilne hišice Adria v kampu v Rovinju

  Rovinj je za številne najlepše mesto v Istri in ob hrvaški obali. Če bi imeli radi lastno mobilno hišico v kampu v neposredni bližini starega dela Rovinja, potem imate sedaj odlično priložnost za nakup.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Obišči Bovec z avtodomom in se povzpni na Kanin

  Ob spodnji postaji gondole za na Kanin je urejeno postajališče za avtodome, kjer je gostom na voljo popolna oskrba avtodoma, lokacija pa odlična za številne aktivnosti.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Kamp Porto Sole ima novo naselje mobilnih hišic

  Vrsar je priljubljena kamping destinacija, ki ima kar štiri večje kampe. Edini, ki je odprt čez celo leto, je kamp Porto Sole. Letos so v bližini morja postavili nove moderne mobilne hišice.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Olivia Green Camping - prenovljen kamp v Tisnem

  Severna Dalmacija ima številne zanimive kampe, med najboljše pa se z letošnjo prenovo uvršča kamp Olivia Green Camping, ki ga številni poznate pod starim imenom kamp Dalmacija. Kamp smo obiskali v začetku poletja, ko so še potekala gradbena dela, ki pa jih bodo zaključili do petka 24. julija.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Oglejte si največje naravno jezero na Hrvaškem

  Ljubitelji kampiranja si med počitnicami radi ogledamo tudi naravne znamenitosti. Če boste letos kampirali v okolici Biograda in Pakoštanov ali pa se boste po jadranski magistrali peljala proti srednji Dalmaciji, potem si vzemite kakšno uro za postanek in ogled Vranskega jezera.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  V Merkur po kamping opremo Brunner

  Merkur je že vrsto let glavni prodajalec kamping opreme Brunner v Sloveniji. Gre za zelo znanega italijanskega proizvajalca opreme za kampiranje z več kot 50 letno tradicijo.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Jezersko vabi na poletno družinsko kampiranje

  Številni ljubitelji kampiranja ne vedo, da imamo na Jezerskem dva odlična kampa, ki omogočata aktivne družinske počitnice. Letos tudi s koriščenjem turističnih bonov.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Matsport omogoča izposojo strešnih kovčkov, nosilcev koles in prtljažnikov

  Številni kampisti se pred odhodom na počitnice soočajo s težavo glede pomanjkanja prostora v vozilu, saj kamping oprema zavzame kar nekaj prostora. Pri podjetju Matsport so poskrbeli, da boste lahko z najemom strešnega kovčka ali nosilcev koles vso prtljago varno pripeljali na počitnice.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Belvedere z akcijo vabi na kampiranje v bližino Trogira

  Kamp Belvedere - Seget Vranjica leži le 5 km od kraja Trogir in sodi med najboljše kampe v Dalmaciji. Goste navduši z lepim pogledom na morje, otroci radi uživajo v bazenih in animaciji. Pripravili so akcijsko ponudbo za imetnike kamping kartice.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  V kampu Park Umag odprli nove bazene, tobogane in moderne mobilne hišice

  Obiskali smo kamp Park Umag, ki je z več kot 2.000 parcelami eden največjih kampov na Hrvaškem. Oglejte si fotogalerijo v začetku julija odprtega bazenskega kompleksa s tobogani, v ponudbo pa so dodali moderne mobilne hišice slovenskega proizvajalca Adria.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Vse o uporabi turističnih bonov v kampih

  NOVO - turistične bone lahko od sredine julija koristite v kampih, ki so bili odprti šele letos. To velja tudi za kampa River Camping Bled in kamp David v Vipavski dolini.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Dražje parkiranje avtodomov v Kopru in Izoli

  Postajališča za avtodome ob slovenski obali so letos še posebej privlačna, kot kaže pa so se upravljalci parkirišč odločili za povišanje cen uporabe PZA-jev.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Koliko kampistov je letos v hrvaških kampih?

  Številni mediji so v zadnjih dneh pisali o velikem odhodu slovenskih gostov s Hrvaške, zato smo še sami preverili stanje v hrvaških kampih.

Prikazano: 1 - 24 od 977 novic