Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1010 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Akcija

  Kamp Veli Jože – akcija na jesensko kampiranje

  Kamp Veli Jože – Savudrija bo letos prvič podaljšal sezono kar do konca oktobra, zato so ob sprostiti ukrepov za prestopanje meja pripravili posebno ponudbo jesenskega kampiranja.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje

  Kateri kampi v Istri in Kvarnerju so še odprti?

  Zaradi izboljšanih epidemioloških razmer, je Slovenija hrvaški regiji Istra in Kvarner z rdečega seznama prestavila na oranžnega. Ob povratku domov po novem ne bo odrejena karantena, prav tako ni potrebno dodatno testiranje, zato smo pripravili spisek kampov, ki so še odprti v oktobru in novembru.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Istra in Kvarner zopet na oranžnem seznamu

  Slovenska vlada je spremenila sezname epidemiološko varnih in nevarnih držav, ki pričnejo veljati v torek, 29. septembra. Za nas najbolj pomembna informacija je, da hrvaške regije ob slovenski meji in s tem tudi Istra in Kvarner niso več na rdečem seznamu. To pomeni, da karantena ali testiranje za slovenske državljane pri vrnitvi domov iz teh hrvaških regij ni več potrebno.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kampa Porto Sole in Koversada podaljšujeta sezono

  Vrsar je priljubljena destinacija za številne kampiste, ki ga radi obiščejo tudi izven poletne sezone. Kamp Porto Sole bo odprt tudi pozimi, FKK kamp Koversada pa do začetka novembra.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Negativen test namesto karantene ob povratku v Slovenijo

  Vlada je na sobotni seji spremenila odlok o izvajanju ukrepov na mejnih prehodih. Od ponedeljka, 28.9., se bo možno vrniti v Slovenijo tudi iz držav na rdečem seznamu, ob tem pa se z negativnim testom na koronavirus izogniti 10 dnevni karanteni.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Nemčija uvrstila eno slovensko regijo na rdeč seznam

  V Nemčiji priporočila za potovanja v času korona krize podaja Inštitut Roberta Kocha, ki je za Slovenijo odsvetoval potovanja v eno regijo in sicer na območje Primorsko – Notranjske.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Kakšni korona ukrepi bodo letos veljali na smučiščih?

  Ljubitelji kampiranja so tudi pozimi radi aktivni in veliko ljudi smuča ali pa se odpravi na smučarski tek. Avstrija je kot prva objavila ukrepe, ki bodo letos veljali na njihovih smučiščih.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Družinski izlet – Rilkejeva pot in Devinski grad

  Sredi septembra smo obiskali kamp Mare Pineta v Sesljanu / Sistiani blizu Trsta in se po obmorski Rilkejevi poti sprehodili do Devinskega gradu. Odlična lokacija za lep družinski izlet ali vikend s kopanjem v morju.

 • Objavljeno v kategoriji Vreme dne

  Deževen in zelo hladen vikend nas čaka

  Ta vikend bomo imeli kar nekaj dežja. Predvsem v petek na zahodu lahko pričakujemo tudi nevihte, v noči na soboto pa se bo občutno ohladilo.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kampiranje s strešnim šotorom - prednosti in slabosti

  Strešni šotori so v zadnjih letih postali zelo priljubljeni in cenovno nekoliko dostopnejši. Njihova prednost je v hitri postavitvi, slabost pa otežen dostop po zložljivi lestvi. Pri podjetju Matsport omogočajo izposojo strešnih šotorov, tako da lahko pred nakupom preizkusite takšno obliko kampiranja.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Cenejše smučarske karte pri Skipass Travel

  Prvi sneg je že pobelil visokogorska smučišča in pri Skipass Travel iz Kranjske Gore so tudi za letošnjo sezono pripravil akcije smučanja. Objavljamo spisek datumov, ko bodo cenejše smučarske karte za avstrijsko koroška smučišča in smučišča v Furlaniji Julijski krajini.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Doživite Nemčijo z njene najlepše plati!

  Nemčija turistom nudi kar 104 naravne parke, 16 Unescovih rezervatov biosfere in 16 narodnih parkov, ki ponujajo izjemno raznolikost flore in favne. Pridite na aktivne počitnice in izkoristite številne urejene kolesarske in pohodniške poti po Nemčiji, potem pa zavijte še v tamkajšnje restavracije na gurmanske specialitete pripravljene iz lokalnih sestavin.

 • Objavljeno v kategoriji Kamping kartica dne

  S kamping kartico na cenejše jesensko kampiraje po Sloveniji

  Avtokampi kamping kartica nudi popuste v več kot 200 kampih, od tega je kar 60 lokacij tudi v kampih po Sloveniji. Izkoristite ugodnosti, v številnih kampih pa lahko nočitev plačate kar s turističnim bonom.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Mare Pineta - počitnice v neposredni bližini slovenske meje

  Vse več slovenskih kampistov išče informacije tudi o kampih po Italiji in prestavljamo vam kamp Mare Pineta, ki leži v kraju Sesljan / Sistiana. Imetnikom naše Avtokampi kamping kartice nudijo posebno ceno jesenskega kampiranja.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Obišči Celje in izkoristi možnost brezplačnega vodenja po mestu

  Letošnja turistična sezona je precej drugačna in tudi turistični vodniki se soočajo s krizo, saj je tujih turistov v Sloveniji precej manj. STO je pripravila razpis za sofinanciranje vodenj in tako da lahko sedaj v Celju izkoristite brezplačna vodenja.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Smučišča na avstrijskem Koroškem vabijo na bele strmine in zimsko kampiranje

  Avstrijsko koroška smučišča so priljubljena zaradi bližine, modernih žičniških naprav in zagotovljenega snega, ki ga v primeru pomanjkanja naravnega nadomestijo z umetnim. Preverili smo ponudbo največjih smučarskih središč v regiji in kje lahko parkirate avtodomom.

 • Objavljeno v kategoriji Glamping dne

  Uživaj v novem Forest glamping resortu ob Blaguškem jezeru

  Glamping počitnice so v zadnjih letih resnično priljubljene in Blaguško jezero je najnovejša lokacija, kjer boste lahko uživali v dvoje. Pod novico objavljamo imeni dveh srečnih nagrajencev iz naše facebook nagradne igre.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Privoščite si zaslužen in brezskrben oddih

  Zavarovanje za tujino NLB Vita Tujina do konca leta 2020 krije stroške tudi v primeru, da v tujini zbolite za boleznijo Covid-19! Izkoristite 10% popust na ceno zavarovanja.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Akcijska ponudba zaščitnih ponjav za počitniške prikolice

  Številni lastniki počitniških prikolic so že zaključili s kamping sezono in v zimskem času je dobro prikolico pokriti z namensko ponjavo. Pri Camping Orehek nudijo 10% popust, ob nakupu pa podarijo zaščito za mehanizem vlečne kljuke / rude.

Prikazano: 1 - 24 od 1010 novic