Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 856 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Novo

  Popestrite novoletno jelko z okraski prikolice in avtodoma

  December je mesec obdarovanja in prazničnega okraševanja doma. V trgovini Smile Concept Store v Ljubljani smo našli zanimive okraske za novoletno jelko, ki so zelo primerni tudi kot darilo za kamping prijatelje.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Nakup retro izdelkov za ljubitelje Volkswagnovih kombijev

  Kdo ne pozna atraktivnega Volkswagnovega kombija, ki so ga pričeli izdelovati že leta 1950 in je v začetku nosil oznako Typ 2 T1? Kjerkoli se pojavi je glavna atrakcija in pri podjetju Sipras so se odločili, da ljubiteljem VW kombijev omogočijo nakup retro izdelkov z motivi tega vozila.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Smučišče Obertauern je podaril smučarske karte

  Smučišče Obertauern vabi ljubitelje smučanja na odlično snežno zabavo. Imajo do 70 cm snega, sezono pa so pričeli že konec novembra, tako da brez skrbi lahko prideš na smučanje.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Zimsko kampiranje v kampu Danica v Bohinju

  Kampiranje čez celo leto je vse bolj priljubljeno, saj so avtodomi in tudi novejše počitniške prikolice prilagojene hladnejšim dnem. V kampu Danica v Bohinjski Bistrici že vrsto let omogočajo pravo zimsko kampiranje, saj ob ugodnih snežnih razmerah gostom nudijo tudi smučanje na Voglu ali Soriški planini ter tek na smučeh.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Val Saline v Rovinju izboljšuje ponudbo

  Na severnem delu Rovinja leži odličen srednje velik kamp Val Saline, ki s svojo ponudbo na kampiranje vabi predvsem družine. Za sezono 2020 so pripravili nekaj novosti, ki bodo razveselile predvsem otroke.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Beograd lahko obiščeš tudi z avtodomom

  Beograd je še posebej zanimiv v novoletnem času, ko se odvijajo številne zabave, ki potekajo na trgih, po lokalih in restavracijah. Preverili smo možnosti kampiranja oz. parkiranja avtodoma v bližini središča Beograda.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Obiskali smo smučišče Goldeck pri Spittalu

  Naša ekipa je na avstrijskem Koroškem obiskala manjše smučišče Goldeck pri Špitalu / Spittal am Drau, ki je od Ljubljane oddaljeno le 130 km. Številni smučarji zelo dobro poznajo smučišča Nassfeld /Mokrine, Gerlitzen /Osojščica, Katschberg, Türracher Hohe in Bad Kleinkircheim, nas pa je zanimalo, kakšna je smuka tudi tem manjšem smučišču.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Stobreč je podaril novoletno kampiranje v Splitu

  V Splitu je čez celo leto odprt kamp Stobreč, ki za novoletne počitnice vabi na urejene kamping parcele in v mobilne hišice. Gratis uporaba wellness centra s savnami in jacuzzijem!

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Novoletni najem mobilne hišice v kampih po Sloveniji in na Hrvaškem

  Kaj pravite na novoletne počitnice v mobilni hišic, v enem od kampov po Sloveniji ali na Hrvaškem? Cene so ugodne, nekaj prostih mest pa je še v termah in tudi ob morju. Preverili smo cene novoletnega najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Katero vinjeto kupiti za avtodom?

  Preverite, katero vinjeto morate kupiti za avtodom. Slovenske vinjete za leto 2020 so rumenozelene barve, cene pa ostajajo enake kot lani.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Z avtodomom na ogled praznične Ljubljane

  Obisk lepo okrašene praznične Ljubljane je priložnost za družinski obisk glavnega mesta. Lučke se vsako leto prižgejo zadnji petek v novembru, praznično okrašeno mesto pa privablja turiste vse do novega leta.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  V Caravan center po praznična kamping darila

  Trgovina Caravan center Ljubljana tudi v prazničnih dneh vabi ljubitelje kampiranja, da si ogledajo akcijsko ponudbo izdelkov primernih tudi za decembrska darila.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Nemčija - Naj se zasliši pokanje zamaškov!

  Za mnoge Nemce je silvestrovo najpomembnejši praznik v letu. Vsaka regija ima svoje tradicije in številne družine svoje navade prenašajo iz roda v rod. V Nemčiji lahko vsakdo najde nekaj zase!

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Obiščite adventne tržnice na avstrijskem Koroškem

  Od sredine novembra pa vse do božičnega večera vas avstrijsko koroška mesta Celovec, Beljak, Vrba in Katschberg vabijo na adventne tržnice, kjer bodo tudi letos pripravili praznično vzdušje z vonjem po kuhanem vinu, punču in domačih piškotih.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Lastniki kampa Nadiža odprli nov kamp v Benečiji

  Benečija do sedaj ni imela kampa in nov kamp Natisone - Nadiža je odlična dopolnitev turistične ponudbe v tem delu Furlanije. Kamp je od Kobarida oddaljen le 15 km in je odprt čez celo leto.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Preživite novo leto v kampu Čikat v Malem Lošinju

  Kamp Čikat je odprt čez celo leto, zato ljubitelje kampiranja vabijo, da božično – novoletne praznike preživite ob morju. Pohitite z rezervacijo kamping parcele ali mobilne hišice. V Malem Lošinju so pripravili pester program in silvestrski koncert Petra Graša.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Rekordna sezona – slovenski kampi letos pričakujejo 2 milijona nočitev

  Slovenski statistični urad je objavil turistične rezultate do konca septembra in kot kaže bo sezona za domače kampe zopet rekordna. Kampi so do zdaj ustvarili 1,91 nočitev (+ 6,2 %) in če se bo nadaljevala takšna rast bi lahko do konca leta presegli 2 milijona nočitev.

Prikazano: 1 - 24 od 856 novic