Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 870 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kakšne novosti pripravljajo v kampih Lanterna, Istra, Ježevac in Padova

  Valamar pod svojo kamping blagovno znamko Camping Adriatic združuje 15 kampov v Istri, na otokih Krk in Rab ter v Dubrovniku. Preverili smo novosti, ki jih v svojih kampih pripravljajo za sezono 2020. V vseh kampih omogočajo popust na Avtokampi kamping kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Kovačine vabi na družinsko kampiranje na otok Cres

  Družine imajo rade kampe, ki nudijo lepo urejeno plažo in veliko sence na parcelah. Kamp Kovačine na Cresu je zelo priljubljen, saj sodi med najbolje urejene kampe na Hrvaškem. Preverili smo, v katerih terminih lahko na Cresu kampirate ceneje!

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Olea - novo na otoku Pag v sezoni 2020

  V sezoni 2020 bo na severnem delu otoka Pag, odprt nov kamp Olea. Točna lokacija je 12 km od Novalje proti Lunu, in sicer na zahodni strani otoka – v neposredni bližini obstoječega kampa Škovrdara.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Park Umag z novimi bazeni vabi na družinsko kampiranje

  Samo nekaj kilometrov od Umaga proti Novigradu leži kamp Park Umag, ki se nekateri spomnijo še pod imenom Ladin Gaj. Pred leti je bil eden prvih z modernimi bazeni, v sezoni 2020 pa bo dobil nov bazenski kompleks.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Vita - Terme Tuhelj odlični bazeni, vrhunski wellness - nove mobilne hišice

  Terme Tuhelj sodijo med najlepše urejene hrvaške terme, ki gostom čez celo leto nudijo uživanje v zunanjih ter notranjih bazenih ter odličnem wellnessu. Ob hotelu oogočajo tudi kampiranje v prenovljenem kampu Vita, letos spomladi pa bo omogočeno tudi bivanje v modernih mobilnih hišicah.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Na Hrvaškem imajo 13 najboljših kampov v Evropi z oznako ADAC Superplatz

  Nemški avtomobilski klub ADAC je v okviru turističnega sejma CMT Stuttgart podelil nagrade Superplatz najboljšim evropskim kampom. Na Hrvaškem se lahko pohvalijo s 13 nagrajenimi kampi – od letos so med prejemniki tudi trije novi kampi: kamp Aminess Sirena iz Novigrada, kamp Istra Premium Resort iz Funtane in kamp Čikat iz Malega Lošinja.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Cene pavšalov na Hrvaškem za kamping sezono 2020

  Preverili smo cene pavšalov v hrvaških kampih ob morju za sezono 2020. Nekateri kampi so cene nekoliko bolj podražili npr. kampi Valkanela, Polari, Selce, Park Soline ... številni kampi pa so pavšalne cene pustili enake kot lani.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Fotogalerija - Slovenija se predstavlja na turističnem sejmu v Stuttgartu

  Na sejmu CMT v Stuttgartu, ki poteka od 11. do 19. januarja, se predstavlja tudi Slovenija. Gre za največji turistični sejem na jugu Nemčije, kjer svojo ponudbo predstavlja 2.100 razstavljavcev, vsako leto pa sejem obišče več kot 250.000 obiskovalcev.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Nakup mobilne hišice Adria v kampu v Rovinju

  Rovinj je za številne najlepše mesto v Istri in ob hrvaški obali. Če bi imeli radi lastno mobilno hišico v kampu v neposredni bližini starega dela Rovinja, potem imate sedaj odlično priložnost za nakup.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Z avtodomom na smučanje v Cavalese – Alpe Cermis

  Smučišče Cavalese je dobro znano in tudi pri družinah zelo priljubljeno smučišče, ki se lahko pohvali z modernimi žičnicami, pod smučiščem pa ima tudi urejeno postajališče za avtodome.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Slovenci med prazniki rekordno v hrvaške kampe

  Hrvaška se že nekaj let promovira kot destinacija za celoletni turizem. Kot kažejo rezultati nočitev v času božično – novoletnih praznikov, so kampisti tisti, ki tudi izven glavne sezone najraje obiščejo hrvaško obalo. Slovenci pa smo tokrat s skorajda 4.000 nočitvami na prvem mestu.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Obiskali smo smučišče Goldeck pri Spittalu

  Smučišče Goldeck je bilo v strokovnem ocenjevanju smučišč na avstrijskem Koroškem v začetku leta 2020 ocenjen z najvišjo možno oceno. Mi smo ga obiskali, saj je odlično za družinsko smučanje, od Ljubljane pa je oddaljeno le 130 km.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Park Soline - Biograd številne novosti in dodatne sanitarije

  V kampu Park Soline želijo slediti trendu ureditve kampov, zato so napovedali kar nekaj novosti, ki bodo izboljšale ponudbo. Med njimi je najbolj pomembna prenova vseh sanitarij in izgradnja novih. Za imetnike Avtokampi kamping kartice nudijo ugodne pakete kampiranja za 2 osebi po ceni že od 19 €.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Cenejše smučarske karte pri Skipass Travel

  Ljubitelji kampiranja so aktivni tudi pozimi in zelo radi smučajo. Skipass Travel iz Kranjske Gore ima tudi letos številne akcijske dneve, ko omogočajo cenejši nakup smučarskih kart na smučiščih v Avstriji in Italiji.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Kako s kužkom na popotovanje z avtodomom?

  Številni lastniki avtodoma imajo doma tudi psa in kot vidimo, večina hišnega ljubljenčka tudi vzame s seboj na dopust. V večini kampov so psi dovoljeni, številni pa so v zadnjih letih ponudbo dopolnili z urejenimi in označenimi pasjimi plažami, tuši in stojali z vrečkami za pasje iztrebke.

Prikazano: 1 - 24 od 870 novic