Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 969 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Vreme

  Vremenska napoved za kampiste

  Od četrtka do sobote nas čaka zelo spremenljivo vreme s pogostimi krajevnimi plohami in burjo na Primorskem.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Belvedere z akcijo vabi na kampiranje v bližino Trogira

  Kamp Belvedere - Seget Vranjica leži le 5 km od kraja Trogir in sodi med najboljše kampe v Dalmaciji. Goste navduši z lepim pogledom na morje, otroci radi uživajo v bazenih in animaciji. Pripravili so akcijsko ponudbo za imetnike kamping kartice.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  V kampu Park Umag odprli nove bazene, tobogane in moderne mobilne hišice

  Obiskali smo kamp Park Umag, ki je z več kot 2.000 parcelami eden največjih kampov na Hrvaškem. Oglejte si fotogalerijo v začetku julija odprtega bazenskega kompleksa s tobogani, v ponudbo pa so dodali moderne mobilne hišice slovenskega proizvajalca Adria.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Vse o uporabi turističnih bonov v kampih

  NOVO - turistične bone lahko od sredine julija koristite v kampih, ki so bili odprti šele letos. To velja tudi za kampa River Camping Bled in kamp David v Vipavski dolini.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Dražje parkiranje avtodomov v Kopru in Izoli

  Postajališča za avtodome ob slovenski obali so letos še posebej privlačna, kot kaže pa so se upravljalci parkirišč odločili za povišanje cen uporabe PZA-jev.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Koliko kampistov je letos v hrvaških kampih?

  Številni mediji so v zadnjih dneh pisali o velikem odhodu slovenskih gostov s Hrvaške, zato smo še sami preverili stanje v hrvaških kampih.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Gebetsroither v Termah Tuhelj odprl Glamping Village

  Avstrijski Gebetsroither je v kampu Vita – Terme Tuhelj odprl moderno naselje mobilnih hišic z bazeni Glamping Village Terme Tuhelj. Gre za drugo fazo prenove kampa, ki je bila vredna 3 milijone evrov. Rezervirajte počitnice v Termah Tuhelj do 15.7. in izkoristite super popuste!

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Hrvaška od sobote na rumenem seznamu – karantene za Slovence ni!

  Slovenska vlada se je zaradi povečanja števila okužb s koronavirusom odločila, da v soboto, 4. julija, Hrvaško iz zelenega seznama prestavi na rumeni seznam. To pomeni, da za Slovence karantena na povratku iz teh držav ni potrebna, je pa potrebno predložiti potrdilo, da ste bili na Hrvaškem.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Mixi Caravaning - do 43% popust na šotore Outwell

  Letos je veliko povpraševanje po šotorih, saj se številni na novo odločajo, da bodo počitnice preživeli na kampiranju. V Mixi Caravaningu so pripravili akcijo na odlične šotore Outwell in drugo kamping opremo

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Hrvaška ostaja na zelenem seznamu varnih držav

  Slovenska vlada je v torek, 30.6., objavila, da bo Hrvaško pustila na seznamu zelenih - varnih držav. Slovenski in hrvaški nacionalni inštitut stalno sodelujeta in spremljata podatke, na Hrvaškem pa so obljubili, da bodo ukinili vse festivale in nočne klube, kjer se je zbiralo večje število oseb.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  5 najpogostejših vprašanj o turističnem zavarovanju

  Potovanja in kampiranje v tujini so najpogosteje povezani s prijetnimi doživetji in kasneje s prijetnimi spomini. Na vsakem potovanju ali dopustu pa vas lahko preseneti vrsta nepredvidljivih dogodkov, ki prijetno potovanje kaj hitro pokvarijo.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Hrvaška ostaja med varnimi državami

  V zadnjih dneh so na Hrvaškem beležili povečanje števila obolelih, vendar je večina primerov iz Zagreba in Đakova. Pristojni na NIJZ so v petek potrdili, da Hrvaška ostaja na zelenem spisku držav, kjer je potovanje varno in ni potrebna karantena ob povratku v Slovenijo.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Slovenija zaostruje vstop za potnike iz tretjih držav

  Slovenija je v zadnjih dneh ponovno zaostrila vstop potnikov iz tretjih držav. Portugalska, Albanija, Srbija, BiH in Kosovo so sedaj na rdeči listi držav in obvezna je 14 dnevna karantena za vse potnike iz teh držav. To je posledica povečanja števila okuženih oseb v Sloveniji, ki pa so bile večinoma okužene v času potovanja v teh državah

Prikazano: 1 - 24 od 969 novic