Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1220 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje

  Krompirjeve počitnice v kampih na Hrvaškem

  Kamping sezona seveda še ni zaključena, saj bo na Hrvaškem nekaj kampov odprtih tudi za krompirjeve počitnice, nekateri pa bodo omogočali tudi zimsko kampiranje. Pripravili smo spisek kampov ob Jadranu in tudi v notranjosti Hrvaške, ki omogočajo jesensko in zimsko kampiranje ter dodali osnovne cene kampiranja za 2 osebi in za najem mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Vreme

  Vremenska napoved za krompirjeve počitnice

  Bližajo se krompirjeve počitnice in kar nekaj kampov imamo odprtih na Jadranu in tudi v termah, zato smo preverili trenutno vremensko napoved. Po petkovem dežju se bo v soboto razjasnilo, zapihala bo burja, tako da bo malce hladneje, vendar kljub temu ob morju še vedno prijetno toplo.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcija jesenskega in zimskega kampiranja v kampu Kamp Porto Sole – Vrsar

  Kamp Porto Sole je bil pred leti eden prvih na Hrvaškem, ki je bil odprt čez celo leto. Kamp leži ob južnem robu Vrsarja, kjer so na dveh travnikih urejene parcele, ob robu kampa pa tudi mobilne hišice. Gre za odlično lokacijo za ljubitelje sprehodov in kolesarjenja ob morju.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  BIG BERRY - nakup mobilne hišice Hosekra – 23.10. vabijo na dan odprtih vrat

  V kampu BIG BERRY v kraju Primostek ob reki Kolpi bodo tudi v sezoni 2022 omogočali postavitev privatne mobilne hišice Hosekra. V soboto, 23. oktobra, bodo ob 11. uri pripravili dan odprtih vrat, ko bodo vsem zainteresiranim kupcem in novim pavšalistom predstavili kamp in mobilne hišice. Prijavite se!

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  AKCIJA - najem električnih koles pri ELPEC eBikes

  Električna kolesa so vse bolj priljubljena in vsako leto jih je več tudi v kampih. Najraje jih imajo avtodomarji, ker jim električna kolesa na destinacij omogočajo mobilnost. Pri podjetju ELPEC eBikes so pripravili akcijsko ponudbo najema električnih koles 1 + 1 – plačate najem enega kolesa, drugega prejmete brezplačno.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Nakup sezonske smučarske karte TOPSKIPASS Koroška in Vzhodna Tirolska 2021/22

  Na avstrijskem Koroškem se smučarska sezona pričenja že sredi oktobra, ko odprejo žičnice in smučarske proge na ledeniku Mölltal. Preverili smo cene sezonske smučarske karte TOPskipass, ki omogoča smučanje na 31 smučiščih na avstrijskem Koroškem in vzhodno Tirolskem.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  AKCIJA - Predprodaja smučarskih kart za smučišča po Sloveniji

  Poletje se je zaključilo in že so se pričele priprave na smučarsko sezono. Slovenska smučišča imajo akcijske ponudbe nakupa dnevnih in sezonskih smučarskih vozovnic, ki jih lahko kupite tudi z letošnjimi turističnimi boni – BON 21.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kampiranje s psom - nova doživetja

  Kampiranje s psom? Veliko ljudi se odloči, da bodo dopustovali v kampu, pa naj bo to s šotorom, počitniško prikolico ali avtodomom. Vsem naštetim pa je skupno eno – spanje pod milim nebom. V današnjem času, ko so psi postali družinski člani, si jih seveda želimo vzeti s seboj na dopust in z njim deliti nova doživetja. Svetujemo, da se psa na tovrstna doživetja predhodno pripravi.

 • Objavljeno v kategoriji Promet dne

  Veriga Lesce omogoča cenejši nakup snežnih verig za osebna vozila in avtodome

  Lanska zima je bila bogata s snegom, letos pa pričakujemo, da bomo lahko obiskali smučišča v Avstriji in Italiji oz. bodo odprta tudi za tuje smučarje. Za varno zimsko vožnjo ob kakovostnih zimskih pnevmatikah svetujemo, da imate v opremi vozila ali avtodoma tudi snežne verige, saj nikoli ne veste, kje vas bo presenetilo sneženje.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Lavanda - Pelješac bo odprt čez celo leto - cene kampiranja, najema hišic in pavšala

  Vse več kampistov si želi zimo preživeti ob morju, zato so se v kampu Lavanda na Pelješcu odločili, da bodo odprti čez celo leto. Kamp je urejen na južni strani polotoka in s terasastih parcel nudi prekrasen pogled na Korčulo in Mljet. Ob kampiranju pa omogočajo tudi zimski najem mobilnih hišic za cel mesec in zimski pavšal.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Vabimo vas na aktiven vikend - Baška Outdoor Festival 15. – 17. oktober

  V Baški na otoku Krku bo od petka do nedelje (15. – 17.10.) potekal že 7. Baška Outdoor Festival, ko se bodo udeleženci lahko pomerili v petih aktivnostih – gorsko kolesarjenje, trail tek, pohodniški izlet, plezanje v varovani steni in vožnje po jeklenicah – zipline.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Aktualne informacije o prestopu meja po Evropi

  Covid razmere se stalno spreminjajo in na zadnjem covid zemljevidu Evrope je Slovenija še vedno temnordeča, po novem pa so temnordeče tudi Estonija, Litva, Latvija, hrvaška regija Zagreb, norveški Oslo in več regij v Romuniji. Preverili smo, kakšna so pravila pri vstopu v bližnje države in povratku v Slovenijo. Večinoma vse države zahtevajo covid potrdila o cepljenju, prebolelosti ali negativnem covid testu.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Najem mobilne hišice v Sloveniji za krompirjeve počitnice

  Bližajo se krompirjeve počitnice, ki bodo letos zaradi ponedeljkovega praznika, 1. novembra, dolge kar 10 dni. Izkoristite jih lahko za družinske počitnice v katerem od kampov, ki nudijo tudi najem mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Spoznajte Nemčijo po domače - sodelujte v nagradni igri!

  Da bi doživeli pravo Nemčijo, morate tja, kjer domačini pozabijo na pregovorno točnost! Za Nemčijo in Nemce veljajo številni stereotipi, ki včasih sicer držijo, a ko bolje spoznamo pristno življenje domačinov, ugotovimo, da lahko o tej deželi in njenih prebivalcih odkrijemo še mnogo zanimivega.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Nov covid zemljevid Evrope, Hrvaška pa podaljšuje veljavnost covid potrdil

  ECDC je objavil nov covid zemljevid Evrope, kjer je Slovenija še vedno temno rdeča, po novem pa tudi Estonija, Litva, Latvija, hrvaška regija Zagreb, norveški Oslo in več regij v Romuniji. Hrvaška se je prejšnji teden odločila podaljšati veljavnost covid potrdil glede cepljenja in prebolelosti iz 270 dni na eno leto.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Mare Pineta - počitnice v neposredni bližini slovenske meje

  Vse več slovenskih kampistov išče informacije tudi o kampih po Italiji in prestavljamo vam kamp Mare Pineta, ki leži v kraju Sesljan / Sistiana. Kamp je odlična izbira tudi za ogled jadralske 53. Barcolane, ki bo potekala v nedeljo, 10. oktobra. Imetnikom naše Avtokampi kamping kartice nudijo posebno ceno kampiranja.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Jesen in zima v kampu Istra Premium - Funtana

  Kamp Istra Premium Resort zagotavlja eno najboljših izkušenj jesenskega in zimskega kampiranja. Gre za popolnoma prenovljen kamp, ki je odprt čez celo leto in tudi izven glavne sezone nudi obilico animacije. Izkoristite ugodnejše cene kampiranja in najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Selce - Crikvenica podaljšuje sezono do 7. novembra

  Iz kampa Selce pri Crikvenici so nam javili, da bo kamp odprt še mesec dni in sicer do nedelje, 7. novembra. Informacija je zanimiva tudi za krompirjeve počitnice, saj po akcijskih cenah omogočajo najem modernih mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Od oktobra do junija polovična zapora na mostu na otok Krk

  Glavna turistična sezona je končana in na Hrvaškem bodo na številnih cestah pričeli z vzdrževalnimi in gradbenimi deli. Na mostu na otok Krk so dela potekala že lansko zimo, z njimi pa bodo zopet nadaljevali v ponedeljek.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Jesensko kampiranje in krompirjeve počitnice v kampu Menina

  Kamp Menina sodi med tiste slovenske kampe, kjer se vedno nekaj dogaja, saj imajo adrenalinski park z zipline progo in plezalno steno. Kamp je odprt čez celo let o in za krompirjeve počitnice so pripravili poseben animacijski program, potekal pa bo tudi tabor urbanih športov.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Kako iz Slovenije na Hrvaško in nazaj - kakšne dokumente potrebujete

  Hrvaška je nekoliko spremenila pogoje vstopa kar se tiče potrdil o prebolelosti in celjenja, ki po novem veljajo eno leto. V Sloveniji pa potrdilo o prebolelosti od sredine septembra velja samo 180 dni, zato bodite pozorni, da vam ne bo ob povratku poteklo. Če ste si digitalno covid potrdilo uredili konec junija, potem si ga morate sedaj še enkrat, saj vam je verjetno že poteklo.

Prikazano: 1 - 24 od 1220 novic