Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1082 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji PZA

  Uporaba parkirišč za avtodome po Sloveniji

  Sredi februarja se je v Sloveniji odpravila omejitve gibanja in s tem sprostila uporabo parkirišč za avtodome. Žal pa se v soboto, 27.2., v Obalno - kraški regiji ponovno uvaja omejitev gibanja in prepoved zbiranja, zato uporaba parkirišč za avtodome ne bo več dovoljena.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Kamp Padova Premium aprila vabi v mobilne hišice na otok Rab

  V času koronavirusa so mobilne hiške postale še bolj priljubljene, saj omogočajo, da si ob morju uredite tudi svojo pisarno in „delate od doma“. V kampu Padova Premium v bližini mesta Rab v aprilu omogočajo ugodnejši najem mobilnih hišic za 14 ali 30 dni.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Aktualne informacije o delovanju slovenskih smučišč

  Slovenska vlada je sprejela sklep, da od ponedeljka, 15.2., hitri test za smučanje velja za 7 dni, tisti, ki so koronavirsu preboleli oz. so že bili cepljeni, pa testa ne potrebujejo. Sproščajo se tudi občinske meje, tako da bodo smučarji lahko dostopali do vseh smučišč.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Nakup smučarskih kart preko spleta na Skipass Travel

  Smučanje je priljubljena zimska rekreacija številnih ljubiteljev kampiranja. Letošnja smučarska sezona je zaradi koronavirusa precej drugačna in prava smuka se pričenja šele konec februarja. Pri Skipass Travel po novem omogočajo spletni nakup cenejših smučarskih vozovnic in ekskluzivni 5 % popust za smučišče Kranjska Gora.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Stobreč - odličen kamp ob robu Splita

  Split je zanimivo mesto, ki ga nogometni navdušenci poznajo po Hajduku, turisti po Dioklecijanovi palači in starem delu mesta, kampisti pa po odličnem kampu Stobreč, ki je dve leti nazaj prejel nagrado Naj kamp Adria kot tretji najboljši kamp v Dalmaciji. Preveri akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic v Splitu.

 • Objavljeno v kategoriji Kamping kartica dne

  Obnovite Avtokampi kamping kartico in pridobite kartico Diners Club

  Kampiranje bo letos ponovno zelo priljubljena oblika dopusta. Kombinacija naravnega okolja in aktivnih počitnic je zagotovo najbolj varna. Avtokampi kamping kartica omogoča cenejše kampiranje v več kot 200 kampih. Dodatno podarimo prvo leto članstva na kartico Diners Club, ki omogoča enostavne nakupe z možnostjo plačila do 12 obrokov v tujini in do 36 obrokov v Sloveniji.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Aktualne informacije o prestopu meja po Evropi

  Evropa različno ukrepa v primeru težav s koronavirusom in večina držav ob vstopu zahteva negativen test, določene pa dodatno tudi karanteno. Slovenija v soboto, 13.2. vsem tistim, ki so covid-19 že preboleli, ali pa so že bili 2 x cepljeni, omogoča vstop v državo brez dodatnega testa ali karantene.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Odpirajo se trgovine s kamping opremo

  V ponedeljek, 15. februarja, se po celotni Sloveniji odpirajo tudi trgovine s kamping in športno opremo. Med drugim so vrata odprle tudi trgovine Decathlon in Caravan Center Ljubljana.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Italijanska smučišča ostajajo zaprta do 5. marca

  Italijanska vlada je samo 12 ur pred privedenim odprtjem smučišč v nekaterih regijah sporočila, da bodo morala biti smučišča v Italiji zaprta vsaj še do 5. marca

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Cene pavšalov na Hrvaškem za kamping sezono 2021

  Preverili smo cene pavšalov v hrvaških kampih ob morju za sezono 2021. Nekateri kampi so cene nekoliko podražil, številni pa so se odločili, da bodo cene pavšalov pustili na enaki ravni kot lani.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kampa Bi Village in San Francesco vabita na aktivne počitnice

  Kamp Bi Village v Fažani nekateri že poznate, manj kampistov pa pozna kamp San Francesco, ki leži ob dolgi peščeni plaži malce pred Benetkami. V obeh omogočajo kampiranje in najem mobilnih hišic, poznana pa sta po odlični animaciji, lepi plaži, kjer je urejen dostop tudi za kužke ter bogati ponudbi bazenov.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Od ponedeljka omogočeno gibanje po Sloveniji

  Vlada se je odločila, da bo v naslednjih dneh sprostila omejitev na občine, ob tem pa odprla trgovine, osnovne ter deloma srednje šole srednje šole in dovolila zbiranje do 10 ljudi.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Ob vstopu v Slovenijo ponovno drugačna pravila

  Vlada se je po enem dnevu odločila ponovno spremeniti odlok, ki določa pogoje za vstop v Slovenijo. Tako bo že od sobote, 6. februarja, veljala sprememba in tedenski negativni test ne bo več potreben pri vstopu v Slovenijo za delovne migrante, lastnike nepremičnin za izvajanje vzdrževalnih del, osebe naročene na zdravstvene storitve ali izvajajo starševsko skrb ali stike z družino.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Polidor, Funtana - nove kamping parcele in luksuzne hišice z bazeni

  Kamp Polidor – Funtana ste številni že obiskali, saj gre za najboljši majhen kamp v Istri, ki je odprt čez celo leto. Korona kriza jih ni ustavila in nadaljuje se širitev kampa, ki bo poleg novih kamping parcel in recepcije, vključevala tudi luksuzne vile s privatnimi bazeni.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Novo v FKK kampu Ulika - Premium mobilne hišice z bazeni

  Ljubitelji nudističnih kampov se včasih kar malce jezijo, da premalo pišemo o takih obliki kampiranja oz. v zadnjih letih samo še o zapiranju FKK kampov. Novost prihaja iz kampa Ulika – Poreč, kjer bodo postavili 22 luksuznih mobilnih hišic in ob njih uredili bazene.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Mobilne hišice Adria dopolnjujejo ponudbo Term Olimia

  V sklopu Term Olimia v Podčetrtku deluje tudi kamp Natura, kjer so ponudbo kampiranja skupaj z avstrijsko agencijo Gebetsroither dopolnili z možnostjo najema luksuznih mobilnih hišic slovenskega proizvajalca Adria Dom. V sklopu glamping resorta Olimia Adria Village pa lahko prespite tudi v glamping šotorih.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Počitnice v najboljšem kampu na otoku Braču

  Dalmacija je predvsem zaradi lepih plaž in manjše gneče priljubljena destinacija kampistov. Najbolje urejene kampe imamo na Pagu, v okolici Zadra, Šibenika in Splita, sedaj pa se je s kampom Bunja pridružil tudi otok Brač. Preverite akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Novosti in akcije v Maistra kampih v Vrsarju in Rovinju

  Maistra pripravlja kar nekaj novosti v njihovih kampih v Vrsarju in Rovinju. Še posebej smo veseli, da bodo v eni sezoni prenovili kar pet sanitarnih objektov in v kampu Polari restavracijo. Izkoristite akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Tek na smučeh je hit letošnje zimske sezone

  Za ljubitelje kampiranja je znano, da so aktivni ljudje, ki tudi pozimi ne počivajo. Smučišča po Sloveniji so zopet odprta, vendar le za osebe z opravljenim negativnim hitrim testom. tek na smučeh je zato letos še bolj priljubljena zimska aktivnost, ki je do smučanja tudi cenejša in tudi testiranje ni potrebno.

Prikazano: 1 - 24 od 1082 novic