Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 939 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje

  Odprtje kamping sezone v avtokampih Vrsarju in Rovinju

  Maistra konec maja odpira prve kampe in tako pričenja z novo kamping sezono v osrednjem delu Istre. Ob akcijah za imetnike Avtokampi kamping kartice so pripravili tudi dodatne popuste za pavšaliste.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje

  Kateri kampi na Hrvaškem so že odprti?

  Ob pričetku koronavirus krize smo napovedali, da se bo kamping turizem najhitreje pobral in da bomo lahko kampirali že v juniju. Večina kampov na Hrvaškem se bo res odprla konec maja in v začetku junija, nekateri pa so pohiteli in že vabijo goste.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Spremenjen vozni red trajektov na hrvaške otoke

  Iz Jadrolinije so sporočili, da bo predvidoma do konca maja spremenjen vozni red trajektov za hrvaške otoke. Do sprememb je ob najprej prišlo zaradi krize s koronavirusom in prepovedi potovanja v različne regije, sedaj pa je tudi manjše število potnikov in turistov.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Po Sloveniji z avtodomom Nest Campers

  Letos bo popotovanje z avtodomom odlična oblika dopusta, saj je večina počitniških vozil opremljenih z lastno kuhinjo in kopalnico, tako da lahko potujete neodvisno od opremljenosti kampov. Prenočujete pa lahko tudi na urejenih postajališčih za avtodome.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kampirajmo doma - podelili smo lepe nagrade

  Letošnja kamping sezona se ni pričela kot po navadi, saj smo v marcu in aprilu morali ostati doma. Takrat smo vas povabili, da kampirate kar na domačem vrtu, sedaj pa smo podelili lepe nagrade.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  S turističnimi boni tudi v slovenske kampe

  Slovenija bo predvidoma junija uvedla turistične bone oz. vavčerje, s katerimi bo možno obiskati tudi domače kampe. S tem ukrepom želi država pomagati slovenskemu turizmu.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Vodnik Kamping & Karavaning 2020 z 20% popustom

  Letošnji vodnik Kamping & Karavaning 2020 prinaša novo vsebino, pravzaprav 2 vodnika v enem – na kar 740 straneh najdete sveže podatke o 6.000 kampih in postajališčih za avtodome, hkrati pa premierni Vodnik 1.000 družinskih doživetij po Evropi.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Šobec za 20% znižal cene kampiranja

  Kamp Šobec je bil med prvimi kampi po Sloveniji, ki so letos odprli vrata. Pripravil so kar nekaj novosti in tudi znižali cene kampiranja, ki bodo veljale tudi v času glavne sezone.

 • Objavljeno v kategoriji Kamping kartica dne

  Naroči kamping kartico in osvoji najem avtodoma pri Avtodomar.si

  Si že naročil oz. obnovil kamping kartico za letošnjo sezono? Z njo imaš popust v številnih kampih po Sloveniji in na Hrvaškem, po novem pa tudi pri najemu avtodoma Benimar in Eura Mobil pri podjetju Avtodomar.si

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  V Celju odprto novo postajališče za avtodome

  V Celju bo že konec tega tedna poskusno pričel obratovati sistem parkirišča P+R, ki vključuje tudi novo in moderno opremljeno postajališče za avtodome.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Aminess Maravea Camping Resort omogoča zabavo za celo družino

  Novigrad je med kampisti zelo priljubljen kraj v Istri z bogato dodatno ponudbo in številnimi možnostmi aktivnih počitnic. Prenovljen kamp Aminess Maravea Resort se odpira 29. maja in kampisti ga poznajo še po starem imenu kamp Mareda, vendar pa je celotna ponudba sedaj prilagojena družinam.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Rožac vabi na kampiranje na otok Čiovo pri Trogiru

  Kamp Rožac se odpira 20. maja in tudi v sezoni 2020 omogoča ugodno kampiranje z Avtokampi kamping kartico in dodatne popuste na najem mobilne hišice. Zaradi dobre sence in peščene plaže kamp priporočamo družinam z otroki.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Vipavska dolina vabi na aktivne kamping počitnice

  Lonely Planet je pred leti Vipavsko dolino uvrstil med 10 najboljših popotniških destinacij v Evropi. Preverili smo ponudbo kampov in postajališč za avtodome v okolici Vipave in Ajdovščine.

Prikazano: 1 - 24 od 939 novic