Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1360 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje

  Baška vabi na festival Crna ovca – 20. do 22. maj

  V Baški na otoku Krku vsako leto konec maja pripravijo festival Crna ovca (Črna ovca), ko se od petka do nedelje veliko dogaja, lahko uživate v odlični hrani in vinu, ob večerih pa se zabavate na koncertih. Izkoristite ugodne cene kampiranja v treh kampih v Baški in pridite ta vikend na otok Krk.

 • Objavljeno v kategoriji Vreme

  Vremenska napoved za kampiste

  Kamping sezona se počasi pričenja in tudi letos vas bomo občasno obveščali o vremenu, vetru in temperaturah morja. Ob koncu tega tedna bo veliko sonca in v soboto bodo temperature marsikje presegle 30 °C. Morje se je v zadnjih dneh že ogrelo na 20 - 21 °C, tako da bo tudi kopanje bolj prijetno.

 • Objavljeno v kategoriji Info

  Po dveh letih zaključena dela na mostu na otok Krk

  Dve leti so na Krškem mostu potekala večja obnovitven dela, zaradi kateri so bile pogosto daljše kolone, saj je bil na mostu postavljen semafor. Dela so sedaj zaključena in promet zopet poteka dvosmerno.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje

  Kamp Lovšin vabi v Belo krajino na 40. Vinsko vigred

  Vikend med 20 in 22. majem si rezervirajte za največji vinski festival v Sloveniji. V Metliki bo potekala že 40. Vinska vigred. V kampu Lovšin so pripravili posebno ponudbo in akcijo vikend ceno kampiranja - 20 € za 2 osebi in parcelo z elektriko.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Butan Plin – akcijska ponudba paketov plinske opreme za kampiranje

  Butan plin v svoji trgovini in na spletu omogoča nakup dodatne plinske opreme za kampiranje. Novost v ponudbi so paketi, ki so jih pripravili in vključujejo turistično jeklenko napolnjeno s plinom ter gorilnik ali pa večjo zeleno jeklenko in žar.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Najem avtodoma Carthago pri RENT na OFF

  Počitnice ali pa vsaj kratek dopust z avtodomom je želja vsakega ljubitelja popotovanj in kampiranja. Izberite najem modernega avtodoma Carthago pri RENT na OFF in se zapeljite na ogled lepih krajev, plaž in zabaviščnih parkov - omogočajo plačilo najema tudi s turističnimi boni.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Aktualne informacije o prestopu meja po Evropi

  Do sredine maja so številne evropske države že ukinile preverjanje covid potrdil na mejah. Zadnja med njimi je Avstrija, ki covid potrdil ne zahteva od 16. maja naprej. Na spisku držav brez covid potrdil so še Slovenija, Hrvaška, Avstrija, Madžarska, Češka, Slovaška, Švica, Nizozemska, Danska, Norveška, Švedska, Islandija, Velika Britanija, Irska, Latvija, Poljska, Srbija, Severna Makedonija, Grčija, Albanija, Črna gora in Romunija.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Matsport trgovina vabi na dan odprtih vrat – sobota, 21.5.

  V trgovini Matsport, kjer so ob prodaji pnevmatik, platišč in dodatkov za vozila specializirani tudi za ponudbo avtomobilskih nosilcev koles, strešnih kovčkov in strešnih šotorov, bodo v soboto, 21. maja, pripravili dan odprtih vrat.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Velenje bo prenovljen in odprt že v začetku julija

  Rudnik Velenje je v začetku maja sporočil, da je za nekaj več kot milijon evrov prodal kamp Jezero ob Velenjskem jezeru, Hitro smo stopili v stik z novim lastnikom in pridobili prve informacije o planih za kamping sezono 2022.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  ELPEC eBikes vabi na preizkus električnih koles

  Električna kolesa niso več samo hit, ampak jih vsako leto uporablja več ljubitelj kolesarjenja. V centru električnih koles Elpec eBikes za imetnike Avtokampi kartice nudijo posebne popuste. V soboto, 14. maja, bodo imeli v trgovini v Ljubljani dan odprtih vrat, ko vas vabijo na predstavitev in preizkus električnih koles.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Vozni red trajektov na Hrvaškem in cene za leto 2022

  Kampiranje na hrvaških otokih je zelo priljubljeno, saj kampisti vedo, da so na tam najlepše plaže, dopust pa je nekoliko bolj umirjen. Objavljamo vozni red trajektov na Hrvaškem za leto 2022 in nove cene trajektnih kart, ki so se konec aprila povišale, kar je posledica višjih cen goriva v zadnjih mesecih.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp ob Velenjskem jezeru je prodan

  Premogovnik Velenje je sredi marca izvedlo dražbo za kamp Jezero, ki leži tik ob Velenjskem jezeru. V začetku meseca maja so sporočili, da je kamp prodan, kupec pa je Rajko Fajmot iz Ankarana.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Urbanovo v kampu Hažić v Medžimurju - 13. do 15. maj

  Sveti Urban je drugi zaščitnik vinogradnikov in v hrvaški regiji Medžimurje tik ob slovenski meji vsako leto pripravijo vinski festival Urbanovo. Ljubitelje kampiranjana s posebno ponudbo vabijo v lepo urejenem kampu Hažić v Svetem Martinu na Muri.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Camino Krk - 7 dnevna pohodniška pot po otoku

  Camino Krk je pohodniška pot, ki v dolžini 152 kilometrov poteka po celotnem otoku Krk. Izhodišče je v mestu Krk pri stolnici. Etape potem najprej potekajo po po zahodni strani otoka proti Glavotoku, Malinski, Njivicam in Omišlju ter se nadaljuje po vzhodni do Dobrinja, Vrbnika in Baške, končna pa se v vasi Kornić pri Punatu. Sredi maja bodo na otoku Krk pripravili tridnevni Camino Krk Story, ki vključuje brezplačen pohodniški vikend program, tematska predavanja in prevoz na in z destinacije.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Ideja za vikend - pohod po najjužnejši slovenski pešpoti od Damlja do Radencev

  V nedeljo, 8. maja, vas vabimo v Belo krajino, kjer bo ob reki Kolpi potekal že 26. pohod po najjužnejši slovenski pešpoti od Damlja do Radencev. Dogodek lahko povežete z vikend kampiranjem ali najemom glamping hišic v Kanu kampu, kjer je tudi zbor pohodnikov in potem zaključek pohoda.

 • Objavljeno v kategoriji Glamping dne

  Glamping počitnice v šotorih in hiškah na otoku Obonjan

  Bi letos želeli počitnice preživeti nekoliko drugače? Glamping Obonjan Island Resort letos v juniju, juliju in avgustu odpira glamping šotore in hišice tudi za pare in družine, ki si želijo dopustniškega odklopa od vsakdanjega stresa. Uživajte na plaži brez gneče, sprostite se v wellnessu pod borovci, večer pa preživite ob gastronomskih dobrotah in pogledu na zvezdnato nebo.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcija - pomlad v kampih na otoku Pag

  Prvomajske počitnice pomenijo pričetek kamping sezone tudi na otoku Pag in večina kampov je že odprtih. Pripravili so akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic, številni pa nudijo tudi popuste na Avtokampi kartico. Otok Pag ima kar nekaj odličnih kampov npr. Straško in Šimuni sta poznana po urejenosti in odlični animaciji, v ostalih kampih npr. Olea, Terra Park Phalarin in SpiritoS, Dražica pa nudijo več miru in uživanja ob morju.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Vodnik Kamping & Karavaning 2022 z 20 % popusta

  Pred dnevi je izšel vodnik Kamping & Karavaning 2022 na 740 straneh znova prinaša 2 vodnika v enem: sveže podatke o 6.000 kampih in postajališčih za avtodome ter hkrati 1.000 družinskih doživetij po Evropi in zahodni Afriki. Obiskovalci Avtokampi.si imajo pri naročilu vodnika do 9. maja 2022 kar 20 % popusta!

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Prvomajske počitnice v kampih na Cresu in Lošinju

  Izkoristite prvomajske počitnice za raziskovanje Kvarnerja in obiščite otoka Cres in Lošinj. Nekaj odličnih kampov imamo, ki ob urejenih parcelah nudijo tudi najem mobilnih hišic po akcijskih cenah. Oba otoka sta primerna za izlete ob morju, raziskovanje lepih plaž in kolesarjenje.

Prikazano: 1 - 24 od 1360 novic