Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1465 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Nagradna igra

  NAGRADNA IGRA > Smučišče Mokrine – Nassfeld vabi na smučanje, omogočeno je tudi zimsko kampiranje

  Mokrine - Nassfeld je eno najbolj moderno urejenih avstrijskih smučišč, ki ima 110 km urejenih smučarskih prog, hitre sedežnice in kabinsko žičnico, ki smučarje v 17 minutah pripelje iz doline na vrh smučišča. Smučišče Nassfeld odpira smučarsko sezono v sredo, 7. decembra, smučanje pa bo potem možno vse do začetka aprila. Tik ob smučišču je veliko apartmajev in hotelov, samo nekaj kilometrov stran pa je lepo urejen kamp EuroParcs Hermagor Nassfeld, ki omogoča zimsko kampiranje in uživanje v alpskem wellnessu.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Arena Grand Kažela – božično novoletni prazniki v Medulinu in Puli

  V Medulinu je letos že tretjo zimo odprt kamp Arena Grand Kažela, ki je odlična izbira za zimsko kampiranje, saj gostom nudi sončne parcele in moderne mobilne hišice. Pripravili bodo praznično animacijo, lokacija pa nudi tudi nekaj zanimivih izletov in uživanje na adventnih tržnicah v Medulinu in Puli.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Obiščite adventne tržnice na avstrijskem Koroškem

  Od konca novembra pa vse do božičnega večera vas avstrijsko koroška mesta Celovec, Beljak, Vrba in Katschberg vabijo na adventne tržnice, kjer bodo tudi letos pripravili praznično vzdušje z vonjem po kuhanem vinu, punču in domačih piškotih. V Celovcu in Vrbi je tudi urejen camper stop.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Nakup sezonske smučarske karte TOPSKIPASS Koroška in Vzhodna Tirolska 2022 - 2023

  Na avstrijskem Koroškem se smučarska sezona običajno pričenja že konec oktobra, ko odprejo žičnice in smučarske proge na ledeniku Mölltal. Preverili smo datume predvidenega odprtja ostalih koroških smučišč in cene sezonske smučarske karte TOPskipass, ki omogoča smučanje na 31 smučiščih na avstrijskem Koroškem in vzhodno Tirolskem.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Falkensteiner Premium Camping vabi na adventne tržnice in novoletno kampiranje v Zadar

  Zadar ima tudi letos bogat adventni program, ki se bo s koncerti nadaljeval tudi do vstopa v leto 2023. V starem delu mesta so postavili praznične stojnice, drsališče na Višnjiku, program za otroke in večerni koncerti pa bodo poskrbeli za odlično vzdušje. V bližini centra Zadra je celo leto odprt kamp Falkensteiner Premium Camping Zadar, kjer ob parcelah omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  CEWE nudi lepa praznična darila - akcija na fotokoledarje

  Ste letos naredili lepe družinske fotografije, na njih pa že skorajda pozabili? Poskrbite, da vam bodo najlepše fotografije na ogled vsak dan in iz njih uredite fotokoledar, fotoknjigo, fotoalbum ali pa praznično čestitko za starše. CEWE vam nudi enostavno oblikovanje in dodatne popuste pri naročilu. CEWE fotokoledar, darilo ki traja celo leto.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Katero vinjeto kupiti za avtodom?

  Slovenija je v letu 2022 uvedla elektronske vinjete za vožnjo po avtocestah. Teh ni več potrebno lepiti na vetrobransko steklo vozila. Vinjeta je vezana na registrsko številko vozila, kupec pa ob nakupu vinjete prejme le potrdilo. Cene slovenskih vinjet pa bodo tudi v letu 2023 ostale enake kot v letu 2022.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Thermal Resort Lendava je ponovno odprt

  Kamp Terme Lendava je bil pred leti med najbolj priljubljenimi domačimi termalnimi kampi, ki pa je bil po prevzemu novega lastnika kar nekaj časa zaprt. Ponovno se je odprt sredi avgusta, gostom pa sedaj nudi kampiranje po akcijskih cenah.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  AKCIJA - Predprodaja smučarskih kart za smučišča po Sloveniji

  Poletje se je zaključilo in že so se pričele priprave na smučarsko sezono. Cene smučarskih kart za smučišča po Sloveniji bodo letos večinoma višje, zaenkrat je izjema smučišče Kanin, kjer se cene niso spreminjale. Smučišča so za čas predprodaje pripravila akcijske ponudbe dnevnih in sezonskih smučarskih vozovnic.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Black Friday ponudbe v kampih in pri naših partnerjih

  V kampih so ob črnem petku pripravili akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic za sezono 2023. Letos je izbor popustov kar pester, prejeli pa smo akcije za kampe v Novigradu, Poreču, Rovinju, Medulinu, na Krku, Cresu, Lošinju, Pagu, Braču ... Dodatno objavljamo še nekaj akcij naših partnerjev npr. Matsport, As Sport Outlet, Elpec eBikes …

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Zimske radosti v Vrsarju in praznično kampiranje v kampu Porto Sole

  Vrsar bo letos v božično – novoletnem času ponovno lepo okrašen, za goste so pripravili pester program, otroci pa bodo lahko uživali na drsališču v centru kraja. Vabimo vas na zimsko kampiranje v celo leto odprt kamp Porto Sole, kjer lahko uživate na parcelah ali pa najamete mobilno hišico.

 • Objavljeno v kategoriji Kamping kartica dne

  Cenejši najem avtodoma in počitniške prikolice pri Hiša na kolesih

  Hiša na kolesih že vse od leta 2004 omogoča najem avtodomov v Sloveniji. Novost v ponudbi je tudi najem počitniške prikolice in napihljivih strešnih šotorov, ki so primerni skorajda za vsako vozilo. Izkoristite akcijsko ponudbo najema avtodoma za imetnike Avtokampi kartice.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  7 razlogov zakaj na družinsko smučanje na smučišče Obertauern

  Smučišče Obertauern je eno najboljših smučišč v Avstriji, ki se lahko pohvali z največ snežnimi padavinami. Lani so imeli na smučišču kar 2 metra debelo snežno odejo, letos pa imajo že konec novembra od 30 do 60 cm snega in smučarska sezona pa se je pričela že v petek, 25. novembra.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Cene pavšalov na Hrvaškem za kamping sezono 2023

  Po odlični lanski kamping sezoni smo pričeli zbirati informacije o cenah pavšalov v kampih na Hrvaškem za sezono 2023. Glede na to, da se vse zadeve dražijo, poskočile so tudi cene elektrike, bodo tudi cene pavšalnega najema kamping parcel višje.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Skipass travel smučarski dnevi in cenejše karte za smučišča v Avstriji in Italiji v sezoni 2022 / 2023

  Skipass Travel iz Kranjske Gora bo tudi letošnjo zimo omogočal nakup cenejših smučarskih vozovnic za smučišča na avstrijskem Koroškem in v Italiji. Izkoristite akcijske cene in smučajte ceneje na smučiščih Mokrine - Nassfeld, Osojščica - Gerlitzen, Trbiž - Svete Višarje, Tromeja, Bad Kleinkirchheim, Katscberg in Heiligenblut,

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Valamar - črni petek akcija v kampih in hotelih

  Valamar je pripravil akcijsko ponudbo za najem mobilnih hišic v nekaterih njihovih kampih v Poreču, Puli, na Krku in Rabu in tudi rezervacijo hotelskih sob v resortih v Poreču, Rabcu, na Rabu, v Dubrovniku in tudi na smučišču Obertauern. Akcijska ponudba Black Friday velja za rezervacije namestitev do vključno ponedeljka, 28.11.2022. do 23:59.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Čaroben advent v Baški na otoku Krk

  V Baški na otoku Krk bodo tudi letos pripravili praznično adventno vzdušje. Središče Baške bo že od 26. novembra lepo okrašeno, ob vikendih bodo pripravili adventno tržnico s koncerti in otroško animacijo. Vrhunec dogajanja bo v soboto, 17. decembra, ko bodo kuhali lovski golaž, otroke pa bo obiskal Božiček.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kateri kampi omogočajo zimski pavšal in mesečni najem mobilne hišice

  V zadnjih dveh letih je bil v zimskih mesecih zelo priljubljen zimski pavšal in cenovno ugodnejši mesečni najem mobilnih hišic. Številni so se za mesec ali dva kar preselili ob morje, saj imajo v kampih tudi dobre internetne povezave, kar omogoča tudi delo. Preverili smo ponudbe kampov Polidor, Porto Sole, Arena Grand Kažela, Ježevac in Lavanda, ki omogočajo tudi zimski pavšal.

Prikazano: 1 - 24 od 1465 novic