AKCIJA – kamp Falkensteiner Premium Camping Zadar

Datum objave
Kategorija
Statistika
6641 ogledov

V Zadru imamo odličen kamp Falkensteiner Premium Camping Zadar, kjer so pripravili nekaj akcijski ponudb za 10 do 15% popustom, ki veljajo tudi v mesecu juliju. Super lokacija za družinsko zabavo in večerne sprehode po starem delu Zadra.

Kamp Falkensteiner Premium Camping Zadar sodi med najboljše kampe na Hrvaškem in v poletnih mesecih s ponudbo bazenov, plaže in animacije vabi predvsem družine. Otroci bodo uživali v bazenu in manjšem toboganu, igralih in v animacijskem šotoru.

V kampu je tudi restavracija z lokalom in trgovina, do centra starega dela Zadra pa se lahko odpravite s kolesom ali pa mestnim avtobusom.

Ob urejenih kamping parcelah v Falkensteiner Premium kampu omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic in glamping šotorov Adria. Manjše namestitvene enote so za 2 – 3 osebe, večje pa za 4 – 6 oseb, so pa vse klimatizirane.

Gostom je na voljo tudi možnost kampiranja z zajtrkom, ob robu kampa je urejen wellness s savno, masažami, fitnesom in manjšim zunanjim bazenom.

Lokacija kampa je seveda odlična za številne izlete po okolici od ogleda zanimivega starega dela Zadra z morskimi orglami, stolnico, tržnico, priporočamo tudi izlet do kanjona reke Zrmanje in peščenih plaž v Ninski laguni.

Akcija -15 % popust za najem hišice ali šotora med tednom

V terminih do 15. julija vam omogočajo najem mobilnih hišic in glamping šotorov s 15% popustom za dneve od nedelje do četrtka.

Akcijska ponudba velja ob min. 2 nočitvah in jo lahko kombinirate tudi z bivanjem ob koncu tedna, popust pa se potem upošteva samo v dnevih akcije.

Več o akciji in rezervacije hišic ter šotorov > www.falkensteiner.com

AKCIJA - 10 % last minute popust na kampiranje

Do konca julija za min. 3 nočitve omogočajo 10% popust na ceno kamping parcele in osebe, Akcijske cene so dostopne ob spletni rezervaciji parcele na > www.falkensteiner.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
6641 ogledov