AKCIJA - najem električnih koles pri ELPEC eBikes

Datum objave
Kategorija
Statistika
6325 ogledov

Električna kolesa so vse bolj priljubljena in vsako leto jih je več tudi v kampih. Najraje jih imajo avtodomarji, ker jim električna kolesa na destinacij omogočajo mobilnost. Pri podjetju ELPEC eBikes so pripravili akcijsko ponudbo najema električnih koles 1 + 1 – plačate najem enega kolesa, drugega prejmete brezplačno.

Številni kolesarji imajo pred električnimi kolesi določene predsodke in menijo, da so namenjena samo starejšim osebam. Resnica je povsem drugačna, saj boste v razvitih kolesarskih deželah kot sta Avstrija in severna Italija sedaj večinoma videli samo še električna kolesa, na katerih uživa staro in mlado.

ELPEC eBikes trgovina,servis in najem električnih koles - Avtokampi.si

Električna kolesa omogočajo, da na kolesarskem izletu uživa celotna družina. Če se danes na kolesarjenje daljše od 50 km odpravi samo oče, pa bodo z električnim kolesom tako razdaljo in tudi še kakšen vzpon brez težav prevozili tudi žena in otroci.

Izposodite si električno kolo in v praksi preverite vse prednosti

Nakup električnega kolesa je finančno zajeten zalogaj, saj so cene koles zaradi dodatnega električnega motorja in baterije dražja.

V podjetju ELPEC eBikes (Letališka c. 1, Ljubljana ali Tovarniška c. 23, Šempeter v Savinjski dolini) so se odločili, da po ugodni ceni omogočijo vsem preizkus električnega kolesa, da boste videli, kako je peljati takšno kolo, kako dolgo zdrži baterija in kako »močan« je motor.

Omogočajo izposojo gorskih in mestnih e-koles, na voljo je tudi nekaj koles, ki zaradi manjšega okvirja primerna tudi za otroke. Vsakdo bo pri njih našel sebi primerno električno kolo in zakaj si ga ne bi en vikend izposodili in skušaj z družino ali prijatelji odpeljali nekam na lepše.ELPEC eBikes trgovina,servis in najem električnih koles - Avtokampi.si

AKCIJA 1 + 1 GRATIS

Ob najemu enega električnega kolesa, je najem drugega brezplačen! Akcija velja do konca leta 2021, tako da jo lahko izkoristite tudi v času krompirjevih počitnic.,

Na voljo so gorska kolesa Ghost in Univega z velikostjo koles 27,5" ali 29" in velikostjo okvirja S, M in L ter mestna kolesa Malaguti z velikostjo koles 28" in velikostjo okvirja S, M in L. vsa kolesa so opremljena z električnimi motorji priznanega proizvajalca Bosch.

Cena najema električnega kolesa - času akcije do 31.12. 2021velja za 2 kolesi

- 45 € dnevni najem električnega kolesa

- 85 € vikend najem (pet. - pon.) električnega kolesa

- 150 € tedenski najem električnega kolesa

Če se odločite za nakup električnega kolesa, vam znesek dnevnega najema odštejejo od kupnine.

Najem električnega kolesa lahko rezervirate na spletni strani www.elpec.si oz. za Ljubljano tel.: 051 652 194 ali mail: shop.lj@elpec.si ali za lokacijo Šempeter v Savinjski dolini 031 717 994 ali mail: shop.outlet@elpec.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
6325 ogledov