Akcijska ponudba zaščitnih ponjav za počitniške prikolice

Datum objave
Kategorija
Statistika
5506 ogledov

Številni lastniki počitniških prikolic so že zaključili s kamping sezono in v zimskem času je dobro prikolico pokriti z namensko ponjavo. Pri Camping Orehek nudijo 10% popust, ob nakupu pa podarijo zaščito za mehanizem vlečne kljuke / rude.

Kakšno zaščitno ponjavo kupiti?

Lastnikom počitniških prikolic, ki so čez zimo postavljene v depojih oz. niso pod streho priporočamo dodatno zaščito s ponjavo. Številni prikolico pokrijejo s polivinilom ali klasično cerado, kar pa ni priporočljivo, saj je dobro, da je zaščitno pokrivalo zračno oz. da »diha«.

Namenske ponjave za počitniška vozila so narejena iz TNT tkanine, ki ščiti pred vodo, umazanijo in vremenskimi vplivi, kar se še posebej pozna pri manjši obrabi gumastih delov. Takšna ponjava pa še vedno omogoča zračenje, zato bo v prikolici manj težav z vlago.

Ponjava je opremljena s trakovi za lažje pritrjevanje in zadrgo, ki omogoča lažji dostop do notranjosti prikolice ali avtodoma. Na voljo so v različnih dimenzijah, tako da je ob nakupu potrebno poznati dolžino prikolice.

Akcijska ponudba nakupa zaščitne ponjave

Camp-ing Orehek je pripravil jesensko akcijo:

> 10% popust pri nakupu zaščitnih ponjav za počitniške prikolice + brezplačno pokrivalo rude ob nakupu ponjave za obiskovalce Avtokampi.si (ob nakupu ponjave povejte oz. v opombe napišite, a ste akcijo videli pri nas)

Cene zaščitnih ponjav za prikolice so odvisne od velikosti in so s popustom za prikolice od 141 do 194 €. Več informacij - https://camp-ing.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
5506 ogledov