Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic v kampih

Datum objave
Kategorija
Statistika
12566 ogledov

Najem mobilne hišice v kampu je vse bolj priljubljena oblika počitnic, saj so hišice opremljene s svojo kuhinjo in kopalnico, spalnim delom in teraso. Pripravili smo spisek akcijskih ponudb najema mobilnih hišic, ki se bo stalno dopolnjeval, tako da boste na enem mestu informirani o akcijah najema mobilne hišice.

Kampi imajo v ponudbi zelo raznolike mobilne hišice - od tistih manjših za 2 - 3 osebe, do večjih za 4 - 6 oseb, ki so opremljene z dvema ali celo tremi spalnicami. Mobilne hišice so klimatizirane /ogrevane, opremljene z vso potrebno kuhinjsko opremo, TV in wifi.

V določenih mobilnih hišicah so dovoljeni tudi psi, nekateri kampi pa imajo v ponudbi tudi mobilne hiške, ki imajo dostop in tloris prilagojen invalidnim osebam. Spisek vseh kampov z možnostjo najema mobilnih hišic >>

Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic

Najem mobilne hišice v kampu Čikat - 18. do 25. junij

Poletje se pričenja tudi na Lošinju in v kampu Čikat imajo akcijo najema mobilnih hišic za prihajajoči vikend 18. - 22. junij. V tem terminu boste za 4 nočitve plačali samo 3 nočitve najema mobilne hišice. Akcija velja za najem hišic tipa C in Easy Freedhome za 4 - 6 oseb.

V terminih do 25.6. pa velja tudi akcija za mobilne hišice po sistemu bivate 7, plačate 6 nočitev - velja za hišice tipov Freedhome, Easy Freedhome, tip A, C in I.

Za rezervacijo mobilne hišice po akcijskih pogojih je najbolje poslati mail v kamp Čikat

Kamp Čikat - najem mobilnih hišic

Kamp Straško - najem mobilne hišice za 79 €

Odličen kamp za družine, ki bo že ob otvoritvi nudil tudi otroško animacijo. Gre za kamp Straško iz Novalje na Pagu, ki je pripravil še ugodnejšo ponudbo najema mobilnih hišic.

Cena najema mobilne hišice za 4 + 2 osebi že od 79 €, ob tem pa omogočajo brezplačno bivanje kužka + 10% popusta v restavraciji Plaža, brezplačno končno čiščenje in zgodnejšo prijavo, če je hišica prosta.

Min. bivanje je 2 noči. Akcija velja do 19.6.

Omogočajo odpoved brez stroškov do 1 dan pred prihodom.

Mobilne hišice - Lopari & Rapoča, Nerezine - 20% popust

V obeh kampih v Nerezinah - Lopari in Rapoča omogočajo tudi najem mboilnih hišic. V kmapu Lopari so modernejše in lani so postavili še 48 novih hišic v bližini morja.

Odločite se lahko za najem hišic za 4 - 6 oseb, do 3. julija pa nudijo do 20% popust na najem mobilne hišice >>.

Kamp Lopari - Nerezine, najem mobilnih hišic

Najem mobilnih hišic Valkanela - 30% popust do 18.6. s kodo AKAMPI

Izkoristite akcijo v kampu Valkanela - Vrsar in 30% popust na najem mobilne hišice Premium s kodo AKAMPI.

Akcija velja za termine do 18. junija za mobilne hišice za 4+2 osebi, ki so postavljene ob manjših bazenih. Akcijska cena s popustom od 76 do 82 €, že vključuje zaključno čiščenje, brisače in posteljnino.

Več o akcijah najema mobilnih hišic v Vrsarju in Rovinju > www.maistracamping.com (kodo za popust AKAMPI vnesete že takoj na začetku spletnega obrazca)

Kamp Valkanela - Vrsar - najem mobilnih hišic

Mobilne hišice Grand Veles - Banjole - 25% popusta do 25.6.

Grand Veles mobilne hišice so postavljene tik ob lepi prodnati plaži v Banjolah. Na voljo so večje mobilne hišice s površine 36  m2 in manjše s 24 m2. vse so za 4 - 6 oseb in so opremljene z dvema spalnicama.

Akcija na najem mobilnih hišic do 25. junija 2021 - 25% popust na direktni najem mobilne hišice z našo kamping kartico, cene že od 72 €.

Več - mobilne hišice Grand Veles, Banjole >>

Grand Veles mobilne hišice, Banjole

Mediteran Kamp - 15% popust na kodo AVTOKAMPI do 25.6.

Mediteran Kamp agencija nudi 15 % dodatni popust na najem mobilnih hišic Nord v kampih Park Umag in Selce pri Crikvenici.

Odlična lokacija obeh kampov, ki imata tudi bazene z otroškimi igrali. Več ponudbe je v kampu Park Umag, kjer imajo tudi odlična igrala, animacijo, ker pa je kamp velik, se otroci lahko vozijo s kolesi kar znotraj kampa.

Kamp Selce ima sicer betonirano plažo, 100m od kampa pa je lepa prodnata plaža. Od kampa do Crikvenice vodi 3 km dolga sprehajalna pot ob morju.

Akcija velja za vse tipe mobilnih hišic z dvema ali tremi spalnicami ta termine do 25.6 2021. pri rezervaciji uporabite kodo AVTOKAMPI - https://www.mediteran-kamp.hr/sl/

Mobilne hišice Premium - Mediteran Kamp

VALAMAR akcijske cene v juniju v treh kampih​

Valamar je pripravil akcijo najema mobilnih hišic v nekaterih kampih v Istri in na Rabu, ki velja do 18. junija

Pomladna akcija mobilnih hišic velja v kampih:

Kamp Brioni pri Puli - lepo urejen kamp, ki nudi mirne počitnice. Še posebej priporočamo gostom,ki pridejo na počitnice s psom. Cena najema mobilne hišice že od 49 €

Kamp San Marino, Lopar na otoku Rab - lokacija za ljubitelje peščene plaže. Zelo primerno predvsem za družine z majhnimi otroki. Cena najema mobilne hišice že od 70 €.

Kamp Baška resort - v zadnjih letih prenovljen kamp, ki vključuje tudi bazene z ogrevano vodo. Mobilne hišice so postavljene v bližini bazenov, nekaj pa jih je tudi v bližini 2 km dolge prodnate plaže. Cena najema mobilne hišice že od 77 €.

Rezervacija najema mobilne hišice >>

Valamar najem mobilnih hišic

Aminess mobilne hišice v Novigradu in Njivicah na Krku do 25% popust​

Trije odlični kampi Aminess - dva v Novigradu in eden v Njivicah na otoku Krku vabijo v svoje mobilne hišice.

Kamp Aminess Sirena - odličen kamp v bližini centra Novigrada ima mobilne hišice za 4 osebe z bazeni

Kamp Aminess Maravea - vrhunska lokacija za družinske počitnice, bazeni, novo urejena plaža, moderne in raznolike mobilne hišice, na voljo tudi hišice s 3 spalnicami

Kamp Aminess Atea resort, Njivice - nov kamp v družini Aminess je znan po lepi plaži in odličnem otroškem igrišču z manjšim bazenom. V bližini morja ali bazena je na voljo več različnih mobilnih hišic, v prvi vrsti so tudi hišice s privatnim bazenom in ogrevano vodo.

AKCIJA - čez celo sezono do 25% nižje cene na najem mobilnih hišic v vseh treh kampih Aminess

Več informacij in rezervacije na www.aminess-campsites.com

Mobilne hišice Aminess - akcija

Akcija najema mobilnih hišic Maistra - do 15% popusta​

Cenejši najem mobilnih hišic v kampih Valkanela in Porto Sole v Vrsarju ter v kampu Polari v Rovinju - pogoj je minimalni najem hišic eza 3 noči:

> mobilne hišice kamp Valkanela - velja od 1.6. do 1.9. - do 15% popust na najem vseh mobilnih hišice

> mobilne hišice kamp Porto Sole - velja od 1.6. do 1.8. - do 10% popust

> mobilne hišice kamp Polari - velja od 1.6. - 20.6. - do 10% popust

Akcija na mobilne hišice tudi v glavni sezoni

Če boste v kateremkoli terminu v sezoni 2021 najeli mobilno hišico v kampu Maistra v Vrsarju ali Rovinju za 8 ali več noči, boste prejeli do 10% popusta.

Več o akcijah najema mobilnih hišic v Vrsarju in Rovinju > www.maistracamping.com

Kamp Valkanela - Vrsar - najem mobilnih hišic

Kamp Šimuni – najem mobilne hišice že za 60 €

Izkoristite posebno ponudbo najema mobilnih hišic v kampu Šimuni na otoku Pagu. V terminih od 22.5. do 30.6. 2021 nudijo do odlične cene najema, ki vključuje tudi zajtrk.​

Paketna ponudba najema mobilnih hišic z zajtrkom v restavraciji Mali Raj:

> 60 € za mobilno hišico za 2 osebi in vključen zajtrk + 20% popust na masaže

> 81 € za mobilno hišico za 4 osebe in vključen zajtrk

> 100 € za mobilno hišico za 6 oseb in vključen zajtrk

Akcijske cene najema mobilnih hišic veljajo ob min 2 nočitvah, doplačilo taksa in prijava.

Doplačilo turistična taksa in prijava. Več o akciji > www.camping-simuni.hr

Kamp Šimuni - otok Pag, najem mobilnih hišic

Kamp Bunja – najem mobilne hišice že za 66 €

Lani odprt odličen majhen kamp Bunja pri kraju Supetar na otoku Brač ima akcijsko ceno za najem mobilne hišice Adria za 4 + 2 osebi v terminih do 15.6., ko nudijo kar do 40 % popust.

Cena najema mobilne hišice v terminu 29.5. - 15.6. že od 66 €. Doplačilo zaključno čiščenje in turistična taksa. Omogočajo odpoved rezervacije do 48 ur pred prihodom.

Več o akcijski ponudbi najema mobilnih hišic na Braču >>

Kamp Bunja - otok Brač, najem mobilnih hišic


Datum objave
Kategorija
Statistika
12566 ogledov