Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic v kampih

Datum objave
Kategorija
Statistika
37144 ogledov

Počitnice v mobilni hišici so priljubljene predvsem pri družinah, saj nudijo veliko udobja, sami si lahko pripravite obroke, z vami pa gre lahko na dopust tudi hišni ljubljenček. Preverite akcijske ponudbe najema mobilnih hišic na Hrvaškem, v Italiji in Sloveniji na novem portalu MobilnaHišica.

Več kot 1.000 mobilnih hišic na enem mestu

Na našem novem portalu MobilnaHišica je na voljo več kot 200 kampov, kjer nudijo najem mobilnih hišic. Na portalu je dodana ponudba tudi različnih agencij, ki v kampih nudijo svoje mobilne hiške.

Mobilne hišice so zelo priljubljene, ker omogočajo udobje apartmaja, še vedno pa so postavljene v kampu, tako da vključujejo vso dodatno animacijo, urejeno plažo, bazene, otroška igrala, običajno so v kampih tudi trgovina, restavracija, lokali …

Hišice imajo popolnoma opremljeno kuhinjo, ponekod pa omogočajo tudi najem hišice s polpenzionom v restavraciji v kampu.

Prednost portala za najem mobilnih hišic je v tem, da imate na enem mestu zbrano celovito ponudbo mobilnih hišic na Hrvaškem in v Italiji, dodajajo pa se tudi kampi v Sloveniji.

Z izbiro termina dobite hitro primerjavo cen najema mobilnih hišk, lahko pa dodatno izbirate med hišicami v kampih z bazeni, mobilnimi hišicami, kjer so dovoljeni psi ali pa hišicami, ki so opremljene z eno spalnic (za pare) oz. s tremi spalnicami (družine in večje skupine).

Na voljo je več kot 1.000 različnih tipov mobilnih hišic na lokacijah od Istre do Dubrovnika, Benetk, Gardskega jezera, Toskane in Sardinije.

Kdaj je najbolje rezervirati mobilno hišico?

Cene najema mobilnih hišic so v zadnjih letih poskočile. Najvišje cene so seveda v času glavne poletne sezone nekje od sredine julija do konca avgusta. 

Slovenci radi najamemo mobilne hišice za prvomajske počitnice, za termine v drugi polovici junija oz. ob začetku šolskih počitnic, ko je morje že dovolj toplo za kopanje, in potem za krompirjeve počitnice. Vse več ljudi pa se odloča tudi skok v novo leto preživeti v mobilni hišici ob morju ali v termah.

Najbolj ugodne ponudbe so vedno na voljo ob dovolj zgodnji rezervaciji mobilne hišice. Običajno predsezonske akcije z do 30 % popusta trajajo do konca januarja, nekateri kampi pa potem nekoliko zmanjšajo popuste in nudijo akcije še nekje do sredine marca.

Z vnaprejšnjo rezervacijo pa imate večjo izbiro mobilnih hišic, še posebej, če imate kakšne posebne želje oz. bi radi najeli hišico v bližini morja.

Preverite aktualne akcijske ponudbe najema mobilnih hišic na mobilnahisica.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
37144 ogledov