Aminess Maravea Camping Resort omogoča zabavo za celo družino

Datum objave
Kategorija
Statistika
5156 ogledov

Novigrad je med kampisti zelo priljubljen kraj v Istri z bogato dodatno ponudbo in številnimi možnostmi aktivnih počitnic. Prenovljen kamp Aminess Maravea Resort kampisti poznajo še po starem imenu kamp Mareda, vendar pa je celotna ponudba sedaj prilagojena družinam.

V nagradni igri kamp Amines Maravea Resort podarja 2 družinska kamping paketa – kampiranje za 4 osebe in najem mobilne hišice. Odgovorite na nagradno vprašanje, ki je na koncu novice, in sodelujte v nagradnem žrebanju.

Družinsko kampiranje v Novigradu

Kamp Aminess Maravea Resort leži na severnem delu Novigrada, do katerega vodi lepo urejena kolesarska pot ob morju, na ogled kraja pa se lahko zapeljete tudi s turističnim vlakcem.

V kampu so v zadnjih letih uredili nove kamping parcele, tako da jih imajo sedaj nekaj več kot 800. Za urejenost je kamp v letu 2019 in 2020 prejel nagrado ADAC Superplatz, kar ga uvršča med najboljših 130 kampov v Evropi.

Odločite se lahko za kampiranje na peščeni ali travnati parceli (80 – 120 m2), večina pa jih ima dobro senco hrastovih dreves. Najbolj priljubljene so parcele v bližini morja, ki pa so dodatno opremljene tudi s tušem in žarom. Šotoristom je na voljo tudi nekaj neparceliranih mest, kjer med drevesi napeli visečo mrežo in uživali na počitnicah. Sanitarni objekti so moderno urejeno in vključujejo tudi pralnico perila in prostor za oskrbo avtodomov.

Ne pozabite na hišnega ljubljenčka, saj so kampu Aminess Maravea psi dobrodošli. Urjene imajo tuše za pse, označeno pasjo plažo, dovoljeni pa so tudi v nekaterih tipih mobilnih hišic.

Za imetnike Avtokampi kamping kartice nudijo dodatne popuste. Dve osebi lahko kampirata že za 20 € - velja na parcelah Standard in neparceliranem delu Comfort v terminih 17.4. - 30.6. & 1.9. - 30.9., v terminu glavne sezone (30.6. - 1.9.) pa velja 5% popust na ceno osebe.

Najem modernih mobilnih hišic

Mobilne hišice v kampu Aminess Maravea so zelo raznolike in postavljene na treh območjih. Najbolj prestižne so mobilne hišice ob morju, ki navdušijo z velikimi terasami in bazenom v sklopu naselja.

Edinstven koncept počitnic v mobilnih hišicah pa omogočajo hišice MIRAMÌ Family Village. Ob celodnevni zabavi na igriščih in v bazenih omogočajo otrokom še izobraževalno animacijo. Skozi igro bodo odroci domov odnesli nova znanja, prijateljstva in veliko lepih spominov.

V ponudbi so mobilne hišice za 4 - 6 oseb, lahko pa se odločite tudi za najem še prostornejših hišic, ki so opremljene s tremi spalnicami za 6 - 8 oseb.

Plaža, bazeni, restavracije, vodni park s tobogani

V sklopu kamp so lani uredili nov bazenski kompleks, ki vključuje tudi bazen z vodnimi igrali za najmlajše obiskovalce. Na povsem prenovljeni plaži je urejen bazen z morsko vodo, restavracija in lokal, izboljšana je tudi ponudba športnega centra z najemom koles, SUP desk, z igrišči za tenis, nogomet, košarko in mini golf.

Če pa si želite še več akcija, potem pa priporočamo obisk vodnega parka Istrandia, kjer imajo ob bazenih tudi 15 atraktivnih toboganov.

Več informacij o kampu Aminess Maravea resort dobite na spletni strani - www.aminess-campsites.com

Nagradna igra kampa Aminess Maravea Resort

Sodelujte v nagradni igri - odgovorite na vprašanje do 29. marca in sodelujte v nagradnem žrebanju!

  1. Nagrada: vikend najem (pet. - ned.) mobilne hišice v kampu Aminess v Novigradu v terminih do 30.6. oz. od 14.9.

  2. Nagrada: vikend kampiranje (pet. - ned.) za 2+2 osebi v kampu Aminess v Novigradu v terminih do 30.6. in od 9.9.

    Opomba: Nagrada se lahko koristi v sezoni 2020 ali 2021

Nagradno vprašanje: V katerem letu je kamp Aminess Maravea Resort osvojil nagrado ADAC Superplatz?

Izpolnite obrazec

Polja označena z rdečo zvezdico (*) so obvezna!

Uporabnik

Kraj bivanja

Kontaktni podatki

Kako največkrat kampirate?

Datum objave
Kategorija
Statistika
5156 ogledov