Arena kampi - cenejše kampiranje, najem mobilne hišice in glamping šotora v Puli, Medulinu in Premanturi

Datum objave
Kategorija
Statistika
474 ogledov

V okolici Pule, Premanture in Medulina imamo zanimive kampe, ki delujejo v skupini Arena Hospitality Group. Letošnja novost je prenova kampa Arena Kažela z novimi bazeni in mobilnimi hišicami, lani pa so odprli glamping resort Arena One 99 s ponudbo modernih šotorov.

Kampiranje v senci borovcev

Kampi Arena na jugu Istre so priljubljeni pri kampistih, ki si želijo naravnih kampov z veliko sence borovcev in raznolikimi plažami. Priljubljeni so izleti na Kamenjak, kolesarjenje po številnih urejenih poteh ob morju in notranjosti Istre ter ogled Pule z rimsko Areno in številnimi poletnimi prireditvami.

Kampisti, ki si želijo na dopustu več zabave, dogajanja in animacije bodo izbrali enega od večjih kampov. Sem sodijo kampi: Arena Medulin, Arena Stupice, Arena Stoja in tudi kamp Arena Kažela, ki ima polovico kampa urejeno tudi za nudiste.

Kamp Arena Medulin ima osrednjo plažo mivkasto, tako da je še posebej primeren za družine z majhnimi otroki, v ostalih pa je kombinacija prodnatih zalivov in skalnate plaže.

V manjših kampih Arena Tašalera, Arena Runke in Arena Indije bodo uživali predvsem ljubitelji mirnih počitnic v senci borovcev, kjer bodo še doživeli pristno kampiranje.

Kamp Arena Kažela bo letos dobil povsem nove bazene s tobogani, bazen za sprostitev in prostorom za sončenje ter lokalom.

Najem mobilnih hišic in glamping šotorov

Najem mobilne hišice omogočajo v kampih Arena Kažela, Arena Medulin, Arena Stupice, Arena Stoja, Arena Tašalera in Arena Indije. V vseh kampih so mobilne hiške za 4 osebe opremljene z dvema spalnicama, lastno kuhinjo, dnevnim prostorom, kopalnico in teraso. So pa cene zelo ugodne, tako da preverite trenutne akcijske ponudbe.

Najbolj moderne pa bodo nove mobilne hišice v kampu Arena Kažela, ki bodo postavljene v tekstilnem in nudističnem delu. Rezervacije so možne od 26. aprila naprej. Gre za hišice za 4 +2 osebi, ki bodo s površino od 30 do 40 m2 in velikimi terasami nudile zelo udobne počitnice.

Za zahtevnejše goste pa imajo v kraju Pomer odličen resort z glamping šotori - Arena One 99 Glamping, kjer goste razvajajo z udobnimi namestitvami v popolnoma opremljenih glamping šotorih za 2 – 6 oseb. Uživate lahko v wellnessu v naravi s savno, jacuzziji in masažami, otroški animaciji in ponudbi vodnih športov.

Cenejše kampiranje, najem mobilnih hišic in glamping šotorov

Popust na Avtokampi.si kamping kartico

​Kampi Arena omogočajo cenejše kampiranje z Avtokampi.si kamping kartico. V času nizke sezone je popust 10% na ceno osebe, v terminu 22.6. - 6.9. pa 5% na ceno osebe. Popust velja v primeru min. 3 nočitev in velja max. za 4 osebe.

Akcijska ponudba kampiranja - 2 osebi kampirata že od 16 €

Kampi omogočajo posebne cene kampiranja za 2 osebi in psa na parceli z elektriko, ki veljajo v primeru minimalno 2 nočitev:
- Kamp Arena Medulin - termin 13.4. do 15.6. & 14.9. do 6.10. - akcijska cena 18 €
- Kamp Arena Stupice - termin 13.4. do 15.6. & 14.9. do 6.10. - akcijska cena 18 €
- Kamp Arena Stoja - termin 13.4. do 15.6. & 14.9. do 6.10. - akcijska cena 18 €
- Kamp Arena Indije - termin 19.4. do 15.6. & 14.9. do 29.9. - akcijska cena 18 €
- Kamp Arena Tašalera - termin 19.4. do 15.6. & 14.9. do 29.9. - akcijska cena 16 €
- Kamp Arena Runke - termin 19.4. do 15.6. & 14.9. do 29.9. - akcijska cena 16 €

Najem mobilne hišice Arena že za 34 €

Predvsem spomladi in jeseni je najem mobilnih hišic priljubljen tudi pri kampistih, ki sicer kampirajo s šotori. Tako lahko preživite velikonočne praznike in prvomajske počitnice kar v mobilni hišici Arena, ki nudi posebne cene najemov.

Ob minimalno 5 nočitvah vam v določenih terminih izven glavne sezone nudijo 10% popust na najem mobilne hišice. Tako je najnižja cena najema v kampih Arena Indije in Arena Tašalera, kjer je cena od 34 €, v ostalih kampih pa od 38 do 40 €.

Cena najema najnovejših in najbolj modernih mobilnih hišic v kampu Arena Kažela pa je v primeru zgodnje rezervacije za vsa 3 noči od 81 €.

Najem glamping šotorov

Arena One 99 Glamping omogoča drugačne počitnice v šotorih za pare ali družine. V terminih 19.4. – 15.6. & 7.9. – 29.9. je cena najema glamping šotora za 2 osebi od 66 €, za 4 osebe pa od 97 €. Akcija velja za min. 3 nočitve.

V ostalih terminih pa nudijo 10% popust v primeru vsaj 5 nočitev.

Več informacij o Arena kampih in ponudbah kampiranja ter najema mobilnih hišic -
www.arenacampsites.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
474 ogledov