Božično novoletno kampiranje v kampu Porto Sole v Vrsarju

Datum objave
Kategorija
Statistika
3402 ogledov

Kamp Porto Sole – Vrsar je tudi letos pripravil ponudbo prazničnega kampiranja in najema mobilnih hišic v prazničnem decembru.

V kampu Porto Sole gostje v času božično – novoletnih praznikov še posebej lepo uredijo parcele, postavijo številne lučke, se družijo v bližnjem lokalu ob morju, že tradicionalno pa je vsakoletno božično kopanje v morju in novoletno praznovanje kar v samem kampu.

Lokacija kampa Porto Sole omogoča številne lepe sprehode in kolesarjenje ob morju. Za otroke imajo urejeno otroško igrišče, sanitarni objekt pri morju pa je ogrevan.

V kraju Sv. Lovreč v bližini Vrsarja si lahko 26. in 29. decembra ter 6. januarja med 17. in 20. uro ogledate žive jaslice, tudi letos pa bo med prazniki urejeno drsališče na enem od trgov v samem Vrsarju, ki je od kampa oddaljen le 15 minut hoje.

Božično kampiranje

V kampu Porto Sole so za termin od 24. do 27. decembra pripravili božični paket kampiranja in najema mobilnih hišic. Ponudba velja za v naprej rezervirane parcele ali hišice, je pa rezervacija brezplačna.

Paket vključuje penino dobrodošlice, organizirano božično kopanje z nagradami, možnost kopanja v notranjem bazenu v bližnjem hotelu Pineta, zgodnjo prijavo in pozno odjavo glede na razpoložljivost parcel in hišic. Dodatna možnost je praznični božični zajtrk v hotelu – doplačilo 10 € na osebo.

Cena božičnega kampiranja je 19,50 € in vključuje: 2 osebi na parceli Standard z elektriko, bivanje otrok do starosti 12. let, psa, prijavo in takso. Cena kampiranja na parcelah ob morju je 21 €. Ponudba velja v primeru min. 2 nočitev.

Cena najema mobilne hišice je 65 € in velja za 4 +2 osebi, vključuje pa tudi zaključno čiščenje, posteljnino in brisače. Velja v primeru min. 2 nočitev.

Silvestrovanje ob morju

Uživajte na kampiranju čez novo leto in se poslovite od starega leta med svojimi kamping prijatelji. V terminu od 30. 12. do 2.1. so v kampu Porto Sole pripravili bogat praznični program z dopoldanskim silvestrovanjem z DJ-ji in večerno zabavo z živo glasbo v lokalu ob morju.

Cena novoletnega kampiranja je 19,50 € - velja za 2 osebi na parceli Standard z elektriko, bivanje otrok do starosti 12. let, psa, prijavo in takso. Cena kampiranja ob morju je 21 €. Ponudba velja v primeru min. 2 nočitev.

Cena najema mobilne hišice je 115 eur, vendar je večina hišic že rezerviranih. Prosti so tudi datumi od božiča do novega leta, ko pa je cena najema od 63 do 99 €, od 2. januarja naprej pa je cena od 50 €.

Več informacij o kampu Porto Sole - www.maistracamping.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
3402 ogledov