Merkur - do 30% popust na kamping opremo

Datum objave
Kategorija
Statistika
17129 ogledov

Merkur je že vrsto let glavni prodajalec kamping opreme Brunner v Sloveniji. Gre za zelo znanega italijanskega proizvajalca opreme za kampiranje z več kot 50 letno tradicijo. Izkoristite avgustovsko akcijo, ko so pripravili do 30% popust na kamping opremo.

Brunner je vodilni v razvoju kamping opreme in številni njihovi izdelki so postali že kar legendarni. Recimo paviljon Medusa, ki ga številni kampisti uporabljajo za dodatno senco pred šotorom ali počitniško prikolico in navduši z enostavno postavitvijo ter ugodno ceno.

V avgustu so dodatno znižali cene številnih izdelkov za kampiranje, nekatere celo za 30%. Pod novico objavljamo kar njihovo ponudbo iz zadnjega kataloga.

V trgovinah Merkur so se dobro pripravili na povečano povpraševanje po kamping opremi, saj je letos kampiranje še bolj priljubljeno in številni bodo hotele in apartmaje zamenjali za dopust v naravi.

Brunnerjev kamping program združuje funkcionalnost in kakovost za dostopno ceno.

V Merkurju najdete vse od klinov za pritrditev šotora ali baldahina do kamping stolov, ležalnikov, kamping kuhinj in zložljivih miz. Ljubitelji urejenih parcel in pavšalisti bodo kupili tudi preprogo za v predprostor oz. jedilni kotiček, da se lepše pospravijo obleke, pa priporočamo nakup zložljive omare za kampiranje.

Če boste na kampiranju dalj časa, potem si je dobro postaviti kamping kuhinjo, kjer boste imeli na enem mestu, ločeno od šotora ali prikolice, pospravljeno vso posodo in hrano. Za pripravo hrane pa poskrbita plinski kuhalnik in žar.

Da pa se ne bo kampiranje pričelo brez elektrike … ne pozabite kupiti električni adapter, ki ga nujno potrebujete za polnjenje mobitela, računalnika ali priklop električnega kuhalnika.

Preverite celotno ponudbo izdelkov za kampiranje v trgovinah Merkur in izkoristite akcijske ponudbe - www.merkur.si

Akcijska ponudba v avgustu 2020

Merkur - kamping oprema - akcija

Datum objave
Kategorija
Statistika
17129 ogledov