CAMP-ING poskrbi za popravilo šotora ali predprostora

Datum objave
Kategorija
Statistika

Je vaš šotor ali baldahin po končani kamping sezoni in pospravljanju poškodovan? Bi bilo potrebno zamenjati zadrgo na vratih predprostora ali pa zamenjati folijo okna? S podobnimi težavami smo se ukvarjali tudi mi in tako po nasvetu izkušenih kampistov prišli domžalskega podjetja CAMP-ING, kjer so specializirani ravno za vsa popravila kamping opreme izdelane iz platna. Hkrati vam po vaših merah in v vaših barvah izdelajo tudi povsem nov predprostor ali pa obstoječemu dodatno šotorsko kuhinjo.

Je vaš šotor ali baldahin po končani kamping sezoni in pospravljanju poškodovan? Bi bilo potrebno zamenjati zadrgo na vratih predprostora ali pa zamenjati folijo okna?
slika.asp?slika=3589
S podobnimi težavami smo se ukvarjali tudi mi in tako po nasvetu izkušenih kampistov prišli domžalskega podjetja CAMP-ING, kjer so specializirani ravno za vsa popravila kamping opreme izdelane iz platna. Hkrati vam po vaših  merah in v vaših barvah izdelajo tudi povsem nov predprostor ali pa obstoječemu dodatno šotorsko kuhinjo.

Tako vam lahko zamenjajo zadrge, folije, zamenjajo poškodovane dele platna, podaljšajo predprostor s senčnikom ali pa baldahinu dodajo kakšen dodaten prostor.

Kot strokovnjaki za kampiranje vam bodo iz lastnih izkušenj svetovali tudi pri nakupu ostale kamping opreme,  ki jo boste našli v njihovi prodajalni. V CAMP-ING trgovini dajo zelo velik pomen predvsem kvaliteti, zato pri njih ne boste našli cenene kitajske robe, ampak le kvalitetno opremo. Zase lahko najdete vse potrebno, od ležalnikov, stolov, mizic, do svetil, posode in gorilnikov. Za novo sezono so že sedaj pripravili povsem novo spletno prodajalno kamping opreme - www.camp-ing.si, kjer boste našli resnično vse od klinov do senčnikov, hladilnih torb in paviljonov.
slika.asp?slika=3590
Popravilo šotora in baldahina opravite čez zimo
Pogosto se zgodi, da zaradi pomanjkanja časa vsa ta popravila preložimo na začetek naslednje kamping sezone. Vendar pa se spomladi  rado zgodi, da so popravljalnice šotorov prezasedene in vam ne bodo mogle hitro ter kakovostno pomagati.

Tako je najbolje, da vse šotore in predprostore potrebne popravila dostavite v CAMP-ING v Domžale že sedaj, ko se vam bodo lahko posvetili in vam čez zimo popravili in dodelali opremo.

Več informacij o popravilih in naročanju novih predprostorov boste izvedeli direktno na sedežu podjetja CAMP-ING v Domžalah na Vodovodni cesti 16B ali pa jih pokličite po telefonu na številko 01 721 45 88 in si rezervirajte svoj termin za popravilo vašega starega ali pa izmero vašega novega baldahina.