Caravan Center Ljubljana omogoča najem avtodoma ali počitniške prikolice

Datum objave
Kategorija
Statistika
38142 ogledov

V Caravan centru Ljubljana ob prodaji kamp opreme in počitniških vozil nudijo tudi najem avtodomov in počitniških prikolic. V nagradni igri smo podelili najem počitniškega vozila za podaljšan vikend.

Najem avtodoma ali prikolice pri Caravan Centru Ljubljana

V zadnjih sezonah je veliko povpraševanje po kampiranju in nakupu avtodomov ter prikolic. Caravan Center Ljubljana na enem mestu nudi vse potrebno, da bodo vaše kamping počitnice udobne.

Letos so prenovili trgovino s kamp opremo, če pa vas zanima nakup počitniškega vozila, pa mogoče ne bi bilo slabo, da se predhodno odločite za najem in preverite, kakšen avtodom ali počitniška prikolica bi vam najbolj odgovarjala.

Pod novico smo objavili ime srečnega nagrajenca, ki prejme 4 dnevnim najem avtodoma pri Caravan Centru Ljubljana.

Avtodom je priljubljen pri popotnikih, ki radi menjajo lokacije in se skorajda vsak vikend odpeljejo na lepše. Prednosti počitniške prikolice pa so v večji mobilnosti na končni destinaciji, saj vam še vedno ostane vozilo, s katerim lahko enostavno obiskujete mesta in turistične znamenitosti.

V Caravan Centru so letos dopolnili ponudbo najema avtodomov z novim modelom Weinsberg CaraSuite, ki nudi veliko udobja in kar pet sedežev ter šest ležišč. Avtodom je opremljen z markizo in klimatsko napravo bivalnega dela.

Odločite se lahko tudi za avtodom za 4 osebe - Dethleffs Globebus, ki navduši s sredinsko posteljo v zadnjem delu vozila.

Če že imate na vozilu vlečno kljuko, se lahko odločite tudi za najem počitniške prikolice za 4 osebe. Na voljo so prikolice Adria in Weinsberg, cene najema pa so nižje kot v primeru avtodoma.

Več informacij o najemu avtodoma in prikolice dobite tudi na spletni strani www.caravan.si ali na tel. št. 01 518 36 36

Nagradna igra:

V nagradni igri je Caravan Center Ljubljana podaril najem avtodoma za termin četrtek - ponedeljek (termini izven glavne sezone ali šolskih počitnic). Nagrado prejme:

Aleš Kuralt, Škofja Loka

Čestitamo! Nagrajenec bo o prevzemu nagrade obveščen po elektronski pošti.

Datum objave
Kategorija
Statistika
38142 ogledov