Fotogalerija in video - Caravan center vabi na hišni sejem

Datum objave
Kategorija
Statistika
2435 ogledov

Caravan center Ljubljana, ki letos praznuje 30 letnico delovanja, vabi na pomladni hišni sejem in ogled avtodomov, počitniških prikolic ter kamping opreme. Sejem bo potekal od četrtka do sobote - 28. - 30. marec v njihovi trgovini v Šiški. Mi smo hišni sejem že obiskali in v novici si lahko ogledate fotografije in kratek video predstavljenih avtodomov in prikolic.

Pomladni hišni sejem v Caravan centru Ljubljana vsako leto postreže s številnimi novostmi, ki so jih proizvajalci počitniških vozil predstavili na evropskih sejmih. V njihovem salonu imajo bogato izbiro avtodomov in počitniških prikolic, odlično so založeni tudi s vso potrebno dodatno kamping opremo.

Letos bo prireditev še posebej praznična, saj imajo okroglo obletnico delovanja.​ Pred 30 leti so orali ledino in slovenskih ljubiteljem kampiranja ponudili odlično kamping & karavaning trgovino.

V času hišnega sejma nudijo posebne popuste na dodatno opremo, dogajanje pa bodo popestrili tudi njihovi dobavitelji in poslovni partnerji, ki bodo imeli predstavitve izdelkov.

Na ogled novi in rabljeni avtodomi, počitniške prikolice in kamping oprema

Caravan center Ljubljana je zastopnik za številne znamke avtodomov in počitniških prikolic. Tako bodo na ogled novi modeli avtodomov in prikolic Adria, prenovljeni avtodomi Sun Living, avtodomi Laika, Knaus in Weinsberg. Med počitniškimi prikolicami si boste lahko ogledali tudi prikolice znamke Dethleffs.

V času hišnega sejma bodo predstavili kolekcijo kamping opreme Brunner in Movera, predprostore primere za prikolice, avtodome in kombije, kamping mize, stole, ležalnike, hladilnike, kuhinjsko kamping opremo, dodatno opremo za avtodome... ​

Za obiskovalce bodo pripravili tudi srečelov in nagradno igro, v kateri bodo podarili:

- vikend najem avtodoma

- tedensko kampiranje v odličnem dalmatinskem kamp Galeb v Omišu

-praktične kamping nagrade.

Celotno ponudbo avtodomov, počitniških prikolic in kamping opreme si lahko ogledate tudi na www.caravan.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
2435 ogledov