Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok praznuje 10. rojstni dan

Datum objave
Kategorija
Statistika
384 ogledov

Arboretum Volčji Potok bo v nedeljo, 1. septembra, ponovno na stežaj odprl vrata zabavi in čarobnim trenutkom, ki kar kličejo družine na nepozabna doživetja.

V čarobnih kotičkih zelene dežele se na Čarobni dan obeta barvito dogajanje za vso družino. Poskrbljeno bo za ustvarjalne rokice, športne navdušence, ljubitelje živali, adrenalina in glasbe. V osrčju pisane oaze cvetja bodo naše najmlajše junake zabavale kreativne in plesne delavnice, gibalne urice, športni izzivi, številne predstave ter dogodivščine polne glasbe in čarobnih doživetij.

Na velikem glasbenem odru bodo tokrat glasbeno pravljico ustvarjali: Nuša Derenda, Omar Naber, Rebeka Dremelj, Eva Černe, Nuška Drašček, Alenka Gotar, Regina, Anže Šuštar, Pepel in kri, pevska šola Alenke Gotar, glasbeni studio Osminka in drugi. Čarobni oder bo zasedla tudi ekipa Dunking Devils in čarodej Toni.

Čarobno vzdušje in pester program na prireditvi Čarobni dan, pa ni vse, kar vam park Arboretum Volčji Potok na ta dan ponuja, prepustili se boste lahko tudi lepotam očarljivih vrtov in cvetja, si ogledali razstavo tropskih metuljev, kaktusov in orhidej, se podali na raziskovanje mogočnih dinozavrov ali pa morda zgolj uživali na številnih otroških igriščih.

Za ljubitelje kampiranja bo v nedeljo na ogled tudi šotorska prikolica Camp-let, kjer boste lahko dobili tudi dodatne informacije o uporabi in načinu kmapiranja s tako prikolico.

Kot zmeraj so organizatorji Čarobnega dne za vas pripravili ob prijavi preko njihove spletne strani ugodnost 1 vstopnica = 1 družina, kar pomeni, da lahko za ceno ene odrasle vstopnice obišče Arboretum vsa družina.

Čarobni dan nosi tudi dobrodelno noto; v sodelovanju s poslovnimi partnerji, ki bodo prisotni na Čarobnem dnevu, bo Zavod Zaupanje omogočil otrokom iz socialno šibkejših družin in nadarjenim otrokom brezplačno obiskovanje obšolskih dejavnosti.

Bodite v nedeljo, 1. septembra, del čarobnih trenutkov, ki vas čakajo v oazi zelenih vrtov in pisanega cvetja ter skupaj s Čarobnim dnem upihnite že 10. jubilejno svečko na torti - www.carobnidan.si.

Datum objave
Kategorija
Statistika
384 ogledov