CEWE shrani vaše najlepše počitniške fotografije

Datum objave
Kategorija
Statistika
3482 ogledov

Poleti naredimo največ fotografij z mobiteli, ki potem obstanejo nekje v google photos ali pa v arhivu na računalniku. Pri CEWE poskrbijo, da vas bodo morske fotografije spremljale tudi v hladnejših mesecih.

Sodelujte v nagradni igri na Facebook strani Avtokampi >> objavite najlepšo počitniško kamping fotografijo in enemu podarimo retro emajliran lonček z vašo fotografijo.

Fotografijo za nagradno igro lahko pošljete tudi na mail info@avtokampi.si

CEWE poskrbi za fotografske spomine

Se še spomnite fotografije poletnega sončnega zahoda, ki ste jo posneli v  vašem priljubljenem kampu? Veste, da jo imate nekje v mobitelu, vendar jo težko najdete, ko jo želite pokazati drugim?

Poskrbite, da bodo spomini shranjeni in hitro dostopni tudi vsem ostalim družinskim članom. Izberite najlepše fotografije in jih kar s pomočjo CEWE mobilne aplikacije pošljite v tisk, da si boste potem lahko uredili album počitniških fotografij.

Izkoristite akcijsko ponudbo, ki velja do 2.8. 2021, ko lahko po ceni običajnih fotografij naročite premium fotografije, natisnjene na najboljši foto papir.

Če bi radi imeli fotografije kar na vašem hladilniku, potem izberite možnost tiskanja fotografije na fotomagnet, ki je lahko tudi lepo darilo za babico in dedka. Tako boste popestrili kuhinjo z nasmeški vaših otrok.

Pri CEWE poskrbijo tudi za lepe fotoknjige, ki si jih enostavno uredite kar z njihovim programom za urejanje fotografij. Tako boste imeli lepe spomine na letošnje kampiranje in popotovanje po zanimivih krajih.

V CEWE fotoknjigo lahko dodate tudi povezave do počitniških video posnetkov, da bo družinski ogled spominov še bolj zabaven.

Lahko pa fotoknjigo tudi podarite in kar direktno pošljete obdarovancu na dom. Vse na www.cewe.si >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
3482 ogledov