Decathlon nudi smučarsko opremo za celotno družino

Datum objave
Kategorija
Statistika

Trgovine Decathlon kampisti poznamo predvsem po kamping opremi Quechua, pod znamko Wed'ze pa pri njih najdemo tudi celotno kolekcijo zimske opreme in oblačil za smučanje, tek na smučeh, drsanje in sankanje.

Decathlon ima v Sloveniji sedaj kar štiri trgovine – dve v Ljubljani (BTC in Rudnik), v Celju ter Mariboru. Lahko se odločite tudi za vedno bolj priljubljen nakup preko spleta - www.decathlon.si, kjer lahko dobite tudi informacije o zalogi izdelkov po trgovinah. Cena poštnine po Sloveniji je samo 3,9 €, večkrat letno pa ob akcijah nudijo tudi brezplačno poštnino. Odločite se lahko tudi za nakup darilnih bonov in ob praznikih ali rojstnih dnevih poskrbite, da bo slavljenec dobil lepo darilo in si sam izbral izdelek povezan s športom.

Z vsakim nakupom lahko sodelujete v novem programu zvestobe Decathlon Team in zbirate medalje, potem pa te zamenjate za cenejše športne aktivnosti pri partnerskih ponudnikih ali na servisne storitve neposredno v trgovini.



Oprema za zimske športe na enem mestu

Smučanje je zagotovo najbolj priljubljen zimski šport in v trgovinah Decathlon z lastno znamko WED'ZE poskrbijo, da je nakup smučarske opreme bolj dostopen. Tako lahko izbirate med kakovostnimi alpskimi smučmi in smučarskimi čevlji njihove znamke, ki so tudi cenovno zelo ugodni, ali pa izberete eno od premium znamk kot so Head, Atomic in Rossignol. Na enem mestu boste dobili vse za smučanje, imajo pa tudi ugodno ponudbo opreme za turno smučanje, torbe za smuči in smučarske čevlje, palice...

Cene ženskih smuči se pričnejo že pri 130 €, moške rekreativne smučke pa stanejo 150 €. Pri smučarskih čevljih lahko izbirate med tistimi za začetnike, ki stanejo okoli 90 €, za malce boljše rekreativne smučarje pa stanejo od 180 €.

V Decathlonu imajo bogato ponudbo zaščitnih smučarskih čelad, ki so za otroke primerne tudi za sankanje, ob tem pa poskrbite tudi za smučarska očala, saj je to najbolje kupiti kar v kompletu.

Vse več je ljubiteljev smučarskega teka, saj je v primerjavi s smučanjem precej cenejše, nudi pa odlično rekreacijo. Tek na smučeh je zelo primeren tudi za starejše osebe, ki želijo biti tudi pozimi aktivni. V Decathlonu nudijo osnoven komplet smuči, čevljev in palic za klasično in drsalno tehniko. Npr.  komplet za smučarski tek, ki vključuje smuči za klasiko, čevlje in palice stane že od 150 €.

Če se odpravljate na zimske počitnice, potem ne smete pozabiti na sankanje. Na enem mestu lahko izbirate med lesenimi sanmi, bobi za malčke in plastičnimi snežnimi lopatkami. Novost je snežni skiro, ki nudi nekaj več snežne zabave za malce večje otroke.

Za ljubitelje drsanja pa imajo na zalogi otroške, ženske in moške drsalke, ob tem pa v njihovem servisu poskrbijo tudi, da bodo drsalke dobro nabrušene

Najem smuči in smučarskih čevljev v trgovini Decathlon BTC Ljubljana

Od 15.1. 2020 v Decathlonu BTC Ljubljana omogočajo tudi izposojo smuči in smučarskih čevljev za otroke in odrasle. Na voljo so smuči za začetnike in tudi boljše rekreativce - znamke Wedze in Head.

Cena dnevnega najema smuči za odrasle od 8,99 €, za otroke 5,99 €, dnevni najem pancarjev pa stane od 3,99 do 4,99 €. Omogočajo tudi 3 ali 7 dnevni najem. Cena najema smuči za otroke za tri dni stane 13,99 €, za sedem dni pa 28,99 €. Preverite še cene najema smuči za odrasle >>

Smučarska oblačila Wed'ze

V Decathlonu nudijo posebej bogat izbor smučarskih oblačil, saj je v zimskem času velik del trgovine namenjen ponudbi smučarskih jaken, hlač, smučarskega spodnjega perila, nogavic in športnih puloverjev. Pri izboru je pomembno, da so oblačila zračna in od telesa odvajajo znoj, ob tem pa so topla in nepremočljiva.

Za odrasle nudijo smučarske hlače in jakne v različnih barvah, tako da si lahko sami naredite vašo najlepšo barvno kombinacijo, ki jo lahko prilagodite smučarskim čevljem, čeladi ali rokavicam.

Odlična je ponudba otroških zimskih oblačil in rokavic, ki morajo prav tako biti kvalitetna, saj vemo, da otroci končanem smučanju radi skočijo še na sankanje ali kepanje in nihče si ne želi, da bi otroke zeblo. Ker pa otroci hitro rastejo in vsako leto potrebujejo nova oblačila, je nakup v Decathlonu še toliko bolj zanimiv.

Preverite zimsko kolekcijo smučarskih oblačil in opreme v trgovinah Decathlon in poskrbite, da bo tudi letos na snegu uživala celotna družina - www.decathlon.si