Z Diners Club kartico na kampiranje - počitnice plačate enostavno na obroke

Datum objave
Kategorija
Statistika

Našo Avtokampi kartico že dobro poznate in veste, da vam nudi cenejše kampiranje. Ob naročilu kamping kartice pa lahko kot dodatno ugodnost dobite tudi kartico Diners Club, ki vam doma in v tujini omogoča enostavne nakupe na obroke.

Naroči kartico Diners Club - Avtokampi.si

Plačilna kartica Diners Club je za imetnike Avtokampi kartice prvo leto brezplačna. Kartico enostavno naročite na spletni strani - https://dinersclub.si in v nekaj dneh jo boste prejeli na dom.

Diners Club kartica pomeni dodatno varnost pri potovanju, ob nakupu doma ali v tujini pa se lahko odločite za nakup na obroke. To je še kako dobrodošlo npr. ob plačilu kampiranja, najema mobilne hišice ali drugem večjem strošku.

V Sloveniji kartico sprejemajo na več kot 18.000 prodajnih mestih in 7.600 prodajnih mest omogoča tudi plačilo na obroke.

Nakupe enostavno razdelite na 36 obrokov

Nakupe v Sloveniji lahko razdelite na 36 obrokov, v tujini pa ob minimalnem znesku 100 € na 12 obrokov.

Preverili smo in s kartico Diners Club lahko plačate počitnice v večini večjih kampov v Istri, na Kvarnerju in v Dalmaciji. Tako lahko tudi pavšal v hrvaških kampih enostavno plačate na obroke - po opravljenem nakupu v tujini boste od Erste Card prejeli SMS sporočilo in s klikom na povezavo, boste lahko nakup razdelili na do 12 obrokov.

Vsa plačila in porabo lahko enostavno spremljate preko mobilne aplikacije D-Mobile. Imate lahko tudi dva limita – enega za običajna plačila in drugega za obročna.

Kartico Diners Club pridobite enostavno, le z nekaj kliki in brez dodatnih papirjev ter brez menjave banke.

Dodatne ugodnosti Diners club kartice

D-TOREK > Ob obročnih plačilih pa vam kartica vsak drugi torek v mesecu prinaša tudi posebne popuste v partnerskih trgovinah npr. 10% v trgovinah Müller na kozmetične in gospodinjske izdelke

NAGRADNI PROGRAM > z nakupi tudi zbirate točke 1 € = 1 točka, ki vam prinaša dodatne ugodnosti v partnerskih trgovinah npr. Baby Center, Lesnina, Pikapolonica, Sportina, Mr.Pet, Maxi, Modiana, Mladinska knjiga, Intersport in druge.

LETALIŠKI SALONI > za vse, ki veliko potujete z letalom, je dobrodošla ugodnost za aktivne uporabnike Diners Club kartice tudi brezplačna uporaba storitev letaliških salonov po svetu, ki nudijo udobno namestitev, brezplačen wifi, časopise in osvežitev s pijačami in lažjimi prigrizki.

Vzemite si 4 minute in naročite Diners Club kartico > prvo leto brez pristopne članarine - https://dinersclub.si