Dobrodelna dražba za malega Krisa

Datum objave
Kategorija
Statistika

Slovenci smo te dni kar dvakrat stopili skupaj. Prvič ob zmagah srebrnih odbojkarjev in drugič v veliki akciji za pomoč 19 mesečnemu Krisu, ki ima redko živčno-mišično obolenje in potrebuje drago zdravilo.

Ekipa Avtokampi.si vsako leto pomaga tistim, ki so pomoči potrebni. Tokrat smo se odločili, da organiziramo dobrodelno dražbo v kateri podarimo žogo s podpisi najboljših slovenskih odbojkarjev in tako pomagamo zbrati denar Krisovo zdravljenje.

Kris za zdravilo potrebuje 2 milijona evrov

Mali Kris ima kot edini otrok v Sloveniji, ki je mlajši od 2 let, spinalno mišično atrofijo. Klasične metode zdravljenja pri otrocih niso uspešne, zato so se odločili za drago zdravilo, ki pa je registrirano le v ZDA. V 4 mesecih oz. do otrokovega 2 leta morajo zbrati 2 milijona evrov, da bodo lahko pričeli zdravljenje.

Pomagamo lahko vsi in sicer s poslanim SMS z besedo KRIS5 na številko 1919 in tako doniramo 5 €.

Dobrodelna dražba - ekipa Avtokampi podarja enak znesek

V sodelovanju s SBERBANK smo organizirali dobrodelno dražbo za pomoč Krisu. Podarjamo žogo s podpisi najboljših slovenskih odbojkarjev. Ves izkupiček je šel za pomoč malemu Krisu.

Izklicna cena za odbojkarsko žogo je bila 50 evrov, ob zaključku dražbe pa je najvišji znesek - 280 evrov ponudil Gašper Svetlin, Jesenice.

Čestitamo!

Zmagovalec dražbe bo podpisano žogo prejel po plačilu zneska direktno na račun društva Palčica Pomagalčica.

Ekipa Avtokampi se je odločila, da bo društvu podarila enak znesek, kot je bil dosežev v sklopu dražbe. Tako bomo kampisti podarili dodatnih 560 evrov pomoči za Krisa in podobne projekte, ki se bodo financirali iz delovanja tega društva.