Električni skiroji Xiaomi in Ninebot, idealni spremljevalci za vse ljubitelje kampiranja na počitnicah

Datum objave
Kategorija
Statistika
3341 ogledov

Električni skiroji so idealen spremljevalec za vse ljubitelje kampiranja, saj ne predstavljajo velike dodatne prtljage in so z dosegom tudi do 45 km odlično prevozno sredstvo za po kampu in okolici.

Trgovina Mishop omogoča nakup odličnih električnih skirojev Xiaomi in Ninebot by Segway, ki so odlična rešitev tudi za prevoz po kampu, marini, obisk najbližje trgovine, restavracije in tudi za ogled mesta, kjer je težavno parkiranje osebnih vozil. Seveda so uporabni tudi izven dopustniških destinacij, kjer jih številni uporabljajo za prevoz do službe ali vsakodnevne opravke po mestu.

Hitro do cilja, zaklep kar preko aplikacije

Električni skiroji Xiaomi in Segway niso primerni in zabavni le za otroke. Njihova prednost v primerjavi s kolesi je v velikosti, saj se vsi modeli lahko zložijo, in tako za prevoz v avtu ali avtodomu zavzamejo malo prostora.

Zadnji modeli skirojev so že zelo izpopolnjeni, da baterija omogoča doseg od 25 do 45 km, kar je odvisno od modela. Z njimi se lahko peljete tudi do 25 km/h, zato je njihova uporabnost zelo velika.

S pomočjo led osvetlitve boste lahko vozili tudi ponoči, za dodatno varnost pa poskrbijo zavorni ABS sistem, zvonec na ročaju in zadnja stop luč. Električni skiro lahko zaklenete kar preko mobilne aplikacije, kjer imate pregled nad stanjem skiroja, baterije in prevoženo razdaljo.

Trenutno je najbolj priljubljen model električnega skiroja Xiaomi Mi M365, ki za ugodno ceno nudi odlično uporabniško izkušnjo. Litij-ionski akumulator ima kapaciteto 280 Wh, kar omogoča doseg do 30 km, ob tem pa je skiro še vedno lahek, opremljen z zadnjo disk zavoro in prednjo električno zavoro. Še dodatno izboljšan pa je model Xiaomi Mi Električni skiro M365 PRO, ki ima z močnejšo baterijo in posledično doseg kar 45 km.

Zanimiv model električnega skrioja je tudi Ninebot by Segway ES2, ki nudi še več udobja med vožnjo, saj je opremljen z amortizerji na sprednjem in zadnjem kolesu.

Koda za popust pri nakupu električnega skiroja

Električni skiroji Xiaomi in Segway so tako zagotovo odličen spremljevalec za vse kampiste in avtodomarje, ki se večkrat odpravljajo na krajša potovanja.

Nakup skiroja v Sloveniji prinaša nekaj dodatnih ugodnosti:

> 2 letna garancija in urejen servis

> dostava na dom v 2 - 3 dneh

> enostaven nakup brez dodatnih stroškov poštnine in carine

Več informacij o električnih skirojih dobite v spletni trgovini Mishop.si >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
3341 ogledov