Freedom center vabi na ogled prikolic v Citycenter Celje in Camp-let vikend v Šobec

Datum objave
Kategorija
Statistika

Freedom center je v Citycentru v Celju postavil "kamping vasico" s počitniškimi prikolicami Hobby in šotorskimi prikolicami danskega proizvajalca Camp-let,ki bo na ogled do 12. maja.

Freedom center je v Citycentru v Celju postavil "kamping vasico" s počitniškimi prikolicami Hobby in šotorskimi prikolicami proizvajalca Camp-let in Comanche, ki bo na ogled do 12. maja.

Pridite po brezplačen Freedom kamping katalog z bogato ponudbo kamping opreme in si oglejte najnovejše modele počitniških in šotorskih prikolic. Omogočajo tudi nakup kamping stolov Crespo.

Hobby počitniške prikolice so znane po kvaliteti in odlični opremljenosti. Nove modele so osvežili s privlačnimi novimi interierji, barvami in materiali ter drobnimi detajli, ki še izboljšujejo počitniško izkušnjo. Posebno izstopajo višja okna za lepši pogled navzven ter višje postelje, model Prestige pa ima tudi lepše zadnje luči.

Šotorske prikolice so v zadnjih letih pravi hit v Sloveniji saj za njih ni potrebna registracija, vlečete pa jih lahko s tretjo tablico. Tako je edini dodaten stroške tehnični pregled na vsaka štiri leta. Šotorske prikolice pomenijo odlično izbiro za vse tiste, ki ne morejo preživeti dopusta na eni lokaciji, si pa želijo bolj trdne strehe kot v šotoru in kvalitetno spanje na posteljah. Določeni modeli vključujejo tudi kuhinjo.

Najnovejši modeli šotorskih prikolic omogočajo hitro in enostavno postavitev baldahina, kvalitetne postelje za 4 – 5 oseb, veliko prostora za shranjevanje kamping opreme in bogat spisek dodatne opreme, od nosilcev koles do možnosti priklopa strešnega kovčka ali dodatne torbe za prtljago.

Freedom center nudi več modelov šotorskih prikolic Camp-let in Comanche, zato pridite v Citycenter, kjer boste dobili vse informacije o uporabi in preverili kako enostavno je postavljanje ter zlaganje šotorske prikolice.

6. Camp-let vikend v kampu Šobec

Lastniki šotorskih prikolic Camp-let se bodo od 31. maja do 2. junija zbrali na tradicionalnem kamping vikendu. Letošnja lokacija je odličen kamp Šobec v Lescah na Gorenjskem. Za vse udeležence pripravljajo različne izlete, športne aktivnosti in družabne igre.

Lastniki Camp-let prikolic se morajo na dogodek prijaviti. V kamp Šobec pa so vabljeni tudi vsi zainteresirani kupci šotorskih prikolic, da si jih ogledajo, saj gre za dogodek, kjer bo na enem mestu zbranih več kot 50 prikolic znamke Camp-let.

Vse potrebne koristne informacije boste lahko dobili tudi direktno od uporabnikov, ki vam bodo z veseljem povedali prednosti šotorskih prikolic.