Gebetsroither v Termah Tuhelj odprl Glamping Village

Datum objave
Kategorija
Statistika
8192 ogledov

Avstrijski Gebetsroither je v kampu Vita – Terme Tuhelj odprl moderno naselje mobilnih hišic z bazeni Glamping Village Terme Tuhelj. Gre za drugo fazo prenove kampa, ki je bila vredna 3 milijone evrov. Rezervirajte počitnice v Termah Tuhelj in izkoristite super popuste!

Glamping Village Terme Tuhelj

V kampu Vita - Terme Tuhelj, ki je že po lanski prenovi postal prvi hrvaški kontinentalni kamp s 5 zvezdicami, so odprli Glamping Village Terme Tuhelj.

Kamp ima 72 lepo urejenih kamping parcel in moderne sanitarije z družinskimi kopalnicami. Odprt čez celo leto, saj je kampiranje ob termah zanimivo tudi pozimi. Imetnikom naše kamping kartice nudijo 10% popust na ceno parcele.

Konec junija so dopolnil ponudbo z možnostjo najema modernih mobilnih hišic za 2, 4 ali 6 oseb slovenskega proizvajalca Adria Dom.

Lokalni zajtrk v košarici na terasi hišice

Gebetsroither je turistično podjetje s 40 letno tradicijo, ki v kampih v osmih evropskih državah omogoča najem več kot 2.000 mobilnih hišic in počitniških prikolic. Številni slovenski gostje so že bivali pri njih, saj imajo svoje namestitve v znanih kampih npr. Terme Čatež, Lanterna, Valkanela, Čikat, Straško…

Glamping village Terme Tuhelj vključuje 26 mobilnih hišic, ki omogočajo bivanje v naravnem okolju in uživanje v bazenski ter wellness ponudbi npr. Svet savn, Vodni planet z bazeni, adrenalinskimi tobogani in otroškimi igrali.

Počitnice v luksuzno opremljenih mobilnih hiškah v teh časih pomenijo najvarnejši način oddiha, saj so opremljene z lastno kopalnico, kuhinjo in spalnim delom. Odvisno od velikosti hišice imajo eno, dve ali celo tri spalnice in prostorne terase. Seveda so vse hišice tudi klimatizirane, glede na to, da bo najem možen tudi v zimskem času, pa imajo možnost dodatnega ogrevanja.​

Glamurozno kampiranje je že nekaj let zelo priljubljeno, v Termah Tuhelj pa so dodali še lokalni pridih. Vsaka mobilna hiška nosi ime znanega zagorskega kraja ter priporočila, katere znamenitosti je vredno obiskati v Krapinsko-zagorski županiji. Gostom v hiškah postrežejo zajtrk s svežimi lokalnimi dobrotami kar v košarici, ki jo zjutraj prinesejo na teraso.

Neposredno ob  mobilnih hišicah so uredili dva bazena z vodnimi igrali in otroško igrišče, starši pa lahko med otroško zabavo brezskrbno uživajo v wellness ponudbi - savna, masaža, jacuzzi v samem glamping naselju.

Vsem gostom kampa je na voljo neomejeno kopanje na bazenih v Vodnem planetu – od notranjih do zunanjih bazenov in zabavnih vodnih atrakcij, v katerih bodo še zlasti uživale družine z otroki.

AKCIJA - rezervirajte najem mobilne hišice v Glamping Village v avgustu, ko nudijo posebne cene na najem mobilne hišice. Pripravili so paket brez zajtrka in wellnessa oz. možnost doplačila:

> mobilne hišica za 2 osebi - 140 € (namesto 275 €) + opcijsko doplačilo za zajtrk in wellness 40 €

> mobilna hišica za 4 ali 6 oseb - 190 € (namesto 425 €) + opcijsko doplačilo zajtrk in wellness 35 €

Cena vključuje najem hišice, posteljnino, brisače, zajtrk, kopanje v bazenih in uporabo wellnessa v sklopu glamping naselja.

Več o ponudbi kampa Vita - Terme Tuhelj - www.terme-tuhelj.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
8192 ogledov