Bled je dobil kolesarsko glamping vas

Datum objave
Kategorija
Statistika
8646 ogledov

Kolesarjenje je v zadnjih letih vse bolj zelo priljubljeno in v Glamping Ribno Bled so avgusta odprli novo glamping naselje lesenih hišic, ki vključujejo tudi wellness ponudbo, naravni bazen in vse potrebne dodatne storitve namenjene kolesarjem.

Glamping Ribno Bled že nekaj let omogoča najem lesenih hišic postavljenih v gozdičku ob hotelu. Kot eni prvih pri nas so v Glamping Slovenska vas gostom omogočili uživanje v pristnem naravnem okolju, ob hišicah pa dodali tudi lesene kadi z vročo vodo, omogočajo pa tudi uporabo savne.

Glamping kolesarska vas

Letošnja novost je Kolesarska vas v Glamping Ribno Bled - 17 lesenih glamping hišic za štiri osebe postavljenih ob naravnem kopališču, kjer je poleti možno tudi kopanje. V Ribnem so prepoznali povečano povpraševanje po kolesarskem turizmu in izkoristili svojo lego, ki je odlično izhodišče za kolesarske izlete po okolici Bleda, ter hotel in tudi novo glamping vasico prilagodili potrebam kolesarjev.

Ob hišicah so postavili kolesarnice, polnilnico električnih koles, gostom pa je na voljo tudi pralnica in servisna delavnica koles. Omogočajo najem kakovostnih klasičnih in električnih koles za odrasle, najem kolesarske opreme, seveda pa so gostom na voljo vodene ture in vsi potrebni kolesarski zemljevidi.

Glamping hišice imajo v notranjosti dve zakonski postelji, lastno kopalnico s tušem, mini hladilnik, televizijo in wifi. Vsaka hišica ima tudi svoj mini wellness - infrardečo savno in na terasi še leseno kad z vročo vodo, tako da je poskrbljeno za uživanje po končanem kolesarjenju. V ceni najema hišice je tudi zajtrk, v hotelu pa poskrbijo tudi za okusne večerje.

Gre za zelo ekološko lokacijo, kjer so hišice narejene iz slovenskega lesa, veliko pozornosti pa posvečajo porabi energije in ravnanju z odpadki. Tako je njihov hotel Ribno, ki je urejen tik ob glamping vasici, prvi slovenski hotel z nazivom Zero Waste Hotel.

Slovenska glamping vas

Glamping Ribno omogoča bivaje tudi v že obstoječih lesenih hišicah, ki tvorijo Slovensko glamping vas.

Hišice so za 3 +1 osebo in so postavljene v gozdičku na drugi strani hotela. 8 glamping hišic navduši z leseno notranjostjo in terasami na katerih so lesene kadi napolnjene z vročo vodo. Odlično za romantičen večer ob šumenjem reke Save pod zvezdnatim nebom.

Gostom je na voljo tudi savna (2 uri na dan) in skupen prostor z ognjiščem, kjer ob večerih zakurijo ogenj.

Obiščite Glamping Ribno Bled in uživajte v ponudbi aktivnosti, kolesarjenja in wellnessa. Plačilo najema glamping hišic lahko v letu 2021 opravite tudi s turističnimi boni. Več informacij o cenah najema glamping hišic >>


Datum objave
Kategorija
Statistika
8646 ogledov