Bled bo dobil kolesarsko glamping vas

Datum objave
Kategorija
Statistika
554 ogledov

Kolesarjenje je v zadnjih letih vse bolj zelo priljubljeno in v Glamping Ribno Bled so se odločili, da uredijo naselje lesenih glamping hišic, ki bodo vključevale tudi wellness ponudbo, naravni bazen in vse potrebne dodatne storitve namenjene kolesarjem.

Glamping Ribno Bled bo do poletja odprl nove lesene glamping hišice, ki bodo namenjene predvsem ljubiteljem kolesarjenja, saj bo vsaka hišica imela tudi kolesarnico, polnilnico električnih koles, dodatno pa bo na voljo tudi pralnica in servisna delavnica koles.

Gre za zelo ekološko lokacijo, kjer so hišice narejene iz slovenskega lesa, veliko pozornosti pa posvečajo porabi eneregije in ravnanju z odpadki. Tako je njihov hotel Ribno prvi slovenski hotel, ki je pridobil naziv Zero Waste Hotel.

Glamping hišice za kolesarje

Kolesarska vas v Glamping Ribno Bled bo odprta čez celo leto in bo vključevala 17 lepo urejenih lesenih hišic za štiri osebe. Ob hišicah bo urejen naravni bazen in v poletnih mesecih bo možno tudi kopanje.

Vsaka glamping hišica v kolesarski vasi bo imela tudi dodatno wellness ponudbo - lastno infrardečo savno, na terasi pa še leseno kad z vročo vodo, tako da bodo gostje lahko uživali po kolesarjenju in drugih aktivnostih, ki jih na tem delu Gorenjske ne manjka.

Najem glamping hišic vključuje tudi zajtrk z lokalnimi dobrotami, za kosila in večerja pa poskrbijo v hotelski restavraciji.

Po standardih, ki veljajo za kolesarske namestitve, bo tudi v Glamping Ribno Bled omogočen najem kakovostnih koles (od klasičnih gorskih kolesa do električnih koles). Poskrbljeno bo za varno zaklepanje koles v kolesarnicah ob hišicah, manjša popravila, gostom pa bodo na voljo vsi potrebni kolesarski zemljevidi in organizacija kolesarskih izletov.

Slovenska glamping vas

Glamping Ribno omogoča bivaje tudi v že obstoječih lesenih hišicah, ki tvorijo slovensko glamping vas. Hišice so postavljene v gozdičku na drugi strani hotela. 8 glamping hišic navduši z leseno notranjostjo in terasami na katerih so lesene kadi napolnjene z vročo vodo. Odlično za romantičen večer ob šumenjem reke Save pod zvezdnatim nebom.

Gostom je na voljo tudi savna (2 uri na dan) in skupen prostor z ognjiščem, kjer ob večerih zakurijo ogenj.

Obiščite Glamping Ribno Bled in uživajte v ponudbi aktivnosti, kolesarjenja in wellnessa. Plačilo najema glamping hišic lahko v letu 2021 opravite tudi s turističnimi boni. Več informacij o cenah najema glamping hišic >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
554 ogledov