Green Resort - Zeleno doživetje v Radljah ob Dravi

Datum objave
Kategorija
Statistika
10600 ogledov

V objemu reke Drave, gozdov in barvite Koroške Green Resort ponuja vse, kar v modernem svetu človek potrebuje, da se počuti povezanega z naravo, ter si s tem umiri tempo svojega življenja. V neposredni bližini naravnega kopališča so nameščene lesene glamping hiške, urejeno pa je tudi postajališče za avtodome. Odlične možnosti namestitev za družine in romantične pare.

V nagradni igri smo izžrebali dva srečna nagrajenca, ki bosta prejela oddih na Koroškem. Pod novico smo objavili imeni. Čestitamo!

Glamping hišice Green resort, ki navdušujejo

Lesene glamping hišice Green resort so postavljene v središče vodnega parka in spominjajo na stare lesene mline na vodi, ki so so nekoč obratovali na Dravi.

Klimatizirane hišice za do 4 osebe so izdelane iz lesa, okna in steklena vrata, ki se odpirajo v naravo, pa nam dajejo pridih romantike. Hiška v spodnjem delu vključuje zakonsko posteljo, v gornji etaži pa dodatno posteljo za 2 osebi. Privoščite si lahko okusen zajtrk, ki vam ga postrežejo na terasi vodnega parka.

»Luštne hiške« vabijo vse, ki želijo preživeti oddih v zeleni oazi, se želijo prebujati v miru in tišini ter občudovati sončni zahod v rahlem pozibavanju viseče mreže.

Za avanturiste - parkirišče za avtodome

Vsi, ki potujete s »hišami na kolesih«, se lahko ustavite v Vodnem parku in se namestite na lepo urejenem parkirišču za avtodome in si naredite nove plane za odkrivanje Koroške.

Na voljo je 13 parkirnih mest za avtodome ter popolna oskrba z elektriko, vodo in tudi možnostjo izpusta odpadnih voda. Gostom so na voljo tudi sanitarije, upravičeni pa so tudi do posebnega popusta na kopalno karto.

Super lokacija za kratek postanek ali pa za vikend uživanje ob vodi. Otroci bodo navdušeni!

Zelena doživetja graščaka Marenberškega

Za družinsko doživetje na Koroškem bo poskrbel grof Marenberški, ki vas bo popeljal v čas svojega vladanja, bivanja in delovanja v 13. stoletju. Skozi različne tematske produkte boste spoznali naravne, kulturne, rekreacijske in kulinarične kotičke njegovega posestva na povsem nov in privlačen pristop.

S pomočjo simpatičnega zemljevida se boste podali na pot novim dogodivščinam. Posebej bodo uživali otroci, saj so posamezne točke opremljene z različnimi zanimivostmi, kvizi, dejstvi in simpatičnimi liki, ki jih bodo popeljali v domišljijski in doživljajski svet vitezov, grofov in življenja v tistih časih. Nabirali bodo grofove točke, s katerimi si bodo prislužili posebno nagrado - spominsko sestavljanko. Vse točke in doživetja najdete na www.visitradlje.si.

Vodni park – prvo naravno kopališče v Sloveniji

Osvežitev ponuja naravno plavalno jezero, kjer za čistočo vode in njeno kakovost skrbijo naravni organizmi. Zaplavajte med lokvanji, skočite s pomola ali pa se predajajte sončnim žarkom na zeleni plaži.

Kopališče je primerno za plavalce, neplavalce, majhne otroke......za vse, ki radi preživljajo čas v naravi! Povzpnite se na opazovalnico in uživajte v razgledu, ali pa si oglejte edinstvene čistilne fontane našega biotopa.

V Vodnem parku se lahko zabavate vsak dan, čofotanje in skakanje s pomolov je tukaj dobrodošlo! Ob kopališču je urejeno igrišče za odbojko na mivki in nogomet, terasa lokala pa vabi, da si privoščite osvežitev in opazujete prekrasen sončni zahod.

Nudijo pester izbor hrane in pijače, otrokom pa so na voljo velika igrala, da lahko starši v miru spijejo kavico. Vsakodnevno vas bodo presenečali z bogato izbiro različnih burgerjev in raznih sladoledov.

Več o Green Parku Radlje ob Dravi > www.greenresort.si

Spisek nagrajencev

V nagradni igri, ki je potekala na naši spletni strani, smo izžrebali dva nagrajenca:

1. nagrada: Vikend paket v glamping hiškah Green Resort Radlje (datum 27. - 29.8.2021)

Barbara Barič, Rimske Toplice

2. nagrada: Brezplačna nočitev na parkirišču za avtodome + kopalne karte

Mojca Avbelj, Prevoje

Čestitamo! O koriščenju nagrade vas bomo obvestili po elektronski pošti.​

Datum objave
Kategorija
Statistika
10600 ogledov