Izšel je katalog Croatia's Best 2012 v slovenščini

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamping združenje Hrvaške je za slovenske ljubitelje kampiranja pripravilo katalog najboljših hrvaških kampov v slovenščini.

V mesecu aprilu smo na hitrem sestanku s predstavniki Kamping združenja Hrvaške predlagali, da njihov katalog najboljših hrvaških kampov prevedejo tudi v slovenščino. Naše mnenje je bilo, da si slovenski kampisti, ki v hrvaških kampih letno ustvarijo okoli 2,5 milijona nočitev, zaslužijo tako pozornost, ne pa da prebiramo kataloge le v angleščini in nemščini (v hrvaščini kataloga zaenkrat še ni!)Croatia's Best 2012.

Kamping združenje Hrvaške je našo prošnjo zelo resno upoštevalo in te dni že lahko prebiramo podatke o 41 najboljših hrvaških kampih tudi v slovenščini.

Katalog na 64 straneh vključuje tiste kampe, ki so za leto 2012 pridobili naziv "Croatia's Best 2012", za kar morajo izpolnjevati zahtevne pogoje. V kamping katalogu so navedeni podatki za vsak kamp, podroben opis storitev in infrastrukture, nekaj fotografij, GPS koordinate in vsi potrebni kontaktni podatki.

Katalog je že na voljo na predstavništvu Hrvaške turistične skupnosti na Gosposvetski ulici v Ljubljani ter tudi v večjih poslovalnicah AMZS.

Za naše obiskovalce pa smo pripravili 10 katalogov "Croatia's Best 2012", ki jih bomo razdelili med tiste, ki boste v spodnjem obrazcu pustili svoje podatke. Žrebanje bomo opravili 29. junija.