Kakšne novosti pripravljajo v kampih Lanterna, Istra, Ježevac in Padova

Datum objave
Kategorija
Statistika
7010 ogledov

Valamar pod svojo kamping blagovno znamko Camping Adriatic združuje 15 kampov v Istri, na otokih Krk in Rab ter v Dubrovniku. Preverili smo novosti, ki jih v svojih kampih pripravljajo za sezono 2020. V vseh kampih omogočajo popust na Avtokampi kamping kartico.

Kampirajte v najboljših kampih ob Jadranu, saj Valamar vključuje dva vrhunska petzvezdična kampa in kar sedem kampov kategoriziranih s štirimi zvezdicami. Prvi 5* je kamp Istra Premium Resort v Funtani in drugi kamp 5* je Krk Premium Resort, ki gostom nudi najvišje možje udobje in bogato dodatno ponudbo.

Večina njihovih kampov bo odprtih od sredine aprila do konca septembra, le kamp Krk se bo odprl že sredi marca, kamp Ježevac pa bo zaključil sezono, saj bo odprt vse do 7. novembra.

Odlična akcija na Avtokampi kamping kartico

Vsi Valamarjevi kampi gostom z našo kamping kartico nudijo dodatne popuste. Letošnja novost pa je akcijska cena kampiranja 2 oseb, ki velja v določenih kampih v nizki sezoni.

Klasičen popust, ki velja v vseh kampih čez celotno sezono:

> 7.5% popusta na redne cene oseb in parcel, v terminih od odprtja kampa do 2.7. in od 23.8. do zaprtja kampa, v glavni sezoni 2.7. - 22.8. je popust 5%

Akcijska cena v predsezoni:

> 18 € za 2 osebi + pes na parceli z vključeno elektriko (dodatne osebe doplačajo po rednem ceniku) v kampih Baška (bivši kamp Zablaće) in Škrila v terminih do 6.6. in po 6.9. 

> 20 € za 2 osebi + pes na parceli z vključeno elektriko (dodatne osebe doplačajo po rednem ceniku) v kampih Lanterna, Krk, Ježevac, Marina - Labin v terminih do 6.6. in po 6.9.

Kamping kartico brezplačno naročite tukaj >>

Popusti na zgodnje rezervacije najema mobilnih hišic

V kampih Valamar lahko uživate v odlični ponudbi najema mobilnih hišic, ki nudijo udobje apartmaja, saj so vse klimatizirane in opremljene s kuhinjo ter lastno kopalnico, glede na velikost pa nudijo dve ali celo tri spalnice.

Pred začetkom sezone so pripravili posebno akcijo s 15% popusta na zgodnjo rezervacijo najema mobilne hišice v njihovem izbranem  kampu v Istri in Kvarnerju. Akcijska ponudba velja samo do 3.2.2020!

Novosti v kampu Lanterna Premium Resort – Poreč

Kamp Lanterna je eden največjih kampov na Jadranu in v zadnjih letih so uredili več različnih tematskih naselji mobilnih hišic in glamping šotorov ter ponudbo prilagodili željam vse bolj zahtevnih gostov.

Je eden redkih kampov v Istri, ki gostom nudi ogrevane bazene, kar je dobrodošlo predvsem spomladi in jeseni. Del plaže je peščen, večinoma pa so prodnati zalivi. Lani so ob morju uredili sprehajalno pot, po celotnem kampu pa sedaj vodi označena kolesarska steza.

NOVO - romantično naselje ekskluzivnih mobilnih hišic Punto Blu Premium Village namenjenih parom. Gre za 30 hišic opremljenih v modernem stilu, ki bodo postavljene na hribčku, od koder je prekrasen pogled na celoten zaliv in sončne zahode. Ob hišicah bodo uredili prelivni bazen in prostor za sončenje in uživanje na ležalnikih.

Dodatno bodo v kampu uredili parcele opremljene z elektriko in vodo ter izboljšali wifi povezavo v delih kampa, kjer je bil sedaj slabši signal.

2. faza prenove kampa Istra Premium Resort – Funtana

Funtana je s prenovo kampa Istra dobila moderen kamp najvišje kategorije. Celotna ponudba je prilagojena družinam in vključuje bogat program animacije in kopanja v ogrevanih bazenih z morsko ali sladko vodo ter zunanji wellness.

Lani so preuredili levi del kampa, letos pa poteka prenova desnega - zahodnega dela kampa v bližini marine. Uredili bodo:

- nove kamping parcele

- prenova sanitarnega objekta v coni C

- nove mobilne hišice za 4 – 6 oseb, od katerih bodo nekatere imele na terasi lasten jacuzzi

- novi glamping šotori

- nova konoba Bokun s ponudbo tradicionalne hrvaške kulinarike in odličnih lokalnih vin.

Kamp Ježevac Premium Resort – otok Krk

Le 5 minut hoje iz centra mesta Krka leži kamp Ježevac. Po lanski ureditvi novih kamping parcel, nove tržnice in športnih objektov, bo letošnja glavna novost kampa Ježevac prenovljen sanitarni objekt. Saj ne, da bi bili obstoječi v slabem stanju, vendar so se standardi v zadnjih 10 letih spremenili in gostje si želijo še več prostora in modernejše materiale.

Od kampa Krk bo prevzel jesenski del sezone, tako da bo kamp odprt vse od 10. aprila do 7. novembra, kar bo dobrodošlo za obisk v času krompirjevih počitnic. Kamp ima dva manjša bazena, od katerih ima eden ogrevano vodo, odlično je poskrbljeno za otroke, saj imajo urejena igrišča, notranjo igralnico in animacijo.

Desni del kampa je namenjen gostom v mobilnih hišicah, ki so postavljene v terasah, tako da je z večine lep pogled na morje. V ponudbi so hišice za 2, 4 ali 6 oseb.

Kamp Padova Premium Resort – otok Rab

V zadnjih letih je kamp Padova dobil kar precej novosti, lani še dva bazena s toboganom, ki so se jih najbolj razveselili otroci. Kamp je priljubljen pri družinah, ker je plaža v kampu peščena, del kamping parcel pa je urejen tik ob plaži. Lokacija kampa je v bližini mesta Rab, do katerega je pol ure hoje ob morju, lahko pa se odločite tudi za taxi prevoz s čolnom.

NOVO – kamp Padova bo dobil nove parcele v bližini bazenov in nov centralni sanitarni objekt. Dodatno bodo na hribčku, od koder je lep pogled ne mesto, postavili nove moderne mobilne hišice. Za otroke bodo uredili nova igrala in večnamensko športno igrišče za nogomet in košarko.

Več informacij o ponudbi kampov Valamar dobite na spletni strani www.camping-adriatic.com, kjer lahko tudi opravite rezervacijo parcele, mobilnih hišic in glamping šotorov.

Datum objave
Kategorija
Statistika
7010 ogledov