Kamp Arena Grand Kažela – novo ime in nova ponudba

Datum objave
Kategorija
Statistika
3011 ogledov

Na skrajnem jugu Istre, v bližini Medulina leži kamp Kažela, ki bo v novi kamping sezoni dobil novo ime, prenovljene parcele in sanitarije, nove mobilne hišice in boljšo gostinsko ponudbo. Po novem bo celoten kamp urejen kot tekstilni in nudistično kampiranje ne bo več mogoče.

Kamp Arena Grand Kažela je bil že lansko sezono deležen prve faze prenove, ko so zgradili nove bazene, postavili moderne mobilne hišice, uredili novo recepcijo, animacijski del in izboljšali gostinsko ponudbo.

Celotna investicija bo v dveh letih presegla 22 milijonov evrov, z novo ponudbo pa še bolj želijo približati počitnice v kampu družinam z otroki, zato so tudi prenovili animacijo in jo prilagodili različni starosti otrok.

Gostom so sedaj na voljo trije različni modeli mobilnih hišic, ki so postavljene na velikih parcelah v bližini morja. Gre za prostorne mobilne hiške za 5 oseb z moderno notranjo opremo, kuhinjo in dnevnim prostorom, dvema spalnicama, dvema kopalnicama in prostorno teraso.

Kamp je dobil nov centralni del z dvema bazenoma in toboganom, prostorom za sončenje, lokalom, otroškim igriščem, prostorom za animacijo in večerne predstave. Tik ob mobilnih hišicah pa so odprli še 80 m dolg »infinity« bazen, kjer se predvsem odrasli lahko sprostijo v mirnem okolju in uživajo v ponudbi pijač bara ob bazenu.

Nove parcele, mobilne hišice in prenovljene sanitarije

Takoj po končani sezoni so v kampu Arena Grand Kažela zabrneli gradbeni stroji, saj bodo v kampu uredili 75 novih kamping parcel. Žal pa so se odločili, da levi del kampa iz nudističnega spremenijo v tekstilnega.

Nove parcele bodo prilagojene vse večjim avtodomom in počitniških prikolicam. Lokacija parcel bo v bližini morja, velike bodo 150 m2 ter opremljene z elektriko, vodo in odtokom.

Prenova bo obsegala tudi renovacijo vseh petih sanitarnih objektov, saj želijo dvigniti kvaliteto iz 2 na 4 zvezdice in slediti trendom preostalih modernih kampov iz Istre. Ene sanitarije bodo porušili in zgradili popolnoma nove, preostale štiri pa bodo prenovili.

Stare mobilne hišice, ki so še ostale po lanski prenovi, bodo zamenjali z novimi, vendar bodo tudi te postavljene na večjih parcelah, tako da jih bo na novo postavljenih še okoli 45. Gre za mobilne hišice za 5 oseb, ki so klimatizirane in bodo postavljene v bližini morja.

Prenove bo deležna znana restavracija Bilina, ki ima izredno lokacijo tik ob morju, prenovljen bo tudi športni center in bar Mediteraneo ob njemu. Prve računalniške predstavitve obeh novosti so v galeriji.

Akcijska ponudba kampiranja v Medulinu

Kamp Arena Grand Kažela bo v sezoni 2020 odprt od 9. aprila do 3. oktobra. Mobilne hišice lahko rezervirate z 10% popustom, ki ga nudijo na zgodnje rezervacije.

Akcija na kampiranje:

- za imetnika Avtokampi kamping kartice velja popust - 10% popusta na ceno osebe v terminu 9.4. - 16.6. & 5.9. - 3.10. ter 5% popust na ceno osebe v terminu 16.6. - 5.9. Min. bivanje 3 noči, popust velja max. za 4 osebe.

- posebna akcija kampa - 19 € - 2 osebi in psa na parceli Standard z elektriko - velja ob rezervaciji vsaj 2 nočitev v terminih 9.4. - 6.6. & 1.9. - 3.10.

Več informacij o ponudbi prenovljenega kampa Arena Grand Kažela dobite na www.arenacampsites.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
3011 ogledov