Kamp Arena Kažela v Medulinu z novostmi v sezono 2019

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Arena Kažela bodo gostom omogočili najem modernejših mobilnih hišic in uživanje ob bazenu s toboganom in igrali. Nova bo tudi recepcija in izboljšana animacija.

Kamp Arena Kažela je urejen na samem koncu Medulina. Gre za kombiniran kamp, kjer je prva polovica namenjena tekstilnim gostom, drugi del pa je urejen kot FKK kamp.

V obeh deli ob urejenih kamping parcelah nudijo tudi najem mobilnih hišic. Senca je po kampu zelo raznolika, saj imajo trije deli odlično senco, preostali del pa je večinoma na soncu.

Novosti v kampu Arena Kažela za kamping sezono 2019

V kampu Arena Kažela že kar nekaj let niso pripravili večjih novosti, zato bodo izboljšave dobrodošle. Kamp bo dobil povsem novo recepcijo in še lepši vhod.

Kampistom bo še vedno na voljo nekaj več kot 1.000 kamping parcel površine okoli 120 m2 in opremljenih z elektriko ter vodo.

Novost bo okoli 150 mobilnih hišic za 4 + 2 osebi. Gre za zelo moderne in prostorne mobilne hiške površine 30 in 37 m2, ki bodo opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo, dnevnim prostorom in veliko nadkrito teraso.

Za več udobja bodo v ponudbo dodali tudi dva nova bazena – centralni bazen s toboganom in otroškimi igrali, ki bo vključeval kar 600m2 vodnih površin. Ob njem urejen prostor z ležalniki in senčniki ter restavracija. Za ljubitelje udobja in bolj mirnega vzdušja pa bon a voljo tudi “infinity” bazen s površino 400m2. Obljubljajo tudi ponudbo wellnessa, vendar zaenkrat še ni znano, kaj točno bo vključevala.

Kamp Arena Kažela bo dobil tudi obogateno ponudbo otroške animacije in mini disko, dodali pa bodo tudi animacijo za odrasle, ki bo vključevala različne večerne plesne in gledališke predstave, kino in nastope artistov.

Kamp gostom nudi kar nekaj športnih aktivnosti od tenisa, odbojke na mivki, mini golfa, namiznega tenisa do potapljanja in surfanja. V okolici je kar nekaj kolesarskih poti in obmorska pot primerna za tek, 3km od kampa pa je urejen konjeniški center.

Več informacij o kampu Arena Kažela dobite na  www.arenacampsites.com