Kamp Belvedere pri Trogiru - 2 osebi kampirata že za 20 €

Datum objave
Kategorija
Statistika
9208 ogledov

Kamp Belvedere - Seget Vranjica leži le 5 km od kraja Trogir in sodi med najboljše kampe v Dalmaciji. Goste navduši z lepim pogledom na morje, otroci radi uživajo v bazenih in animaciji. Pripravili so akcijsko ponudbo za imetnike kamping kartice.

Kamp Belvedere je bil v zadnjih letih temeljito prenovljen in ob terasastih parcelah za kampiranje nudijo tudi najem mobilnih hišic in apartmajev. Lega kampa, ki je odprt od sredine aprila do sredine oktobra, gostom nudi lep pogled na morje in otoke Čiovo, Šolta in Drvenik Veli.

AKCIJA za imetnike Avtokampi  kamping kartice - od 15.8. do zaprtja kampa (predvideno 22.10.) nudijo posebno ceno kampiranja - 2 osebi na parceli z vključeno elektriko + pes kampirajo že za 20 € na noč. Akcijska cena velja na vseh tipih parcel, tudi tistih z vodo in odtokom. Doplačilo je turistična taksa in prijava.

Kamping parcele v kampu Belvedere - Trogir so senčne in velika večina jih ima pogled na morje, saj so urejene v terasah. po prenovi ob elektriki omogočajo tudi priklop na vodo in odtok, kar z veseljem uporabijo gostje z avtodomi in počitniškimi prikolicami. Štirje sanitarni objekti so popolnoma prenovljen in prilagojeni otrokom ter invalidnim osebam.

V bližini bazenov lahko najamete mobilno hišico za 4+2 osebi, ki so opremljene z dvema spalnicama. Nove pa so prestižne mobilne hišice Adria, ki so postavljene v prvi vrsti ob morju. Vse hišice so opremljene z dvema spalnicama, lastno kopalnico, dnevnim prostorom s kuhinjo in veliko nadkrito teraso s pogledom na morje.

V sklopu kampa nudijo tudi najem prenovljenih apartmajev, ki omogočajo udobno nastanitev za 2, 4 ali 6 oseb.

Plaža v kampu je kombinacija prodnato / peščene in betonirane plaže, v bližini kampa je tudi lep prodnat zaliv. Ker so v kampu dobrodošli tudi kužki, ki so dovoljeni tudi v mobilnih hišicah in apartmajih, imajo tudi urejeno pasjo plažo.

Zabava za otroke in odrasle

V kampu Belvedere bodo poskrbeli, da se bodo otroci zabavali na prenovljenih otroških igriščih ali v lani zgrajenih zunanjih bazenih. V poletnih mesecih v sklopu otroške animacije organizirajo starosti otrok prilagojene igre, telovadbo v vodi, plesne delavnice, ob večerih pa mini disco in ogled risank.

Odraslim nudijo različne oblike aktivnosti od vodne aerobike, plesnih vadb do nordijske hoje, fitnesa in tenisa. Odločite se lahko za najem električnih koles s katerim se lahko zapeljete po poti ob morju do Trogira in otoka Čiovo.

V kampu je tudi lepo urejena restavracija z dalmatinsko in italijansko hrano, športni bar in lokal na plaži.

Več informacij o kampu Belvedere pri Trogiru dobite na spletni strani, kjer lahko uredite tudi rezervacijo - www.vranjica-belvedere.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
9208 ogledov