Kamp Cavallino – Benetke vabi na jesensko in zimsko kampiranje ob peščeni plaži

Datum objave
Kategorija
Statistika
10632 ogledov

Malce pred Benetkami, samo 2 uri in pol vožnje iz osrednje Slovenije, je na polotoku Cavallino urejenih veliko kampov. V kampu Cavallino - Baia Holiday so letos odprli nov wellness center, zato so se odločili podaljšati sezono do 10. januarja.

Kamp Cavallino sodi med najboljše kampe v Italiji. Poleti razvaja z odlično ponudbo bazenov in lepo peščeno plažo, izven glavne turistične sezone pa je priljubljena destinacija za kolesarjenje po beneški laguni, ki se nahaja tik za kampom. Zanimivo je kolesarjenje po novi kolesarski poti via Pordelio, ki je urejena nad samo laguno. Zaenkrat sicer samo dobre 3 km, v naslednjih letih pa bodo povezali Cavalino in kraj Punta Sabbioni.

Kar s kolesom se lahko odpeljete tudi do sistema vojaških utrdb Via dei Forti ali pa do turistično znane plaže Lido di Jesolo (10 km) in do pristanišča za ladjico - vaporeto in na ogled Benetk ter otokov Murano in Burano – vstopna točka za ladjico je 6 km od kampa.

Kamp Cavallino - kolesarjenje - Avtokampi.si

NOVO  - Wellness Panta Rei Spa - Cavallino

Letos avgusta je bil v sklopu kampa Cavallino odprt velik (1.840 m2) Panta Rei Spa, ki vključuje notranji bazen z masažnim delom, savne (finska in turška), prostor za sproščanje, nudijo pa tudi različne masaže in lepotne tretmaje.

Uporaba wellnessa je ob doplačilu in sicer je cena samo kopanja v bazenu za 2 uri 5 €, uporabauporaba bazena in savn pa 17 €.

Krompirjeve počitnice v kampu Cavallino

Kamp Cavallino omogoča kampiranje na urejenih parcelah in najem mobilnih hišic. Termini ob koncu oktobra so turistično že zelo mirno, tako da priporočamo obisk za slovenske krompirjeve počitnice. Brez gneče se boste sprehajali po več kilometrov dolgi peščeni plaži, šli v miru na ogled Benetk in uživali v pogledu na številne ptice v beneški laguni, ki iz severa pridejo sem preživeti zimo.

Akcijska cena jesenskega kampiranja

V kampu Cavallino do 2.11. 2021 v primeru min. 3 nočitev nudijo 20% popust na Avtokampi kartico za kampiranje na parcelah v coni B, tako da cena za 2 osebi pride 20 €.

Kamp je v oktobru pripravil posebno ceno v primeru kampiranja za min. 7 noči, ki velja za parcele Holiday Park – 2 osebi + otroci mlajši od 6 let in pes – cena 22 €.

Najem mobilne hišice za krompirjeve počitnice

V kampu Cavallino omogočajo najem številnih različnih mobilnih hišic za 2 – 6 oseb, ki so opremljene z lastno kuhinjo in kopalnico, s klimatsko napravo pa je omogočeno tudi ogrevanje.

Cene najema mobilne hišice v terminu 23. do 30.10. stane od 500 € (vključen strošek klime in rezervacije, doplačilo za posteljnino in brisače)

Zimsko kampiranje v Cavallinu od 2. novembra do 10. januarja

Od 2. novembra naprej bodo veljale »zimske cene« kampiranja in najema mobilnih hišic, dodatno nudijo gostom kampa 10% popust na wellness storitev.

Cene kampiranja za 2 osebi so v novembru od 26 €, preverili pa smo tudi ceno kampiranja v novoletnem terminu 30. december – 2. januar, ko stane kampiranje za 2 osebi 32 € na noč.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe pa v novoletnem terminu stane od 94 € (že vključuje klimatsko napravo, brisače, posteljnino).

Več o kampu Cavallino in rezervacije namestitev uredite na spletni strani - www.campingcavallino.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
10632 ogledov