Kamp Galeb – kampiranje za 18 €, na mobilne hišice do 20% popust

Datum objave
Kategorija
Statistika
1039 ogledov

Kamp Galeb je poznan po lepi peščeni plaži. Leži ob robu dalmatinskega kraja Omiš, ki je obdan s hribi in izlivom reke Cetine v morje.

Kamp Galeb tako nudi možnost pohodništva in kolesarjenja, lahko se odločite za rafting na Cetini ali pa vožnjo po jeklenici (zipline), ki vas popelje nad samo reko.

Priporočamo tudi ogled starega dela Omiša s tržnico, najlepši pogled pa je s trdnjave nad mestom. Lokacija kampa je primerna tudi za ogled mesta Split, ki je oddaljen pol ure vožnje.

Kampiranje 2 oseb že za 18€ na noč

V kampu Galeb imajo na levi strani urejene kamping parcele, katerim dobro senco dajejo visoka drevesa. Parcele so opremljene z elektriko in vodo, pred leti pa so prenovili tudi osrednji sanitarni objekt. Nekaj parcel v prvi vrsti ob morju je urejenih na sami plaži.

Za otroke je urejeno otroško igrišče, poleti deluje center za surfanje, na sami plaži pa je tudi lokal in restavracija. Plaža v kampu je peščena in otroci v pesku radi iščejo številne majhne školjke. Ob lokalu na plaži je tudi manjši bazen, namenjen predvsem otroški zabavi.

AKCIJA na kamping kartico - 18 € za 2 osebi + psa na parceli v coni B z elektriko v terminih 1.1. - 6.7. & 1.9. - 31.12. Za kampiranje v coni A je doplačilo 7 – 8 €. V terminih 6.7. - 10.7. & 17.7. - 31.8. je popust 5% na ceno osebe.

Najem mobilne hišice za 4 ali 6 oseb

Desni del kampa in območje pri recepciji je namenjeno gostom v mobilni hišicah. Tiste v prvih dveh vrstah ob morju imajo na terasi tudi lasten jacuzzi, so pa opremljene s tremi spalnicami za dve osebi, dodatno pa se lahko v dnevnem prostoru uredijo še pomožna ležišča.

V zadnjih vrstah kampa omogočajo najem manjših mobilnih hišic za štiri osebe, ki imajo dve spalnici. Vse hišice so klimatizirane in imajo lastno kuhinjo ter kopalnico.

Akcija - v terminih 8.5. – 25. 5. nudijo 20% popust na najem mobilnih hišic v primeru min. 2 nočitev – cena najema že manjših hišic že od 45 € oz. večjih že od 52 €.

Imetnikom naše kamping kartice v terminu 4. – 10. 7. nudijo posebno akcijo bivate 6, plačate samo 4 nočitve in brezplačno čiščenje hišice, v ostalih terminih pa popust 5%.

Več informacij o akciji in samem kampu Galeb v Omišu dobite na www.kamp.galeb.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
1039 ogledov