Istra Premium Camping Resort - bazeni, igrala, animacija in akcija na kamping kartico

Datum objave
Kategorija
Statistika
7830 ogledov

Funtana je dve leti nazaj dobila enega najboljših kampov na Jadranu. Kamp Istra Premium Resort z bogato ponudbo igral, animacije in bazenov z ogrevano vodo vabi družine na počitnice. Lahko se odločite za kampiranje ali pa najem mobilnih hišic ali glamping šotorov. Lokacija je odlična za sprehode in kolesarske izlete ob morju. AKCIJA na kamping kartico - dve osebi kampirata že za 41 €.

Kamp Istra Premium Resort smo obiskali med prvomajskimi počitnicami (fotogalerija), ko je bila več kot polovica gostov iz Slovenije.

Nekaj avtodomov, večina pa kar v mobilnih hišicah, saj so imeli ugodno ceno najema. Veliko gostov je imelo s seboj kolesa (sicer se jih lahko najamete tudi v kampu), saj je Funtana odlično izhodišče za kolesarjenje po tem delu Istre.

V kampu so se potrudili, da lahko vse potrebne teste za vrnitev domov gostje po ugodnejših cenah opravijo kar v kampu - hitri testi 100 kun, PCR testi 375 kun.

Z veseljem pa lahko sporočimo, da smo se dogovorili za dodatno akcijsko ponudbo kampiranja v maju in juniju z Avtokampi kamping kartico. Več o paketni ceni kampiranja 2 oseb preberite spodaj, kamping kartico za letošnjo sezono pa brezplačno naročite na spletu in takoj dobite na mail.

Kamping parcele, mobilne hišice, glamping šotor

Če iščete malce bolj moderen kamp, ki od aprila do oktobra omogoča kopanje tudi v bazenih z ogrevano vodo na 26 °C, številna igrala, športna igrišča in animacijo, potem bo Istra Premium Camping Resort***** prava počitniška lokacija, zaradi bližine pa ga lahko obiščete tudi samo za vikend.

Lokacija kampa je tik ob kraju Funtana, kjer so na polotoku na peščeni ali travnati površini uredili kamping parcele opremljene z elektriko in vodo, nekatere pa imajo tudi odtok, lasten žar in pergolo. Ob parcelah so moderno urejene sanitarije, prilagojene tudi otrokom, pralnica perila, tuši za pse ... Nekatere sanitarije imajo ob objektih tudi manjša otroška igrišča.

Na južnem delu kampa je veliko mobilnih hišic postavljenih na terasah, tako da ima večina pogled na morje. Gre za moderno urejene hišice, opremljene z velikimi terasami, ležalniki, vsaka hišica ima svoj žar, dve kopalnici, dve ali celo tri spalnice ter popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem. V določenih hišicah so ob doplačilu dovoljeni tudi psi.

Najbolj prestižnih je pet mobilnih hišic na vrhu hriba - Bella Vista Deluxe Camping Villa. Gre za dvojne hišice z veliko teraso, pred njo pa lastni bazen z ogrevano vodo. Odločite se lahko tudi za najem mobilne hišice z jacuzzijem ali pa za hišice v prvi vrsti ob morju. Nekaj mobilnih hišic je tudi manjših namenjenih parom in opremljenih z eno spalnico.

Na koncu polotoka je prostor namenjen glamping šotorom. Letos so celoten prostor še lepše uredili, šotore pa bo možno najeti od sredine maja naprej. Na voljo so večji šotori za 4 – 6 oseb, slovenskih proizvajalcev Adria in Big Head, ki so opremljeni z lastno kuhinjo in kopalnico, ter manjši šotori za pare, ki pa imajo samo spalni del in manjšo teraso.

Bazeni, animacija, aktivnosti za celo družino

Spomladi in jeseni v kampu Istra Premium privabijo goste predvsem s ponudbo bazenov z ogrevano vodo. Najprej odprejo 25 metrski plavalni bazen in otroški bazen z igrali za najmlajše. Čeprav je bilo ozračje med prvomajskimi počitnicami še hladno, pa je bila voda v bazenu prijetno topla.

Predvidoma sredi maja bodo odprli tudi dodatne bazene s tobogani in večjimi vodnimi igrali. Ob bazenih je tudi wellness center s finsko savno in masažami, vendar pa je odprtje odvisno od ukrepov.

V slopu recepcije je tudi velik animacijski prostor, kjer so igrala prilagojena starosti otrok. Poskrbljeno je za varnost, da je število otrok omejeno, se pa lahko zabavajo pri igri namiznega tenisa, biljarda ali ročnega nogometa. V kampu imajo tudi zunanja igrišča za nogomet, košarko, odbojko na mivki in namizni tenis, ob večerih pa je čas za igro mini golfa, saj je igrišče osvetljeno in urejeno v istrskem stilu.

Otroci radi obiščejo veliko otroško igrišče z lesenimi igrali, ki je urejeno v bližini osrednje restavracije, kjer je tudi velik trg in trgovina. Čez celo leto je v kampu odprta tudi pekarna.

Okoli polotoka je ob morju urejena sprehajalna pot, ki je primerna tudi za tek, za družinsko kolesarjenje pa priporočamo izlet na sladoled v Poreč ali Vrsar. Celotna trasa je ločena od prometnih cest, tako da je zelo varno tudi za otroke.

Akcija kampiranja z Avtokampi kamping kartico

Cene namestitev v kampu Istra Premium resort so nekoliko višje, saj je v ceno vključeno tudi kopanje, celotna animacija in uporaba športnih igrišč.

Veseli smo, da lahko imetnikom naše kamping kartice do 1.7. 2021 ponudimo paketno ceno kampiranja 2 oseb na parcelah tipa Marina Comfort, ki so urejene  v bližini bazenov in športnega centra. Cena vključuje  - 2 osebi, parcelo Marina Comfort z elektriko in vodo ter psa:

> termini od 5.6. do 18.6. – paketna cena je 41,60 € (redna cena od 62 €)

> termini od 18.6. do 1.7. – paketna cena je 51,20 € (redna cena od 75 €)

Za kampiranje na ostalih parcelah ob morju nudijo 7,5% popusta, v terminih glavne sezone pa 5% popusta na ceno osebe in parcele.

Otroci stari do 5 let kampirajo brezplačno, od 5 – 12 let pa imajo brezplačno bivanje do 18.6. oz. od 22.8. naprej.​Cene najema mobilnih hišic in glamping šotorov.

Cene najema mobilnih hišic in glamping šotorov

Če si želite bolj udobne počitnice in namestitve v naravnem okolju, potem boste izbrali klimatizirane mobilne hišice ali glamping šotore. Cene se med sezono spreminjajo glede na povpraševanje.

> mobilne hišice za dve osebi stanejo od 75 €, večje hišice za 4 – 6 oseb pa od 80 €

> najem glamping šotora za 2 osebi stane od 70 €, za 4 – 6 oseb pa od 120 €

Več informacij o ponudbi kampa Istra Premium Resort dobite na > www.camping-adriatic.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
7830 ogledov