Kamp Jezera Lovišća - otok Murter pripravlja novosti za novo kamping sezono

Datum objave
Kategorija
Statistika
7180 ogledov

Kamp Jezera Lovišća sodi med večje kampe na otoku Murter, ki se lahko pohvali z veliko sence borovcev, prostorom za kampiranje tik ob morju, prodnato plažo in manjšo marino s privezi za čolne. Takoj po zaprtju kampa so zavihali rokave in že pričeli z deli in prenovo kampa.

Kamp Jezera Village - otok Murter - Avtokampi.si

Če iščete ravno prav velik kamp v Dalmaciji z urejenimi senčnimi parcelami ob morju in prodnati plaži, kjer so sanitarije že bile prenovljene, za otroke pa imajo tudi nekaj igral in aquapark v morju, potem bo kamp Jezera Lovišća - Murter - prava izbira.

Lansko leto je upravljanje tega kampa prevzelo podjetje Hadria, ki upravlja tudi odlična kampa Straško na Pagu in Omišalj na Krku.

Lokacija kampa Jezera Lovišća je 2 km od kraja Tisno in do njega pelje novo urejena obmorska pot. Priporočamo izlet na lepe plaže na zahodni strani otoka npr. Slanica ali Podvrške. Kamp je odlično izhodišče tudi za izlete s čolnom, zato imajo tudi urejene priveze za čolne.

Ob urejenih kamping parcelah pa imajo v kampu Jezera Village na voljo tudi najem mobilnih hišic, apartmajev in sob. Za športne navdušence so urejena igrišča za tenis, košarko in namizni tenis, v kampu sta tudi trgovina in restavracija.

Po novem možne tudi rezervacije parcel

Kamp Jezera Lovišća bo v zimskem času dobil kar nekaj novosti. Objavili so tudi fotografije prenove, kjer je vidno, da potekajo dela na ureditvi parcel in marine.

Po novem bodo parcele razdeljene na tri dele - Premium ob morju, Gold v sredini kampa in Standard neparceliran del. Povsod bo možen priklop na elektriko, ureja se tudi voda in odtoki, izboljšujejo kvaliteto interneta. Objavljamo začasen zemljevid nove ureditve parcel.

Do sedaj rezervacij parcel niso sprejemali, za sezono 2023 pa je to možno in ob rezervaciji je potrebno plačati 30% akontacije, ki se potem odšteje od končnega računa. V kampu so nam povedali, da bodo vsakomur pomagali pri izboru parcele. Običajno so častniki čolnov na parcelah pri marini, večina kampistov iz Slovenije pa je na desni strani kampa.

Še vedno omogočajo tudi pavšal, cena sezonskega najema kamping parcele pa je od 3.500  do 4.500 € (odvisno od lokacije).

V marino bodo pripeljali elektriko in vodo, za večjo varnost bodo dodali še nekaj varnostnih kamer, dodatno bodo uredili prostor za parkiranje prikolic za čolne.

V kampu bodo postavili nekaj novih mobilnih hišic - do sedaj so bile na voljo samo hišice od agencije Gebetsroither in privatnih lastnikov, prenovili bodo tudi apartmaje za 3 in 6 oseb.

Ker je vsako leto več gostov s kužki, bodo dodatno uredili pasjo plažo, prenove pa bo deležna tudi recepcija.

Cene kampiranja in akcija na Avtokampi kartico

Cena kampiranja v glavni sezoni, ki traja od 24.6. do 9.9., je za 2 osebi na parceli v prvi vrsti ob morju 58 € + taksa, v bližini morja bo cena 53 € in na parceli v osrednjem delu 48 € in na neparceliranem delu 44 €. Doplačilo za otroka (4-12 let) je 7,30 €, doplačilo za psa pa je 8,50 €.

Lahko pa se pohvalimo, da bodo imetniki Avtokampi kartice imeli v sezoni 2023 posebno ceno kampiranja, ki bo veljala v terminih od 21.4. do 15.6. & 15.9. – 7.10. Takrat bo cena za 2 osebi, psa in parcelo Gold ali Standard z elektriko samo 21 € + taksa.

V preostalih terminih pa na kamping kartico nudijo 5% popust na ceno osebe v primeru min 5 nočitev.

Več o kampu Jezera Lovišća > www.jezeravillage.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
7180 ogledov