Kamp Kovačine vabi na družinsko kampiranje na otok Cres

Datum objave
Kategorija
Statistika
7201 ogledov

Kamp Kovačine je objavil cene za sezono 2023 in akcijske ponudbe za novo kamping sezono, ki se bo pričela e 31. marca. Gre za odličen kamp z veliko sence borovcev in oljk ter lepo peščeno plažo. Preverite, v katerih terminih lahko na Cresu ceneje kampirate ali najamete mobilno hišico.

Kampiranje ob peščeni plaži

Kamp Kovačine je od centra mesta Cres oddaljen je 20 minut hoje po lepo urejeni obmorski sprehajalni poti. Kamp je zelo priljubljen pri družinah, saj ima peščeno plažo, v gornjem delu kampa pa tudi dva bazena z ogrevano vodo. Manjši del kampa (desni del) je namenjen tudi nudističnemu kampiranju.

V kampu Kovačine so psi zelo dobrodošli - ima urejeno plažo za pse, pri sanitarijah so urejeni pasji tuši, dodatno pa imajo tudi ograjeno igrišče za pse.

Kampiranje omogočajo na parcelah pod borovci ali v nasadu oljk. Največ sence je na levem delu kampa, kjer je potrebno že zgodaj poskrbeti za rezervacijo parcele. Večina parcel je opremljenih z elektriko in vodo, za šotoriste pa so odlična izbira terasaste parcele ob plaži, kjer sicer ni možno parkirati avtomobila na parceli, je pa zato najlepši pogled na morje.

Peščena plaža je lepo urejena, na delu je tudi nekaj sence, za otroke pa je urejen aquapark z napihljivimi igrali in skakalnico za skoke v vodo. Pohvalno je, da imajo za invalidne osebe lepo urejene dostope do plaže in tudi dvigalo za spuščanje invalidov v morje. Na več mestih, ki so lepo označena, je dovoljeno kopanje psov. V bližini plaže je v senci urejeno otroške igrišče in prostor za animacijo.

Sanitarije v kampu so urejene, na voljo so otroške sanitarije in pralnica perila,  imajo pa tudi prostor za oskrbo avtodomov,  polnilnico plina, najem hladilnikov, v manjši marini omogočajo priveze čolnov.

Za športnike so na voljo igrišča za košarko in odbojko, v kampu deluje potapljaški center, omogočajo izposojo SUP desk in kajakov, teniška igrišča pa so urejena ob bližnjem hotelu. V kampu imajo tudi zdravstveno ambulanto, kar je pomembna informacija za družine z majhnimi otroki.

Cene kampiranja - kamp Kovačine >>

Najem mobilnih hišic na Cresu

V kampu Kovačine omogočajo tudi najem mobilnih hišic. Najboljšo pozicijo imajo večje mobilne hišice Family Superior (32 m2) za 4 - 6 oseb, ki so postavljene v borovem gozdičku na levi strani kampa (20 - 100m od morja). Te mobilne hišice imajo dve spalnici, dve kopalnici, kuhinjo z dnevnim prostorom in urejeno teraso pred hišico.

V bližini teh hišic so tudi nekoliko manjše hišice za 4+2 osebi s površino 21 ali 24 m2, ki so za razliko od večjih opremljene z eno spalnico.

V osrednjem delu kampa so na voljo tudi mobilne hišice za 2 + 2 osebi in pa hišice za pare. Kljub temu, da so nekoliko manjše, imajo vse hišice svojo kopalnico in opremljeno kuhinjo, zakonsko posteljo in dodatna ležišča v dnevnem prostoru.

Nekaj mobilnih hišic je postavljenih tudi v nudističnem delu kampa. Ker gre za kamp prijazen do kužkov, so ti seveda dovoljeni tudi v mobilnih hišicah.

Cene najema mobilnih hišic preverite tukaj >>

Cenejše kampiranje in najem mobilnih hišic​ v Kovačinah

Cene kampiranja v kampu Kovačine bodo v sezoni 2023 nekoliko višje, kar je posledica podražitev energentov. V glavni sezoni, ki je sicer kratka in traja samo od 29.7. do 18.8., bo cena kampiranja za 2 odrasli osebi in 2 otroka brez dodatnih popustov 70,90 €, na parceli v prvi vrsti ob morju pa 76,90 €, kar je za približno 7% več kot lansko leto.

V kampu Kovačine priporočamo, da izkoristite popuste, ki jih kamp nudi in tudi povračilo stroška nakupa trajektne karte:

Imetniki naše Avtokampi.si kamping kartice imajo v kampu Kovačine čez celo sezono 10% popust na ceno osebe. Kamping kartico pokažete na recepciji kampa ob sami prijavi in prejeli boste omenjeni popust.

Povračilo stroška trajektne karte > za vse, ki boste v kampu preživeli vsaj 11 noči, boste dobili povrnjen strošek enosmerne trajektne karte za otok Cres, v primeru bivanja daljšega od 18 noči, pa povrnejo povratno trajektno karto. Akcija velja tako za kampiranje kot tudi za mobilne hišice čez celo sezono, ob prijavi je samo potrebno dati trajektno karto, zato jo ob vstopu na trajekt shranite.

Bivate 7, plačate 6 & 14=12 > v terminih izven glavne sezone 31.3. do 1.7. & 2.9. do 22.10. boste v primeru tedenskega bivanja prejeli eno nočitev brezplačno oz. v primeru štirinajstdnevnega bivanja kar dve nočitvi.

10% popust na najem mobilne hišice > rezervirajte mobilno hišic do 31. januarja 2023 in prejeli boste dodaten 10% popust na zgodnjo rezervacijo.

Več informacij o ponudbi kampa in rezervacije parcel ter mobilnih hišic lahko uredite na www.camp-kovacine.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
7201 ogledov