Kamp Kovačine vabi na družinsko kampiranje na otok Cres

Datum objave
Kategorija
Statistika
7016 ogledov

Družine imajo rade kampe, ki nudijo lepo urejeno plažo in veliko sence na parcelah. Kamp Kovačine na Cresu je zelo priljubljen, saj sodi med najbolje urejene kampe na Hrvaškem. Preverili smo, v katerih terminih lahko na Cresu kampirate ceneje!

Kampiranje ob peščeni plaži

Kamp Kovačine ima lepo urejeno peščeno plažo, predvsem parcele na levi strani kampa in ob morju imajo veliko sence. Manjši del kampa je namenjen tudi nudističnemu kampiranju.

V kampu Kovačine so psi dobrodošli - ima urejeno plažo za pse, pri sanitarijah so urejeni pasji tuši, dodatno pa imajo tudi ograjeno igrišče za pse. Letos so dobili tudi nagrado s strani angleškega kamping kluba Alan Rogers kot "Dog friendy" kamp.

Kampiranje omogočajo na parcelah pod borovci ali v nasadu oljk. Večina parcel je opremljenih z elektriko in vodo, za šotoriste pa so odlična izbira terasaste parcele ob plaži, kjer sicer ni možno parkirati avtomobila na parceli, je pa zato najlepši pogled na morje.

Peščena plaža je lepo urejena, na delu je tudi nekaj sence, za otroke pa je urejen aquapark z napihljivimi igrali in skakalnico za skoke v vodo. Pohvalno je, da imajo za invalidne osebe lepo urejene dostope do plaže in tudi dvigalo za spuščanje invalidov v morje. Na večih mestih, ki so lepo označena, je dovoljeno kopanje psov. V bližini plaže je v senci urejeno otroške igrišče in prostor za animacijo.

Novost v kampu Kovačine sta dva bazena v gornjem delu kampa, ki sta ogrevana, tako da je možno kopanje tudi ob hladnejših dneh. Otroški bazen je dodatno opremljen s toboganom.

Sanitarije v kampu so urejene, na voljo so otroške sanitarije in pralnica perila,  imajo pa tudi prostor za oskrbo avtodomov,  polnilnico plina, najem hladilnikov, v manjši marini omogočajo priveze čolnov.

Za športnike so na voljo igrišča za košarko in odbojko, v kampu deluje potapljaški center, omogočajo izposojo SUP desk in kajakov, teniška igrišča pa so urejena ob bližnjem hotelu. V kampu imajo tudi zdravstveno ambulanto, kar je pomembna informacija za družine z majhnimi otroki.

Cene kampiranja - kamp Kovačine >>

Najem mobilnih hišic na Cresu

V kampu Kovačine omogočajo tudi najem mobilnih hišic. Najboljšo pozicijo imajo večje hišice za 4 - 6 oseb, ki so postavljene v borovem gozdičku na levi strani kampa (20 - 150m od morja). Te mobilne hišice imajo dve spalnici, kopalnico, kuhinjo z dnevnim prostorom in urejeno teraso pred hišico.

V osrednjem delu kampa so na voljo tudi mobilne hišice za 2 + 2 osebi in pa hišice za pare. Kljub temu, da so nekoliko manjše, imajo vse hišice svojo kopalnico in opremljeno kuhinjo, zakonsko posteljo in dodatna ležišča v dnevnem prostoru.

Nekaj mobilnih hišic je postavljenih tudi v nudističnem delu kampa. Ker gre za kamp prijazen do kužkov, so ti dovoljeni tudi v hišicah.

Cene najema mobilnih hišic preverite tukaj >>


Cenejše kampiranje in najem mobilnih hišic​

Imetniki naše Avtokampi.si kamping kartice imajo v kampu Kovačine čez celo leto 10% popust na ceno osebe. Kamping kartico pokažete na recepciji kampa ob sami prijavi in prejeli boste omenjeni popust.

AKCIJA - 20% popust na najem mobilnih hišic v avgustu:

> mobilne hiške tipa FAMILY za 4+2 osebi za  bivanje v terminu od 10.08. do 31.08. - cena od 114 € do 138 € odvisno od termina

> mobilne hiške tipa TWIN za 2 osebi za bivanje v terminu od 17.08. do 31.08. - cena od 74 € do 81 €

Čez celo sezono vam za neprekinjeno bivanje vsaj 11 noči povrnejo strošek enosmerne trajektne karte za otok Cres, oz. v primeru min. 20 nočitev, vam povrnejo stroške povratne trajektne karte.

V terminih 3.4. – 4.7. & 5.9. -25.10. boste za 7 nočitev na kamping parceli ali najem mobilne hišice plačali le 6 nočitev oz. 14=12.

Če boste najeli mobilno hišico, potem pohitite z rezervacijo, saj do 31.1. nudijo dodaten 7% popust.

Več informacij o ponudbi kampa in rezervacije parcel ter mobilnih hišic lahko uredite na www.camp-kovacine.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
7016 ogledov