Novosti v kampu Lanterna Premium pri Poreču

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Lanterna Premium se odpira v četrtek, 14. aprila. V kampu so pripravili velikonočni animacijski program, odprti pa bodo tudi bazeni z ogrevano vodo. Kamp Lanterna se lahko z odlično ponudbo za družine, velikim animacijskim in športnim centrom, ki vključuje tudi skate park, peščeno plažo v osrednjem zalivu, skozi kamp pelje kolesarska pot...

Kamp Lanterna Premium med 158 najboljših kampov v Evropi

Valamarjevi Premium kampi gostom nudijo najbolje, kar lahko ponudijo kampi ob Jadranu. Kar štirje kampi: Lanterna Premium, Istra Premium, Krk Premium in Baška Premium je nagrajenih z oznako ADAC Superplatz, kar pomeni najvišje priznanje za kvaliteto v evropskem kamping turizmu, ki ga je za sezono 2022 prejelo le 158 kampov.

Kamp Lanterna Premium je tudi prejemnik nagrade Naj kamp Adria in številni kampisti se radi vračajo, saj kam nudi ogromno dogajanja. Za otroke so na voljo številna igrala, odlična animacija, predvsem spomladi in jeseni pa je kamp zanimiv tudi zaradi ogrevanih bazenov (26 - 28 °C) s tobogani.

V zadnjih letih so kamp Lanterna precej prenovili in ga uredili tako, da združuje več različnih ponudb in možnosti nastanitev znotraj resorta. Kampistom je namenjen osrednji in levi del kampa, kjer so urejene parcele z elektriko in vodo.

Imajo tudi veliko mobilnih hišic - izpostavljamo hišice Maro Premium Village, ki so namenjene družinam z majhnimi otroki. Ob hišicah so uredili zanimiva igrala in bazen z manjšim toboganom ter ogrevano vodo. Odločite se lahko tudi za počitnice pod platnom velikih glamping šotorov, ki jih najdemo v bližini morja, druga lokacija pa je blizu gornjih bazenov.

Osrednji del plaže ima mivko, tako da je priljubljen pri dužinah z majhnimi otroki. Preostala plaža ima več prodnatih zalivov, na koncu kampa pa je urejena tudi pasja plaža. Vzdolž obale je urejena sprehajalna in kolesarska pot.

Lanterna ima dva bazenska kompleksa - starejši je ob morju, novejši bazeni z ogrevano vodo pa so urejeni v gornjem delu kampa. Tam so tudi večji in manjši tobogani, gusarska ladja in vodna igrala za namlajše.

V kampu imajo številne restavracije, dve veliki trgovini, lokale ob morju in poseben sistem Valfresco Direk, ko lahko kar preko spleta naročite hrano, ki vam jo dostavijo na parcelo.

Velika noč v kampu Lanterna Premium

Cene kampiranja ob odprtju kampa so zelo ugodne in dve osebi lahko z našo kamping kartico kampirata že za 20 € na noč, kar vključuje tudi parcelo comfort z elektriko in psa ter velja do 31.5.

Cene najema mobilnih hišic so z 20% popustom ob predhodni rezervaciji na spletu - cene hišice za 4 osebe pa že od 52,50 €

Ob odprtju kampa, 14.4., bodo odprli tudi nekaj bazenov, ki imajo ogrevano vodo:

- bazen v naselju mobilnih hišic Maro

- bazeni Aquamar - spodnji del bazenov

- bazen v novem naselju mobilnih hišic Punto Blu

- bazen na plaži Adria (ta bazen ni ogrevan)

Od 28. aprila pa bodo dodatno odprli tudi bazene:

- bazeni Aquamar - gornji del bazenov + slap

- bazeni veliki pri plaži

- bazen pri glamping šotorih

Za veliko noč bodo v kampu pripravili raznoliko otroško animacijo in športno animacijo za odrasle - programe objavljamo v galeriji fotografij.

Wow Wow Pet Friendly

V kampu Lanterna vsako leto pripravijo kakšno novost in letos bodo še izboljšali ponudbo kampiranja s psom, ki so bili že dosedaj dobrodošli. Ob urejeni pasji plaži imajo tudi ograjen prostor za sprehajanje psov, agility center, trgovino s pasjo hrano in potrebščinami ter tudi pasji lepotni salon.

V času covida se je močno povečalo povpraševanje po kampiranju s psom, zato so se pri Valamarju odločili, da pripravijo projekt Wow Wow Pet Friendly. Gostom, ki bodo s kužkom prišli na kampiranje, bo ob prihodu čakalo pasje darilo presenečenja.

Lastniki psov so zelo navezani na svoje hišne ljubljenčke, zato se pogosto odločajo za kampiranje ali najem mobilne hišice, saj lahko s psom uživajo v naravi in sprehodih ob morju.

V coni K (skrajno desni del kampa) so že dve leti nazaj uredili kamping parcele ob morju Happy Dog Luxury in prilagojene mobilne hišice Happy Dog Premium, ki pa imajo dodatno ograjen prostor okoli hišice, tako da se kuža lahko prosto giblje.

Punto Blu Premium mobilne hišice

Če je kamp Lanterna v zadnjih letih veliko naredil na ponudbi za družine, pa so letos na vrsto prišli pari, katerim bo namenjeno ekskluzivno naselje manjših romantičnih hišic Punto Blu Premium. Z novostjo želijo privabiti goste, ki si želijo popolne sprostitve ob atraktivnem bazenu z ogrevano vodo in najboljšem panoramskem razgledu na morje ter sončne zahode.

Punto Blu mobilne hišice bodo za 2 +1 osebo in so površine 16 m2. Dodatno vključujejo tudi nadkrito teraso s pogledom na prelivni bazen in morje. Vse hišice bodo klimatizirane, opremljene z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem, manjšo kuhinjo (štedilnik hladilnik, pomivalni stroj) ter lastno kopalnico.

400 m2 velika parcela Family Mega Luxury

Novost v kampu Lanterna Premium je verjetno največja kamping parcela na Jadranu, ki obsega kar 400 m2.

Gre za štiri povezane parcele namenjene kampiranju več družin. Ob standardni opremi elektrika in voda je na parceli tudi skupen nadkrit prostor z žarom, prostorom za pomivanje posode, veliko mizo in klopmi.

Avtokampi kartica omogoča cenejše kampiranje

Pred prihodom v kamp Lanterna si ne pozabite urediti letošnje Avtokampi kartice ( novo ali podaljšanje kartice enostavno uredite tukaj > www.avtokampi.si/kamping-kartica ), saj nudijo posebno ceno v času nizke sezone:

> 20 € za 2 osebi in psa na parceli Comfort v terminih 14.4. – 31.5. & 1.9. – 4.10.

Na ostalih parcelah čez nudijo 7,5 % popust na kampiranje v terminih 14.4. - 30.6. & 22.8. - 4.10., v glavni sezoni 1.7. - 21.8. pa je popust 5%. popust se obračuna na ceno oseb in parcele.

Več o kampu Lanterna izveste na > www.camping-adriatic.com