Kamp Lavanda - Pelješac bo odprt čez celo leto - cene kampiranja, najema hišic in pavšala

Datum objave
Kategorija
Statistika

Vse več kampistov si želi zimo preživeti ob morju, zato so se v kampu Lavanda na Pelješcu odločili, da bodo odprti čez celo leto. Kamp je urejen na južni strani polotoka in s terasastih parcel nudi prekrasen pogled na Korčulo in Mljet. Ob kampiranju pa omogočajo tudi zimski najem mobilnih hišic za cel mesec in zimski pavšal.

Polotok Pelješac ima številne odlične kampe in nekaj od njih je odprtih čez celo leto npr. kampi Lupis, Palme in Ponta – Viganj.

Kamp Lavanda sodi med novejše kampe v Dalmaciji, ki se lahko pohvalijo z moderno urejenostjo. Letos so se na željo gostov odločili, da bo kamp odprt tudi pozimi. Lokacija kampa je 2 km pred centrom Orebića, kjer so v terasah urejene kamping parcele, omogočajo najem prostornih mobilnih hišic (nekaj jih ima tudi lasten jacuzzi), letos pa so uredili še kamnito dalmatinsko vilo z bazenom.

Na Pelješcu imajo gosti na voljo številne možnosti aktivnih počitnic. Poleti predvsem surfanje in kajtanje, v mesecih, ko so temperature nekoliko nižje, pa pohodništvo in kolesarjenje. Ljubitelji gora se bodo povzpeli na 961 metrov visok vrh Sv. Ilija, v zadnjih letih pa so na polotoku uredili in označili lepo število kolesarskih poti, ki pa so primerne predvsem za gorsko kolesarjenje. Iz Orebiča se lahko s trajektom odpeljete tudi na izlet na Korčulo.

Zimsko kampiranje v kampu Lavanda že od 15 €

Covid je "krivec", za povečano zanimanje za zimsko kampiranje ob morju. Lani številni turisti jeseni kar niso hoteli zapustiti Dalmacije, saj so se počutili varne, predvsem pa privlači mila klima.

Kamp Lavanda ima kar nekaj sončnih parcel, ki kar vabijo na postavitev avtodoma ali počitniške prikolice. Pripravili so tudi poseben paket zimskega pavšala.

Pohvalijo se lahko z modernim sanitarnim objektom, ki je tudi ogrevan, pralnica perila, prostor z žarom, ima pa kamp Lavanda tudi lastno prodnato plažo, kjer boste lahko uživali v sončnih dneh. Za otroke je urejeno manjše otroško igrišče, so pa v kampu Lavanda dobrodošli tudi kužki, ki imajo svoj kotiček tudi na plaži.

Ker se številni odločajo za delo od doma, je pomemben podatek, da v kampu nudijo zelo dobro internetno povezavo, ki omogoča, da delate kar iz kampa. Do konca oktobra bo v kampu odprta tudi restavracija, za katero pravijo, da je ena najboljših na Peljšecu.

Cene zimskega kampiranja:

- Termin 1.10. - 15.11. za imetnike Avtokampi kartice > 18 € za 2 osebi, pes, parcela Standard, Comfort ali Premium z elektriko. Otroci 5 - 12 let doplačajo 2 €

​- Termin 15.11. - 1.4. > 15 € za 2 osebi, otroci mlajši od 12 let, pes, parcela Standard, Comfort, Premium ali Superior​

- Termin 15.11. - 1.4. - zimski pavšal na parceli Standard, Comfort, Premium ali Superior za 4 osebe stane 750 €.​

Najem mobilne hišice Lavanda že od 62 €​

Kaj pravite na to, da bi krompirjeve počitnice ali pa božično – novoletne praznike preživeli v mobilni hišici z jacuzzijem na terasi in uživali v vroči vodi s pogledom na morje?

Kamp Lavanda nudi najem prostornih mobilnih hišic (40m2) za 4 + 2 osebi, ki so opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama in popolnoma opremljeno kuhinjo ter veliko teraso. Šest hišic tipa Delux in Prestige ima na terasi še jacuzzi - masažno kad z vročo vodo. Vse hišice imajo klimatsko napravo, ki v zimskih mesecih nudi dodatno ogrevanje.

Cena najema mobilne hišice:

- Premium mobilna hišica za 4 + 2 osebi > cena najem od 62 €

- Prestige mobilna hišica za 4 + 2 osebi z jacuzzijem (lokacije v gornjem delu kampa) > cena najem od 87 €

- Deluxe mobilna hišica za 4 + 2 osebi z jacuzzijem (lokacija v bližini morja) > cena najem od 90 €

- Mesečni najem mobilne hišice 600 € oz. hišice z jacuzzijem 900 €*

- 14 dnevni najem mobilne hišice 350 €, z jacuzzijem 600 €*

* cena najema za 14 ali 30 dni vključuje za 2 odrasli osebi, otroke do 12 let, enega manjšega psa in končno čiščenje. Dodatna odrasla oseba doplača 5 € na noč.

Več informacij o kampu Lavanda - Pelješac.